-
@lap said in Suzuki Swift (2024):
Μα και να ήταν να πω! Δες με 3.86μ τους χωρους που έχει
Το είχα ποστσρει κσι παλιότερα! Δείτε χωρους για έναν μέσου ύψους ενήλικα πίσω από τον εαυτό του. Κάθεται σταυροπόδι.
Μεγάλα παράθυρα που ανοίγουν μεχρι κάτω, μεγάλο τετράγωνο άνοιγμα της πόρτας με σχεδόν 90 μοίρες άνοιγμα αυτής.
Δε βλέπετε όμως ρε φίλε ούτε με κουκούλα
-
Δυστυχώς θα ομολογήσω ότι έχω δει αρκετά στο δρόμο.
Και μου αρέσει από κοντά. -
-
Εγώ θα το ήθελα 10-15 άλογα παραπάνω. Εκεί έχω θέμα. Κατά τα άλλα μου αρέσει
-
Αντε μπροστά να πεις τρωγεται. Πίσω εκεί στα φώτα από κάτω φαίνεται λες και κουμπωσαν λάθος ή στραβά τους προφυλακτηρες
-
@nikos-golf said in Suzuki Swift (2024):
Μα και να ήταν να πω! Δες με 3.86μ τους χωρους που έχει
Το είχα ποστσρει κσι παλιότερα! Δείτε χωρους για έναν μέσου ύψους ενήλικα πίσω από τον εαυτό του. Κάθεται σταυροπόδι.
Μεγάλα παράθυρα που ανοίγουν μεχρι κάτω, μεγάλο τετράγωνο άνοιγμα της πόρτας με σχεδόν 90 μοίρες άνοιγμα αυτής.
Δε βλέπετε όμως ρε φίλε ούτε με κουκούλα
Από κοντά μου άρεσε
-
Εγώ θα το ήθελα 10-15 άλογα παραπάνω. Εκεί έχω θέμα. Κατά τα άλλα μου αρέσει
Τι να τα κάνεις βρε λαπη; Θα σπάσεις το αυγό....να κάνεις ομελέτα;. 10-15 άλογα παραπάνω, αν τα έχεις στο σταύλο, όλο και κάτι θα πρέπει να τα ταΐζεις για να μην ψοφήσουν. Τα ξεχνάς τα 3,8 λίτρα κατανάλωση μετά.
-
3,6λ/100.....
-
Άλλο ένα βίντεο με κανονικού ύψους ενήλικα!!! Δείτε χώρο για τους πίσω επιβάτες! Πολλά ελεύθερα εκατοστά για τα πόδια! Ως λόγος χώροι/μηκος πρέπει να είναι το καλύτερο μοντέλο της αγοράς!
Η έκδοση είναι η μεσαία με όλα σχεδόν μέσα και 18Κ
-
Άλλο ένα βίντεο με κανονικού ύψους ενήλικα!!! Δείτε χώρο για τους πίσω επιβάτες! Πολλά ελεύθερα εκατοστά για τα πόδια! Ως λόγος χώροι/μηκος πρέπει να είναι το καλύτερο μοντέλο της αγοράς!
Η έκδοση είναι η μεσαία με όλα σχεδόν μέσα και 18Κ
Στατικά και για 5 λεπτά, δεν βγαίνει ασφαλές συμπέρασμα. Πρέπει να καθίσεις καμιά ώρα. Δεν αρκεί να έχει χώρο για τα πόδια κ το κεφάλι, είναι απλώς μια ένδειξη. Παίζουν ρόλο κ οι γωνίες του σώματος, το ύψος κ το μήκος της βάσης του καθίσματος κ.α.
Και το baleno είχε άπλετο χώρο για τα πόδια, αλλά δεν ήταν άνετο σε πολύωρο ταξίδι.Εμείς στο baleno περισσότερες αποσκευές βάζαμε μέσα στη καμπίνα, παρά στο πορτμπαγκάζ , το T-ROC και το 2008 δεν χωρούν τόσα, ειδικά στη θέση του συνοδηγού χωρούσε μια μεγάλη βαλίτσα στα πόδια κ ένας σάκος στο κάθισμα με ένα backpack από πάνω, στα πρώτα μόνο cabin bag στα πόδια, μάλλον έχουν πιο ογκώδες ταμπλό από το baleno.
-
Το μηκος του εδράνου είναι παρόμοιο με όλα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας! Ο χώρος για τα γόνατα όμως είναι κορυφαίος για το μηκος το αυτοκινήτου!
-
Είδα ενα καινούργιο σε κόκκινο σήμερα ...
όποιοι έχετε τα παλιά κρατήστε τα...
-
Άσε ρε!!!
Τόσο χάλια σου φάνηκε;;;
-
-
Εντωμεταξύ χθες το βραδυ ξημερώματα μου ήρθε φλασια οταν ξύπνησα προς νερού μου, για το σχήμα του swift.
Ειδα το βράδυ φωτογραφία από το ωραιο άρθρο του @dimsabas για το fiat 500 που συνάντησε τον παππού 500. Είχε μια φωτογραφία από πάνω ψηλά. Σε αυτήν δεξιά φαίνεται το καπό του παλιού 500 όπου έχει ακριβώς την ίδια σχεδίαση με το καπό του swift!
Οποτε αυτό που έκαναν οι Ιάπωνες είναι το εξής!
Ως όγκος και περίγραμμα πήραν έμπνευση από την σχεδίαση του Mini Cooper και ως επιμέρους σχεδιαστικές λεπτομέρειες από του παλιού πρώτου ιταλικού 500. Για αυτό και οι έντονες ρετρό γραμμές από το καπό μέχρι πισω. Τέλος στην μούρη πήραν έμπνευση σε κάτι από cyberpunk
Ενώ πίσω στα φώτα έχω πει πως ομοιάζουν με ιαπωνικά σύμβολα που λένε Suzuki
-
Άμα ξυπνάς το βράδυ και σκέφτεσαι τα άρθρα μου, να το κοιτάξεις.
-
-
@monman2 said in Suzuki Swift (2024):
Είδα ενα καινούργιο σε κόκκινο σήμερα ...
όποιοι έχετε τα παλιά κρατήστε τα...
Ούτε το νέο ούτε το παλιό είναι για κράτημα.
Προχτές το τρακάραμε και εκεί που έλεγα μέχρι τώρα άστο όπως είναι και να το συντηρουμε ίσα ίσα να πηγαίνει με ασφάλεια....τώρα δώσαμε και λεφτά από πάνω -
Δεν καταλαβα, τι έγινε;;;
Προφανώς έχεις μια πολύ παλια έκδοση swift. Εποχές golf 4Καμία σχέση τα νεότερα με το δικό σου
-
Δεν καταλαβα, τι έγινε;;;
Προφανώς έχεις μια πολύ παλια έκδοση swift. Εποχές golf 4Καμία σχέση τα νεότερα με το δικό σου
Πάλι τα ίδια θα λέμε? Εποχές golf 6 θα διορθώσω....
Το μοντέλο swift 05-10 έχω λεμε με μηδέν ανάκληση το abs θυμάσαι?
Αν και το σημερινό έχει επίσης φρένα για τα μάτια του κόσμου
Suzuki Swift (2024)