-
@teo-mak said in Αγορά Sedan car:
Δεν ξέρουμε την χρήση για την οποία προορίζεται το αυτοκινήτο.
Μια κοντινή βόλτα την Κυριακή;
Ταξίδια μακρινά;
Πουλ μουρ στο σόι;
Ζαρντινιέρα στην πυλωτη;
Δώσε περισσότερα στοιχεία να γίνουμε ποιο συγκεκριμένοι.Ταξίδια 1-2 φορά το μηνα
Και το καλοκαιρι ταξιδια 40-50 χλμ απο τη βάση -
Αν υπάρχει δυνατότητα για οικιακή φόρτιση, τότε μεγεια το καινούριο σας Τέσλα.
-
Ρε παιδια ελεος με τις ηλεκτρικες π@π@ριες.
Αυτοκινητο ψαχνει ο ανθρωπος οχι μπουρδα.
Ενα τιμονι και μια τηλεοραση το θεωρειτε αμαξι;
Μαζντα 6 θα προτεινα εγω.....καινουριο απο 37000. -
Σε ποιους τομείς δεν σε ικανοποιεί το Τέσλα;
Οδική συμπεριφορά, φρένα, ηχομόνωση; -
Στα μεγάλα ταξίδια
-
Άσε που κλάνει κιόλας !
-
-
-
Δεν θέλει ο άνθρωπος ηλεκτρικό
να πάρει PRIUS υβριδικό
που εχει σχέδιο μοναδικό
και πάτημα σαν ιταλικό! -
@red_monster said in Αγορά Sedan car:
Άσε που κλάνει κιόλας !
Μπα, το αφαίρεσαν από το app.
Δεν το έχει στην προσαρμογή χειριστηρίων ;
-
Άσε που κλάνει κιόλας !
Μπα, το αφαίρεσαν από το app.
Δεν το έχει στην προσαρμογή χειριστηρίων ;
Κάποια στιγμή υπήρχε, αλλά σήμερα ανακάλυψε η μικρή ότι λείπει το εικονίδιο. -
Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτε, αλλά υπάρχει. Κάνε long press σε ένα από τα 4 και θα εμφανιστούν όλα
-
Παίζει να πατούσα το fart συνέχεια για κάποιους μήνες από την ημέρα παραλαβής του!
-
@teo-mak Εγω θα εθετα την ερωτηση αναποδα.
Τι με ικανοποιει στα Τεσλα.
Μια απαντηση υπαρχει.....ΤΙΠΟΤΑ -
@ad276 said in Αγορά Sedan car:
Μια απαντηση υπαρχει.....ΤΙΠΟΤΑΈχεις οδηγήσει πολλά; Και για πόση απόσταση;
-
Μια απαντηση υπαρχει.....ΤΙΠΟΤΑΕ μην πάρεις τότε βρε μάνα μου
-
Δεν μπορω να εμπιστευτω καποιον που δεν εχει βγαλει ποτε κανονικο αυτοκινητο.
-
Δεν μπορω να εμπιστευτω καποιον που δεν εχει βγαλει ποτε κανονικο αυτοκινητο.
Και πολύ καλά θα κανεις.
-
Να κανω ενα μικρο σχολιο και συνεχιζετε με τις, ομολογουμενως εξαιρετικες προτασεις. Καταλαβαινω οτι εχουμε αρχισει να ακουγομαστε σαν χαλασμενο πικαπ, οσοι προτεινουμε ηλεκτριικα και ισως το παρακανουμε. Αυτο γινεται, διοτι πραγματικα, αξιζει να το σκεφτει ο οποιοσδηποτε υποψηφιος αγοραστης, αρκει να εχει δυνατοτητα να φορτισει στο σπιτι.
Αλλοι πιο φανατικοι της ηλεκτροκινησης, δεν βαζουν καν αυτον τον περιορισμο, και τρεχουν δεξια αριστερα σε σουπερμαρκετ, golden hall κτλπ για να φορτισουν. Δεν συμμεριζομαι την αποψη τους. Σπιτακι, το βραδακι, πριζωνουμε και χαλαρα παιρνουμε το αυτοκινητο την επομενη ημερα.Θα προτεινα @petranpireotis να μην αρκεστεις στο "δεν πολυψηνομαι για ηλεκτρικο" και να πας μαζι με τους γονεις σου να παρετε ενα για test drive. Αν εξακολουθει να μην σας αρεσει η εμπειρια, ολα καλα και ειμαι σιγουρος οτι θα βρειτε καποιο θερμικο που θα καλυψει απολυτα τις αναγκες σας!
Αν ο λογος που λες "δεν ψηνομαι" ειναι επειδη διαβαζεις εδω ή και γενικα στο νετ, που αραδιαζουμε διαφορες λεπτομεριες για βαττ, βολτ και διαφορους τεχνικους ορους, μην σε αποθαρρυνει αυτο. Η πραγματικοτητα χρησης ειναι πολυ απλη (πολυ απλουστερη απο οποιοδηποτε θερμικο), αλλα αναλωνομαστε σε τεχνικες συζητησεις (συνηθως γυρω απο την ισχυ και την εμβελεια) που ειλικρινα, δεν εχουν και πολυ νοημα.Αυτα απο εμενα, καλη αναζητηση και με το καλο να αγορασετε το νεο σας τουτου!
Καλη σαρακοστη -
Ζυγωνει η ημέρα που θα πάρω κι εγώ ηλεκτρικο. Είναι πολύ κοντά. Αρκεί να έχει αυτονομία 650 χλμ με ρυθμούς θερμικού και τιμή σε αυτή την προδιαγραφή που δε θα ζητά ένα νεφρό. Προς ώρας εξυπηρετούνται οι ρυθμοί της οικογένειας από δύο εξαιρετικά βενζίνης κι ένα αλεξίσφαιρο ντίζελ.
Όσο αφορά το ερώτημα που έχει τεθεί στο νήμα αυτό, δεν θα κοιτούσα στα χρήματα τπτ άλλο από την τριάδα των γερμανικών προτάσεων. Ποιότητα, οδικά χαρακτηριστικά, άνεση, ασφάλεια, τεχνολογία από το πάνω ράφι, ολοκληρωμένο δίκτυο service και μεταπωλητικη αξία είναι τα συνοδευτικά μιας τέτοιας επιλογής. Όντας λάτρης της Άλφα Ρομέο ποτέ δε θα πρότεινα σε κάποιον την αγορά μιας έστω κι ελαφρά μεταχειρισμένης. Στην τριάδα θα πρόσθετα επιπλέον την πρόταση της Πεζώ όμως. Γιατί είναι η γαλλική σχολή στο απόγειο της σχεδιαστικά ενώ και από μηχανολογία πλέον είναι πολύ κοντά στις καταξιωμένες γερμανικές προτάσεις.
Αγορά Sedan car