-
Καλά λένε τα μαγαζιά ότι 'ο χειρότερος πελάτης είναι ο αγοράζων τοις μετρητοίς'.
-
@dstou said in B-SUV Και όχι Μόνο:
Καλά λένε τα μαγαζιά ότι 'ο χειρότερος πελάτης είναι ο αγοράζων τοις μετρητοίς'.
Πως θα ζήσουν οι τραπεζομανες.
-
@dimmad said in B-SUV Και όχι Μόνο:
Αν Θέλετε να προσθέσω ή να αλλάξω κάτι έχω το εξελοφυλο ανοικτό.
Μια σημείωση, καθαρά δικιά μου: Σέρβις στο Πούμα κάθε χρόνο, γιατί με τίποτα δεν αφήνεις - ειδικά στο ST - τα λάδια για 2 χρόνια. Ναι ξέρω τι λέει η Φορντ, αλλά σε τέτοιο μοτέρ λάδια θέλουν κακτικές αλλαγές.
Επίσης στο Λέξους θα χρειαστείς αλλαγή στα φρένα, περίπου στο 3πλάσιο διάστημα από το Πούμα.
Τέλος, συμφωνώ 100% με τον Cirus - δεν ειναι μόνο αριθμοί τα αυτοκίνητα - βασικά δεν ειναι αριθμοί!! Είναι 2 τελείως διαφορετικά αμάξια για τελείως διαφορετική χρήση και προφίλ οδηγού. Για παράδειγμα, πριν 15 χρόνια, μόνο το Πούμα θα αγόραζα, σήμερα μόνο το Λέξους.
-
@fanis75 said in B-SUV Και όχι Μόνο:
Αν Θέλετε να προσθέσω ή να αλλάξω κάτι έχω το εξελοφυλο ανοικτό.
Μια σημείωση, καθαρά δικιά μου: Σέρβις στο Πούμα κάθε χρόνο, γιατί με τίποτα δεν αφήνεις - ειδικά στο ST - τα λάδια για 2 χρόνια. Ναι ξέρω τι λέει η Φορντ, αλλά σε τέτοιο μοτέρ λάδια θέλουν κακτικές αλλαγές.
Επίσης στο Λέξους θα χρειαστείς αλλαγή στα φρένα, περίπου στο 3πλάσιο διάστημα από το Πούμα.
Τέλος, συμφωνώ 100% με τον Cirus - δεν ειναι μόνο αριθμοί τα αυτοκίνητα - βασικά δεν ειναι αριθμοί!! Είναι 2 τελείως διαφορετικά αμάξια για τελείως διαφορετική χρήση και προφίλ οδηγού. Για παράδειγμα, πριν 15 χρόνια, μόνο το Πούμα θα αγόραζα, σήμερα μόνο το Λέξους.
Απλα το βλέπω νουμερικά για τον λόγο ότι απο το 2030 και μετα μπορεί να γυρίσουν και να σου πουν πέτα το και παρε full ηλεκτρικό . Συνολικα θα έχω μικρότερη χασούρα.
-
Απλα το βλέπω νουμερικά για τον λόγο ότι απο το 2030 και μετα μπορεί να γυρίσουν και να σου πουν πέτα το και παρε full ηλεκτρικό . Συνολικα θα έχω μικρότερη χασούρα.
Κανείς δεν ξέρει τι θα πουν (αυτό με το να το πετάξεις αποκλείεται!), αλλά και δεν μπορείς να βασίσεις μια αγορά αυτοκινήτου στο τι θα γίνει στο μέλλον, παρά μόνο στο παρόν και τι θες και σε εξυπηρετεί σήμερα που μιλάμε. Το 2030, ποιος ζει ποιος πεθαίνει!!
-
@fanis75 said in B-SUV Και όχι Μόνο:
Κανείς δεν ξέρει τι θα πουν (αυτό με το να το πετάξεις αποκλείεται!), αλλά και δεν μπορείς να βασίσεις μια αγορά αυτοκινήτου στο τι θα γίνει στο μέλλον, παρά μόνο στο παρόν και τι θες και σε εξυπηρετεί σήμερα που μιλάμε. Το 2030, ποιος ζει ποιος πεθαίνει!!
