-
@lap said in MG3 Hybrid+ 2024:
Μέσα ατην πολη είναι κάπως μέτριο με καταναλώσεις περί του 5-6 αλλά σε ανοιχτό δρόμο ειναι καλύτερο και από diesel!
Στα 115-120 χλμ/ωρα σε δοκιμή εθνικής με φουλ το κλίμα και μέση ταχυτητα ταξιδιού 95χλμ/ωρα γράφει 3,6λ/100 χλμ!6 εντός πόλης είναι τραγική κατανάλωση για υβριδικο μινι. Το CHR μου που είναι SUV και αρκετά βαρύτερο δεν καίει πάνω από 5. Για το δε Yaris δεν το συζητάω καν, είναι σκληρό πορνο η σύγκριση. Άρα τι νόημα έχει η υβριδική υλοποίηση. Αυτοί που κάνουν ταξίδια παίρνουν ένα diesel και ξεμπερδεύουν. Δεν καταλαβαίνω σε ποιους απευθύνεται.
-
Δεν υπάρχουν diesel πια. Και όσα υπάρχουν έχουν θέματα.
Με το Yaris η διαφορα στην πολη είναι 1,5 λίτρο.
Στο τεστ πιο πανω οντως είναι πολύ. Σε αλλά είναι εκεί 1,5 λίτρο διαφορα η οποία ισοσκελίζεται απο την υπερβολικά χαμηλή σε ανοιχτό δρόμο και έτσι βγαίνει μια παρόμοια μέση κατανάλωση.
-
@dimgeo said in MG3 Hybrid+ 2024:
Μέσα ατην πολη είναι κάπως μέτριο με καταναλώσεις περί του 5-6 αλλά σε ανοιχτό δρόμο ειναι καλύτερο και από diesel!
Στα 115-120 χλμ/ωρα σε δοκιμή εθνικής με φουλ το κλίμα και μέση ταχυτητα ταξιδιού 95χλμ/ωρα γράφει 3,6λ/100 χλμ!6 εντός πόλης είναι τραγική κατανάλωση για υβριδικο μινι. Το CHR μου που είναι SUV και αρκετά βαρύτερο δεν καίει πάνω από 5.
Συμφωνώ.
Στο δικό μου C-HR με 19ρες παίζω εντός πόλης άνετα στα 4,2-4,5. Με προσοχή φθανω και 4.
Στα προηγούμενα C-HR μου με 18ρες είχα μέση το καλοκαίρι γύρω στα 3,8.
Για του λόγου το αληθές, με αρκετή οδήγηση σε αυτοκινητόδρομους:
-
@bill_hsd said in MG3 Hybrid+ 2024:
Στα 115-120 χλμ/ωρα σε δοκιμή εθνικής με φουλ το κλίμα και μέση ταχυτητα ταξιδιού 95χλμ/ωρα γράφει 3,6λ/100 χλμ!6 εντός πόλης είναι τραγική κατανάλωση για υβριδικο μινι. Το CHR μου που είναι SUV και αρκετά βαρύτερο δεν καίει πάνω από 5.
Συμφωνώ.
Στο δικό μου C-HR με 19ρες παίζω εντός πόλης άνετα στα 4,2-4,5. Με προσοχή φθανω και 4.
Στα προηγούμενα C-HR μου με 18ρες είχα μέση το καλοκαίρι γύρω στα 3,8.Στα 115-120 όμως χάνεις έναντι του mg3 όποτε έρχεται μια ή αλλη.
-
Επίσης παιδιά μη ξεχνάμε τα 200 αλογα. Αλλη κατανάλωση ενέργειας εχει ενα ηλεκτρικό μοτέρ που βγάζει 50-60 αλογα και αλλη ένα με 140 αλογα
-
@bill_hsd said in MG3 Hybrid+ 2024:
Συμφωνώ.
Στα προηγούμενα C-HR μου με 18ρες είχα μέση το καλοκαίρι γύρω στα 3,8.Στα 115-120 όμως χάνεις έναντι του mg3 όποτε έρχεται μια ή αλλη.
Μην το λες... Πολλές φορές κινούμαι στα 110-120 km/h πλήρως ηλεκτρικά, αναλόγως κλίσης του δρόμου και με χαμηλό φορτίο.
-
Δεν λέω, αλλά σύμφωνα με το βίντεο δεν γράφεις 3,4-3,5 λ/100 χλμ όποτε από εκεί ισοσκελίζει. Γενικα είναι ένα υβριδικο το οποίο αντικαθιστά τα diesel. Δηλαδή γράφει στην πολη 5-5.5 λίτρα και στον ανοιχτο δρόμο κάτω από 4 λίτρα.
Σίγουρα δεν κερδίζει το yaris ως αυτοκινητο πόλης. Έχει αλλη φιλοσοφία.
