-
@georgemit said in Χόμπι/Ελεύθερος Χρόνος:
υχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, δε κάνω πρωταθλητισμό για να με ενδιαφέρουν εξειδικευμένες μετρήσεις. Τρέχω 3 με 5 φορές την εβδομάδα γύρω στα 6κμ κάθε φορά και θα ήθελα κάτι να μετράει τις αποστάσεις ώστε να έχω μετά ένα αρχείο στο κινητό.
Δε θα ήθελα να ρισκάρω με την αγορά ακριβού ρολογιού και να μου βγει κι αυτό μάπα. Δε με ενδιαφέρει τίποτα άλλο πέρα από μια σχετικά καλή ακρίβεια στην απόσταση.Μέτρησε στο google τις διαδρομές που πας, βάλε κάποια οπτικά σημάδια και κάνε απλή παραδοσιακή δουλειά.
-
@georgemit said in Χόμπι/Ελεύθερος Χρόνος:
Έχει κανείς χόμπι το τρέξιμο;
Κανα smartwatch να μετράει σωστά αποστάσεις; Είχα 2 μέχρι τώρα, όχι ιδιαίτερα ακριβά, των 40€ αλλά μετράγανε άλλα ντ άλλων, 6km μετρημένα με αυτοκίνητο και μετρούσανε 4 - 4,5.Έχω ξοδέψει μια περιουσία σε Garmin και δεν τα προτείνω με την καμία πια.
Εκτός αν έχεις φίλους με Garmin και θες πολύπλοκα προγράμματα προπόνησης δεν αξίζει.
Αν μιλάμε μόνο για χρήση κατά το τρέξιμο κινητό και Strava όπως αναφέρθηκε. Για ολοήμερη χρήση κάποιο Xiaomi.
-
@wantone said in Χόμπι/Ελεύθερος Χρόνος:
- αν εχεις λιγο γη (πχ μικρος κηπος ακομα και αν σε αφησουν στην πολυκατοικια) μπορεις να καλλιεργησεις λαχανικα τυπου ντοματες, μαρουλια κλπ να περνα η ωρα και να τρως και κατι.
Ειδικά σε πολυκατοικία θα σε βοηθήσουν οι γάτες για λίπασμα.
- ταγκο κανει αρκετος κοσμος η σαλσα κλπ για κινηση και κοινωνικοτητα
Χορούς κάνουν πάρα πολλοί που ψάχνουν ...ταίρι. Φίλος μου έχει πει ότι είναι τέτοια η αναλογία που πρέπει να σαι τελείως ... για να μην έχεις επιτυχία.
-ιστιοπλοια και συναφη δραστηριοτητες (ποδοσφαιρο/μπασκετ) κανει αρκετος κοσμος σποραδικα γιατι θελει οργανωση αφου πρεπει να συμφωνησει ομαδα. Στην ιστιοπλοια θελει και χρηματα.
Εγώ ήθελα να κάνω τώρα στα γεράματα, αλλά έβρισκα μόνο:
*είτε εντατικά μαθήματα για να γίνεις σκίππερ (δεν με ενδιαφέρει)
*είτε μαθήματα για παιδιά. Εγώ θέλω το παιδικό σετ (δλδ 1 φορά το ΣΚ να βγαίνεις έξω κλπ), αλλά δεν βρήκα για ενήλικους. -
@williamg said in Χόμπι/Ελεύθερος Χρόνος:
Πώς χαλαρώνετε; Τί χόμπι έχετε; Τί χόμπι θα θέλατε να έχετε;
Σκέφτηκα πως βασικά δεν έχω (χόμπι) και θα ήθελα να ρωτήσω και να πάρω ιδέες αλλά δεν έβρισκα κάτι σχετικό σε θρεντ ή τόπικ.gym / powerlifting
ταινιες / cinema
video games pc / xbox
ταξιδια.
θαλασσα με σκαφη -
@xenos said in Χόμπι/Ελεύθερος Χρόνος:
Εγώ ήθελα να κάνω τώρα στα γεράματα, αλλά έβρισκα μόνο:
*είτε εντατικά μαθήματα για να γίνεις σκίππερ (δεν με ενδιαφέρει)
*είτε μαθήματα για παιδιά. Εγώ θέλω το παιδικό σετ (δλδ 1 φορά το ΣΚ να βγαίνεις έξω κλπ), αλλά δεν βρήκα για ενήλικους.Εχουν πάρα πολλές σχολές τέτοια μαθήματα (αυτά ειχα κάνει και εγώ πριν 20 χρόνια). Ενδεικτικά ο ΠΟΙΑΘ, αλλά θα βρείς σε όλες τις σχολές που έχουν μάθημα για ιστιοπλοϊα ανοιχτής θαλάσσης.
-
-
Νάτος ο Μήτσος. Ο μαύρος πειρατής.
-
Εδώ και περίπου 10 χρόνια έχω φάει ένα κόλλημα με το 8 ball pool από το mini clip.
Όταν δεν παίζω, ο καλύτερος τρόπος να χαλαρώσω να ξεχαστω είναι η ... οδήγηση, με την κατάλληλη μουσική. -
Δεν λεω τίποτα.
Που ξέρω, πως μπορεί χρησιμοποιηθεί εναντίον μου; -
@bassstarlet said in Χόμπι/Ελεύθερος Χρόνος:
Δεν λεω τίποτα.
Που ξέρω, πως μπορεί χρησιμοποιηθεί εναντίον μου;Σου αρέσει και εσένα να χαζεύεις ξένα πουλιά ;
Χόμπι/Ελεύθερος Χρόνος