Προφανώς και μιλάμε υποθετικά.
Γνωρίζεις την αποψη μου γενικά και οδηγικά απο αυτα που έχουμε πει.
Ηθελα να βάλω λιγο το αριθμητικό μέσα για μια ποιο short term κατάσταση.
-
Ηθελα να βάλω λιγο το αριθμητικό μέσα για μια ποιο short term κατάσταση.
Ναι το καταλαβαίνω! Δεν διαφωνώ μαζί σου, απλά λέω όλες τις πλευρές.
Αριθμητικά και μόνο πιστεύω ότι το Lexus υπερτερεί σε κόστος χρήσης και μεταπωλητική αξία.
-
Αν είσαι άνθρωπος που βάζεις τα νούμερα κάτω πάντως είσαι πιο κοντά σε σκεπτικό στο Lexus.
Το puma δεν είναι αμάξι που παίρνεις με 1ο κριτήριο την λογική και βάζοντας κάτω τα νούμερα. Το παίρνεις γιατι είναι σούπερ διασκεδαστικό και προσφέρει παράλληλα και πρακτικότητα έχοντας το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών σε κόμπακτ διαστάσεις.
Ούτε το Lexus είναι 1η επιλογή βάζοντας κάτω τα νούμερα αλλά λόγω hybrid και οικονομικής οδήγησης μεταξύ των 2 είναι πιο κοντά σε αυτή την λογική
-
Δεν βαρέθηκες να τρως ήττες με το puma???
-
@lap said in B-SUV Και όχι Μόνο:
Δεν βαρέθηκες να τρως ήττες με το puma???
Ήττες σε τι?
Μπας και είμαι μέτοχος της ford.Εγώ προτείνω τι πιστεύω ότι είναι καλύτερο σε τι θέλει ο καθενας. Αν είναι καλύτερο για αυτά που θέλει ο φίλος το Lexus γιατί να πάρει puma.
Το θέμα είναι να βάζουμε τα θέλω του υποψήφιου αγοραστή πάνω από όλα, όχι τι αρέσει σε εμάς. Αν θέλει μεταπώληση και οικονομικό αμάξι το Lexus είναι καλύτερο γιατί να προτείνω το puma ??
-
σταματησα να διαβαζω μολις ειδα 45.000 και bsuv
-
@fentaginz said in B-SUV Και όχι Μόνο:
Welcome to 2024 price list
-
αν ψαχτεις λιγο παραπανω θα δεις οτι με 40.000 παιρνεις πολυ ανωτερα αμαξια. αν δεν ειναι του γουστου σου αυτο ειναι υποκειμενικο αλλα υπαρχουν
και οχι δεν ειναι αυτη η pricelist του 2024... αυτοκινητο πηρα το 2023 σε σχεση με 2024 εχουν ανεβει αλλα οχι 10.000 -15000 πανω
-
αν ψαχτεις λιγο παραπανω θα δεις οτι με 40.000 παιρνεις πολυ ανωτερα αμαξια. αν δεν ειναι του γουστου σου αυτο ειναι υποκειμενικο αλλα υπαρχουν
και οχι δεν ειναι αυτη η pricelist του 2024... αυτοκινητο πηρα το 2023 σε σχεση με 2024 εχουν ανεβει αλλα οχι 10.000 -15000 πανω
Καποιοι βάζουν περιορισμούς μεγέθους ειδικά όσον αφορα στο μήκος (δεν χωράει στο παρκινγκ που έχει κάποιος) ή κάτι παρόμοιο
Δεν είναι πάντα οτι ντε και καλά θελει κάποιος BSUV αλλα αν θέλει χώρους σε μικρες διαστάσεις υπάρχει αυτός ο περιορισμός , τι να κάνουμε. Οποιος δεν έχει αυτό τον περιορισμό έχει και άλλες επιλογες (πχ tesla που για μένα σε αυτη την τιμή είναι φανταστικο αλλά είναι γκουμούτσα σε μέγεθος)
B-SUV Και όχι Μόνο