@kger said in Αγορά SUV για οικογένεια:
Το captur δεν το έχω βάλεις τις επιλογές γιατί μου φαίνεται μικρό. Είναι πολύ παρόμοιο με το stepway που έχω ήδη και πέρα του καινούργιου, να σου πω την αλήθεια δεν βλέπω την μεγάλη αναβάθμιση.
Από Renault το Arkana απορρίπτεται από την συζυγο αλλά θεωρώ πως έχιε πολύ καλό πακέτο σαν αυτοκίνητο και από την άλλη το Austral μου φαίνεται φανταστικό αλλά είναι πανάκριβο.
Η μόνη ομοιότητα μεταξύ Captur-Stepway είναι ότι οι εταιρείες τους ανήκουν στον ίδιο όμιλο, κατά τα λοιπά είναι εντελώς διαφορετικά οχήματα και εννοείται το Captur είναι ανώτερο από το Stepway τόσο σε ντιζάιν, όσο και σε χώρους, ποιότητα υλικών, κύλιση κτλ.
Από άποψη χώρων που αναφέρετε χωράμε άνετα 4 άτομα (2 γονεις + 2 παιδιά 6 και 2 ετών) μαζί με πλήθος αποσκευών.
Δεν γνωρίζω αν έχετε υπόψιν σας την τρελή οικονομία καυσίμου λόγω εργοστασιακού υγραερίου που έχει το αυτοκίνητο, όμως πραγματικά είναι απίστευτη και επίσης το υγραέριο έχει και το πλεονέκτημα ότι δεν υπάρχει λόγος για να νοθεία όπως σε βενζίνη/πετρέλαιο.
Τα άλλα 2 που αναφέρετε είναι η επόμενη κατηγορία του Captur και λογικό είναι να είναι μεγαλύτερα σε χώρους, αλλά όπως σωστά επισημαίνετε είναι πολύ ακριβά για το budget σας, σε αντίθεση με το Captur LGP που είναι μέσα στα πλαίσια που επιθυμείτε.
Στο αρχικό μήνυμά σας αναφέρετε Kuga και Sportage τα οποία βρίσκονται στην ίδια κατηγορία με το Captur, αλλά δεν διαθέτουν το πλεονέκτημα του εργοστασιακού LGP.
Τα Tucson, Kodiaq, Karoq, Qashqai, Tiguan, X1, ανήκουν στην επόμενη κατηγορία όπως τα Arkana και Austral.
Ό,τι και να επιλέξετε πάντως, καλά και ασφαλή ταξίδια να έχετε!