-
@ilias-a said in MG3 Hybrid+ 2024:
Βαλτε στην εξισωση τη λειτουργια του cvt, με καλο προγραμματισμο μπορει καλλιστα να κρυψει στο 90% των οδηγικων περιπτωσεων μια πτωση ακομα και 10% της αποδοσης του κινητηρα η οποια δε θα γινει αντιληπτη απο τον οδηγο παρα μονο στην τελικη ταχυτητα.
Ακριβώς!
Απλώς εγώ υπολογίζω τις απαιτήσεις με το ποδι στο πάτωμα και μέγιστο φορτίο όπου ο θερμικος ιδιαιτερα σε αυτά με μικρό θερμικό σύνολο γυρίζει στην μέγιστη απόδοση του.
-
@lap said in MG3 Hybrid+ 2024:
Ακριβώς!
Απλώς εγώ υπολογίζω τις απαιτήσεις με το ποδι στο πάτωμα και μέγιστο φορτίο όπου ο θερμικος ιδιαιτερα σε αυτά με μικρό θερμικό σύνολο γυρίζει στην μέγιστη απόδοση του.
Ακομα και με το ποδι στο πατωμα θα δωσει αλλες 400-500 στροφες στον κινητηρα και θα καλυψει την απωλεια, στον κοφτη θα μπει μονο στην τελικη του αν τα καταφερει και εκει.
-
Δεν αντιλέγω, υπάρχουν χιλιάδες προγραμματισμένα σεναρια μίξης. Εγώ μιλώ για αυτά με την μέγιστη του θερμικού όπως σε ανάβαση βουνού.
Οποτε το αξίωμα πως ΠΑΝΤΑ έχει την ίδια ισχύ, δεν επαληθεύεται και δεν είναι αληθές.
Το ότι στο 80-90% των περιπτώσεων μιας τυπικής χρήσης δεν θα καταλάβεις διαφορες ή έστω και μικρές των 1-2 '' σε μεγάλες ρεπριζ ΝΑΙ είναι αληθες.
Σας είχα πει είχαμε ποστάρει δοκιμη περιοδικού με την Corolla sedan όπου διαπίστωνε εναλλαγές στις ρεπριζ αναλογως την τάση της μπαταρίας και τις εντόπιζε με τηλεμετρία.
-
σημαίνει πως το σύστημα ΔΕΝ `ΕΧΕΙ σταθερη προσφορά της μεγίστης ιοοοδυναμης. Έχει όμως μικρές διακυμάνσεις.
Δεν ισχύει αυτό που περιγράφεις, έχουν ρυθμίσει μπαταρία, inverter να δίνει σταθερά 40 άλογα ανεξάρτητα από το soc. Θα μπορούσε γεμάτη να δίνει ξέρω γω 60 αλλά δεν συμβαίνει
-
Πως γίνεται αυτο αφού υπάρχον στιγμές που η μπαταρία φορτιζει από τον mg1 και ταυτόχρονα αυτός γυρίζει τον mg2 και σε άλλες περιπτώσεις να δίνει και ο mg1 και η μπαταρία στον mg2;
Πως εξηγούνται τα ποστς σε οποίο ξένο forum και αν ανοίξεις εκτός από εσάς εδώ τους Έλληνες ιδιότητες Toyota να αναφέρουν πως οντως υπάρχουν διακυμάνσεις μέχρι και μεγάλες σε βουνά ή υψηλή ταχύτητα;
Πως εξηγείται το περιοδικο που εντόπισε τις διαφορετικές ρεπριζ με τηλεμετρία έπειτα από διαδοχική επανάληψη τους;
Μαλιστα ήταν θέμα συζήτησης εδώ. Νομίζω το συγκριτικό ήταν με ένα Skoda Octavia.
Μαλιστα είχε μπει σε διένεξη ο @tkin73 για το θέμα αυτό. Το θυμάμαι.
