-
-
Προεδραρα!
Black Friday τον είδα σε καλή τιμή. Καλή αγορά.
Απορώ πως συνεννοήθηκες μαζί τους.
-
@lap said in Suzuki Swift (2024):
Δες εδώ, στο στιγμιότυπο.
h
Είναι 1.80μ ύψος και δες πόσο χώρο έχει πάνω από το κεφάλι του. Μπορείς να τον εκμεταλλευτείς υψώνοντας το κάθισμα και πάλι θα έχεις διαθέσιμο παραπλήσιο χώρο με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα όταν αυτά έχουν τέρμα κάτω το κάθισμα τους.
Εντάξει για τον όγκο του μπορεί να έχει χώρους, αλλά....
- Έχει μόνο 265 λίτρα πορτμπαγκάζ, μόνο το καρότσι της μικρής, διπλωμένο, έχει όγκο 270 λίτρα
- Άνοιγμα πίσω πόρτας πολύ μικρό, θα με δυσκολεύει στο βάλε - βγάλε το παιδί.
- Έχεις βάλει ποτέ σου, γυναίκα 1.80 στο πίσω κάθισμα
; Καταρχήν γυναίκα 1.80 έχει feeling άντρα πάνω από 2 μέτρα, κλειστοφοβία κτλ. Περίπου, Σαν θηλυκός @criuser όταν μπαίνει σε ΜΗ Citroen, αυτοκίνητα
- Έχει μόνο 265 λίτρα πορτμπαγκάζ, μόνο το καρότσι της μικρής, διπλωμένο, έχει όγκο 270 λίτρα
-
-
-
Η λύση της Thule έχει αποκλειστεί.
Διαστάσεις διπλωμένο: Μήκος 112 cm, Ύψος 45 cm
Βάρος 19+ κιλά
Δεν χωράει στο πορτμπαγκάζ και είναι βαρύ για να το ανεβάσω στην οροφή.(γέρος άνθρωπος και άρρωστος)
Πάμε παρακάτω -
Off roader είναι το καρότσι;
-
-
-
Λιγότερα ονομαστικά λίτρα αλλά λόγω σχήματος χωράει τα ίδια με τα μεγαλύτερα αυτοκίνητα της κατηγορίας!
-
-
Όπλο
φυσικά μιλώ για το swift με τα 900 άλογα στο pike peaks
-
Εμ τι άλλο;
-
Σε αναζήτηση αυτοκινήτου πόλης για την σύζηγο μετά απο 17ετή συμβίωση με ένα κόκκινο swift 1.3 MY2008 και αποκλέιοντας τις ελάχιστες πλέον επιλογές σε αυτοκίνητα κάτω των 4 μέτρων καταλήγουμε ξανά στο νεο swift .
Μοναδικός αντίπαλος ήταν στα χρήματα που μπορουσαμε να διαθέσουμε μόνο το i10 .
Απλά νομίζω οτι το swift εξακολουθεί να έχει τον διτό χαρακτήρα του αυτοκινήτου πόλης σε συνδιασμό του μικρού εκδρομικου fun to drive οχήματος ενώ το i10 αν και όμορφο και με καλή εκμετάλευση χώρων μου μοιάζει ως διαικπεραιωτικό όχημα τυπου δουλειά σπιτι, σπίτι δουλεια.
Βέβαια με ξενερώνει και η φυμολογούμενη απόσυρση του μοντέλου ελέω ηλκτροκινησης . Ισως με έναν πιο σύχγρονο κινητήρα να συνέχιζε την καλή πορεία που είχε μεχρι τωρα αλλά πλέον κατανάλωση 7L/100χλμ μοιάζει μεγάλη για αυτοκίνητο πόλης.
Επομένως με swift πηγαίναμε τα παιδιά μας στο προνήπιο το2008 ,με swift φαίνεται να τα επιστρέφουμε απ τις baroτσαρκες το 2025 .
Υπάρχει ενα δίλημμα ...Καθώς δύσκολα θα πάμε στα 21+ χιλ για GLX ,ποιό χρώμα πιστεύετε οτι ταιριάζει περισσότερο στην όχι και τόσο κολλακευτική ζαντα του GL+ ?
Είμαστε αναμεσα στο red pearl (κλασική επιλογη που ειχαμε και το παλιό) και στο premium silver (επειδή δεν κάνει αντίθεση με τις φουλ ασημένιες αυτές ζάντες)
Δική μου ιδέα ήταν να πάμε στην GL με τάσια και να βάλω after market δίχρωμες , όμως η συζηγος ξενερώνει καθώς το πρώτο το είχαμε παρει GL οποτε θέλει πλέον την "αναβαθμιση" ...Εδω που τα λέμε ίσως και στα αθριτικά τον χειμώνα να βοηθάνε και τα θερμαινομενα καθισματα, ξερω γω ;
Ευχαριστώ προκαβολικά για τις γνώμες . Καλά χλμ σε όλους τους συμforumίτες -
@bouzou said in Suzuki Swift (2024):
Υπάρχει ενα δίλημμα ...Καθώς δύσκολα θα πάμε στα 21+ χιλ για GLX ,ποιό χρώμα πιστεύετε οτι ταιριάζει περισσότερο στην όχι και τόσο κολλακευτική ζαντα του GL+ ?
Είμαστε αναμεσα στο red pearl (κλασική επιλογη που ειχαμε και το παλιό) και στο premium silver (επειδή δεν κάνει αντίθεση με τις φουλ ασημένιες αυτές ζάντες)Σαφώς για εμένα το κόκκινο, δεν υπάρχει σύγκριση με το άχρωμο, βαρετό και άθλιο ασημογκρί - χάνει πάρα πολυ το αυτοκίνητο σε αυτό το χρώμα. Για εμένα Swift μόνο 2 χρώματα υπάρχουν: red pearl & blue pearl. Οπότε από εμένα 100000% το red pearl.
-
Το νέο απαλό κίτρινο είναι εξαιρετικό. Το έχω δει από κοντά και του πάει πολύ.
-
Συμφωνώ, όπως και το πορτοκαλί. Αλλά σε μπλε και κόκκινο το αυτοκίνητο είναι αλλού, πολύ καλύτερο - 10 λέβελ πάνω!
-
Και το πορτοκαλί πολύ ωραίο και δεν χρεώνεται. Οπότε περισσεύουν χρήματα για να επιλέξεις την επόμενη έκδοση
-
@fanis75 said in Suzuki Swift (2024):
Συμφωνώ, όπως και το πορτοκαλί. Αλλά σε μπλε και κόκκινο το αυτοκίνητο είναι αλλού, πολύ καλύτερο - 10 λέβελ πάνω!
Το μπλε θα το ήθελα λίγο πιο ανοιχτό. Είναι σκούρο. Ας πούμε του 208 είναι εξαιρετικό.
Επίσης το ανθρώπινο μάτι είναι ευαίσθητο στο μπλε οπότε όντως το μπλε χρώμα κεντρίζει το βλέμμα
-
Όντως το τσαμπέ πορτοκαλί είναι ωραίο.
Ποιος πληρώνει για το φυστικί δεν ξέρω.
Suzuki Swift (2024)