Και μη ξεχνάμε τις επιδόσεις με γεμάτη ή έστω απόθεμα μπαταρία. 80-120 σε 5''
Επιδόσεις Honda civic 1.6 turbo
-
Επίσης παιδιά μη ξεχνάμε τα 200 αλογα. Αλλη κατανάλωση ενέργειας εχει ενα ηλεκτρικό μοτέρ που βγάζει 50-60 αλογα και αλλη ένα με 140 αλογα
200 γαϊδουράκια εννοείς γιατί δεν νομίζω ότι μπορεί να ακολουθήσει πχ ένα Puma ST σε κόντρα. Μόνο σε καμία επιτάχυνση από στάση δεν θα βλέπει (για λίγο) τον κωλο ισοδύναμων σε ίππους μη-κινεζικων
-
Ναι. Είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Για κόντρες δεν κάνει. Αλλά αν ταξιδεύεις κανονικά και απλά θες να κανεις προσπεράσεις έχει ίδιες επιδόσεις με ένα st.
-
Στο τεστ πιο πανω οντως είναι πολύ. Σε αλλά είναι εκεί 1,5 λίτρο διαφορα η οποία ισοσκελίζεται απο την υπερβολικά χαμηλή σε ανοιχτό δρόμο και έτσι βγαίνει μια παρόμοια μέση κατανάλωση.
Τι θέματα έχουν τα ντίζελ; εκτός από το ότι κάνει να σκανε μερικοί ζηλιάρηδες που κάνουν οικονομία με 32 λεπτά ακριβότερο καύσιμο;
-
Της Stellantis έμειναν και αυτά τελειώνουν. Και όλα έχουν θέματα με την ουρία
-
Θεωρώ πως όλη η φιλοσοφια του αυτοκινήτου είναι τα πρώτα δλ. του βίντεο.
Πας χαλαρά και όταν έχεις κενό βγαίνεις για προσπέραση με άνεση πολλών κυβικών. Μετά ξανα χαλαρα
-
Και από την διαφορά στην τιμή αγοράς, 26700€ ξεκινάει το φθηνότερο με τα 130 άλογα
-
Της Stellantis έμειναν και αυτά τελειώνουν. Και όλα έχουν θέματα με την ουρία
Έχω ένα ντιζελακι 140 άλογα 37 κιλά ροπής με 9.2 κιλά ανά ίππο με 440λτ αποσκευές και με μόλις 150Κ χλμ χωρίς ουρια!
Ψήνεσαι; -
Αν δεν κατουράει, οχι
-
Θεωρώ πως όλη η φιλοσοφια του αυτοκινήτου είναι τα πρώτα δλ. του βίντεο.
Πας χαλαρά και όταν έχεις κενό βγαίνεις για προσπέραση με άνεση πολλών κυβικών. Μετά ξανα χαλαρα
Το μόνο που κατάλαβα από το βίντεο είναι ότι ένα πτυχίο ξένης γλώσσας που έχεις πάρει 20 χρόνια πριν χωρίς να την εχεις χρησιμοποιήσει εχει αξία χαρτιού τουαλέτας
-
Εγώ δεν έχω τέτοια κολλήματα. Κοντραρω στα ίσα τον Τσίπρα όταν μιλάω Αγγλικά. Και ας τα χρησιμοποιώ καθημερινά όλη μέρα.
-
Πάντως @tkin73 εσυ περίμενε το hs full hybrid
-
@monman2 said in MG3 Hybrid+ 2024:
@polioan said in MG3 Hybrid+ 2024:
Τελικά αξίζει να βάλεις έναν συναγερμό στυλ pandora που θα κόβει το immobiliser και θα ξεκλειδώνει μόνο με ένα tag του συναγερμού;
ΠΑΡΩΝ!
Eν συντομία αναβάθμιση λογισμικού 3 φορές σε δυο χρόνια μια φορά επανεκκίνηση η (εσθονική) κάρτα sim
Ελα σε μια συνάντηση οταν ξεκινήσουμε πάλι κατά τον Σεπτέμβριο να στα πω απο κοντάΩπ αλήθεια; Άντε να έρθω επιτέλους σε κάποια συνάντηση να μου τα πεις. Ελπίζω να είναι με το corolla cross... NOOOOOOT! Θα αργήσει κι άλλο
-
Πάντως @tkin73 εσυ περίμενε το hs full hybrid
Έχω δει το plug-in το τρέχων το είχα κάνει και μια γύρα την αντιπροσωπεία ένα προς παράδοση δεν μου άρεσε. Βέβαια το νέο είναι αναβαθμισμενο αρκετά.
Το τρέχων μοιάζει με μοντέλο 5ετιας .
MG3 Hybrid+ 2024