-
@lap ελαττωματικές μπαταρίες
-
Πως εξηγούνται τα ποστς σε οποίο ξένο forum και αν ανοίξεις εκτός από εσάς εδώ τους Έλληνες ιδιότητες Toyota να αναφέρουν πως οντως υπάρχουν διακυμάνσεις μέχρι και μεγάλες σε βουνά ή υψηλή ταχύτητα;
Πως εξηγείται το περιοδικο που εντόπισε τις διαφορετικές ρεπριζ με τηλεμετρία έπειτα από διαδοχική επανάληψη τους;
Αληθεια πιστευεις οτι αυτο που καταφεραν να ανακαλυψουν τα περιοδικα με χρηση τηλεμετριας ειναι δυνατο να γινει αντιπτο απο τον οδηγο?
Στα ξενα φορουμ οι περισσοτεροι κανουν κτημα τους αποψεις "ειδικων" που διαβασαν, καλη ωρα οπως εσυ σε πολλα θεματα, χωρις να εχουν ιδια εμπειρια.
Δεν εχω οδηγησει ιδιαιτερα υβριδικο τογιοτα, αλλα ξερω πολυ καλα τις δυνατοτητες και τα μειονεκτηματα των cvt απο το μακρινο 97. -
Ααααα βαλτοί είστε όλοι σήμερα.
Ρε συ...ΑΛΛΟ το τι αντιλαμβάνομαι εγώ ως οδηγός και άλλο το τι δείχνουν τα επιστημονικά όργανα μέτρησης.
Πω πω πω..... με έχετε ζαλίσει.
Εγώ λέω πως το swift είναι μια χαρα από ηχομόνωση. Τα όργανα μέτρησης του ήχου το βγάζουν 2 db πιο θορυβώδες από το 208 στα 120 χλμ/ψρα
Να πω πως δεν ισχύει επειδή το έχω; Είναι κριτηριο το ότι το έχω που αντιβαίνει το όργανο μέτρησης και δη του Adac όπως και την εντύπωση όλων των άλλων;;;
Αν και με την αλλαγή ελαστικών ειδα τεράστια μείωση του θορύβου.
-
Ρε συ...ΑΛΛΟ το τι αντιλαμβάνομαι εγώ ως οδηγός και άλλο το τι δείχνουν τα επιστημονικά όργανα μέτρησης.
Πω πω πω..... με έχετε ζαλίσει.
Εγώ λέω πως το swift είναι μια χαρα από ηχομόνωση. Τα όργανα μέτρησης του ήχου το βγάζουν 2 db πιο θορυβώδες από το 208 στα 120 χλμ/ψρα
Ποπο το 208 τι χρεπι
-
Εγώ λέω πως το swift είναι μια χαρα από ηχομόνωση.
Ακόμα ο ήχος είναι αγνωστη έννοια για το AI των 4τροχών όπως και η απόσταση φρεναρίσματος
Είναι bug του συστήματος που οι developers εχουν χτυπήσει τοίχο και δεν μπορούν να επιδιορθώσουν
Επιφυλασσόμεθα ότι στο μέλλον μπορεί και να επιλυθει και το lap (Loosing Another Parameter) θα βελτιωθει για να σας προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες
μεχρι τότε υπομονή
Το στειλαμε για debug στους κινέζους αλλα σηκωσαν τα χέρια ψηλα
-
:if (lap upset);
-
@cirus said in MG3 Hybrid+ 2024:
Εγώ λέω πως το swift είναι μια χαρα από ηχομόνωση.
μεχρι τότε υπομονή
Το στειλαμε για debug στους κινέζους αλλα σηκωσαν τα χέρια ψηλα
Εκεί πρέπει να τον μόλυναν με τον ιό του MG3 Hybrid++ και τον έστειλαν πίσω
-
:if (lap upset);
τουλάχιστον το AI αντιδράει Ελληνικά
θα προτιμούσα μούτζα αλλα και το middle finger μας κάνει
MG3 Hybrid+ 2024