-
Λοιπόν δείτε εδώ,
Ο τύπος έχει πάθει ΣΟΚ και όχι ακόμα ΠΑΣΟΚ. Τεσπα, λέει πως το κομπιούτερ του swift είναι υπέρ απαισιόδοξο!!!
Έκανε έναν κύκλο κατανάλωσης (εθνική, επαρχιακό δρόμο και μια μικρή πολη) με κλιματισμό και η πραγματική κατανάλωση στην αντλία είναι 3.6 λίτρα/100χλμ και όχι 4.8λ. Είναι το πιο οικονομικό αυτοκινητο ....ever.
Δηλαδή με σημερινές τιμές του λίτρου €6,1/100χλμ
Υ.γ Τολμώ να πω πως χωρίς κλιματισμό σε άνοιξη, φθινόπωρο θα πλησιάζει τα 3.0λ/100 χλμ ΜΕΣΗΣ καταναλωσης!
Μιλαμε για αυτοκινητο βενζίνης με ένα σωστά δουλεμένο mhev σύστημα των 12V, με την μπαταρία του να την βρίσκεις μεταχειρισμένη ακόμα και με 50-70 ευρώ....
-
@gatoz .....που σαι;;;
-
Α ρε Suzuki ξέρεις να φτιάχνεις αυτοκίνητα. Αυτοκίνητα ουσίας.
-
@lap said in Suzuki Swift (2024):
Λοιπόν δείτε εδώ,
Ο τύπος έχει πάθει ΣΟΚ και όχι ακόμα ΠΑΣΟΚ. Τεσπα, λέει πως το κομπιούτερ του swift είναι υπέρ απαισιόδοξο!!!
Έκανε έναν κύκλο κατανάλωσης (εθνική, επαρχιακό δρόμο και μια μικρή πολη) με κλιματισμό και η πραγματική κατανάλωση στην αντλία είναι 3.6 λίτρα/100χλμ και όχι 4.8λ. Είναι το πιο οικονομικό αυτοκινητο ....ever.
Υ.γ Τολμώ να πω πως χωρίς κλιματισμό σε άνοιξη, φθινόπωρο θα πλησιάζει τα 3.0λ/100 χλμ ΜΕΣΗΣ καταναλωσης!
Μιλαμε για αυτοκινητο βενζίνης με ένα σωστά δουλεμένο mhev σύστημα των 12V, με την μπαταρία του να την βρίσκεις μεταχειρισμένη ακόμα και με 50-70 ευρώ....
Χαλάρωσε, σε λίγο θα μας πεις ότι θα καίει -3 λίτρα…
-
Με δοκιμή moose test παρακαλώ.....παρα πολύ καλο στήσιμο. Κλασικό Suzuki.
Μετριότατα φρένα.
Πραγματικά θέλω να δω το ίδιο αυτοκινητο με διαφορετικά ελαστικά. Αλλά γενικότερα εμφανίζεται ένα σταθερό μοτίβο (σε διαφορες δοκιμές) μιας μετριότατης μη πω κακής απόδοσης τουλάχιστον με αυτά τα ελαστικά, πρώτης τοποθέτησης.
-
@kkostask said in Suzuki Swift (2024):
Λοιπόν δείτε εδώ,
Χαλάρωσε, σε λίγο θα μας πεις ότι θα καίει -3 λίτρα…
Ο συγκεκριμένος έχει μια τυποποιημένη διαδικασία με συγκεκριμένη διαδρομή όπου δοκιμάζει όλα τα αυτοκίνητα. Το swift έκανε το απόλυτο ρεκόρ όπως λέει. Δες το βίντεο πρώτα.
Έπειτα, είναι και οι δικές μου μαρτυρίες με το προηγούμενο, με σαφέστατα πιο ενεργοβόρο κινητήρα με μικρότερη συμπίεση, έξτρα έναν ακόμα κύλινδρο κτλ, όπου όταν το πάω χαλαρά γράφω από 3,3 έως 3,6λ/100 χλμ πάντα σύμφωνα με το κομπιούτερ του αυτοκινήτου.
Εδώ αυτός όμως οντως έσπασε τα ρεκόρ διότι έγραψε 3,6 ως ΜΕΣΗ κατανάλωση στην αντλία, ενώ εγώ με το παλιότερο σε επαρχιακή οδό μέχρι 90-100 χλμ/ωρα
-
Αδιάφοροι όλοι για το swift! Έχουν λεφτά!
-
Κουκλάκι!!!
-
Βγήκαν και τα έξτρα του
-
Θα πάρεις το 1:16 ή το 1:8 ;
-
Σκέφτομαι για πιο μικρό να το έχω στο μπρελόκ με τα κλειδιά!
-
Ανάλυση των εσωτερικών χωρών του από την ινδική έκδοση
Πραγματικά με μια μπαγκαζιέρα οροφής συν τον αρκετά καλο χώρο αποσκευών κανεις μεγάλο οικογενειακό ταξίδι!
-
-
-
-
Αφού είναι πανάκριβο βρε συ για 82 άλογα αυτοκίνητο...
Και στενάχωρο...
-
τουμπανο είναι μαρέσει
δεν μπορω, δυστηχως είναι μεσα μου να είμαι σαν μικρο παιδι σε γουστα, δεν μπορω να ωριμασω και να μην μου αρεσουν αυτα που αλλοι λένε καγκούρικα
μονο η ηλεκτροκινηση μπορει να με σωσει που δεν εχει τετοιο φοβερο ηχο από εξατμίσεις και αλλα τετοια λατρεμενα σε μένα
-
@criuser said in Suzuki Swift (2024):
Αφού είναι πανάκριβο βρε συ για 82 άλογα αυτοκίνητο...
Και στενάχωρο...
Ακριβό ναι! Φθηνότερο από τα αλλά
Καθόλου στενάχωρο, σου λέω πλησιάζει το c3 aircross σε χώρους!!!! Απλά είναι λίγο πιο στενό, όχι και πολύ!
-
Ο Βασίλης έχει απωθημένο από τα σπίτια που φτιάχνει και ζούμε.🤩
Όσο περισσότερο χώρο το αυτοκίνητο, τόσο καλύτερο .... -
Μα και να ήταν να πω! Δες με 3.86μ τους χωρους που έχει
Το είχα ποστσρει κσι παλιότερα! Δείτε χωρους για έναν μέσου ύψους ενήλικα πίσω από τον εαυτό του. Κάθεται σταυροπόδι.
Μεγάλα παράθυρα που ανοίγουν μεχρι κάτω, μεγάλο τετράγωνο άνοιγμα της πόρτας με σχεδόν 90 μοίρες άνοιγμα αυτής.
Suzuki Swift (2024)