-
Ομορφούλι είναι βρε παιδιά, από το προηγούμενο που ήταν σαν βάτραχος καλύτερο είναι...
-
Περί αισθητικής θα περιμένουμε να το δούμε από κοντά.
Πάντως τα σχόλια για τον νέο 3 στην Ευρωπαϊκή του έκδοση, είναι πολύ θετικά και από τους δημοσιογράφους, αλλά και στα σχόλια κάτω από τα βίντεο τους και για το αυτοκίνητο, αλλά και για την αισθητική του.
Η ουσία είναι ότι η Σιτροέν με τον νέο 3 βάζει την ηλεκτροκίνηση στην καθημερινότητα όλων, όχι μόνο όσων μπορούν να δώσουν 40-50-60000 και να έχουν και άλλο αμάξι για ταξίδια, αλλά μπορεί να είναι μία οικονομική λύση για πρώτο αμάξι, ή εξαιρετική για αμάξι πόλης, μια και οι στατιστικές του μάρκετινγκ, λένε ότι οι πιθανοί πελάτες δεν διανύουν πάνω από 80 χλμ την ημέρα.
Το Αιρκρος όμως δίνει πλέον τον χώρο ενός κανονικού C-suv σε τιμή Β-suv, συν την δυνατότητα 7θέσιας διάταξης και εκεί διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό.
Να δούμε αν στο εσωτερικό του, θα έχει την λογική του μικρότερου 3 ή κάτι διαφορετικό.
-
@criuser said in Citroen C3 Aircross 2024:
Η ουσία είναι ότι η Σιτροέν με τον νέο 3 βάζει την ηλεκτροκίνηση στην καθημερινότητα όλων
Και όχι μόνο την ηλεκτροκίνηση, αλλά και τον Ρεμούνδο!!
-
Αυτός βγάζει περισσότερα λεφτά από την ψυχανάλυση πλούσιων γάτων, παρά από τις ζημιές των άσπαστων γαλλικών...
-
Αυτός βγάζει περισσότερα λεφτά από την ψυχανάλυση πλούσιων γάτων, παρά από τις ζημιές των άσπαστων γαλλικών...
πηρε ηδη μαιζωνετ με πισινα
πολλα τα 'ασπαστα' στις ραμπες, παρα πολλα -
@gatoz said in Citroen C3 Aircross 2024:
πηρε ηδη μαιζωνετ με πισινα
πολλα τα 'ασπαστα' στις ραμπες, παρα πολλαΤόσα πολλά του έχεις ακουμπήσει στις συνεδρίες ;
Πάντως σωστή επένδυση έκανε.
Σε ακίνητο. -
Αρχίζω σιγά σιγά, όπως μου έρχεται η ενημέρωση...
-
Aντε να ξεφύγει απο το playmobil στυλ που έχει σήμερα.
-
-
@moysatos said in Citroen C3 Aircross 2024:
Aντε να ξεφύγει απο το playmobil στυλ που έχει σήμερα.
Πάλι palymobil ειναι με λίγο από τρανσφόρμερς....όμορφο!!
-
Οι πρώτες επίσημες....
-
Ξαναλέω ότι το αμάξι πάει πλέον στο άνω άκρο των Β σουβ, με μήκος 4,35 και μεταξόνιο 2,67 όσο έχει το τωρινό 3008, ενώ θα βγαίνει και σε 7θέσια έκδοση.
Προφανώς θα πρέπει να γίνει κάτι με το C4 που έχει ίδιο μήκος.
Πιστεύω ότι θα καταργηθούν τα μη σουβ και ίσως έχουμε 2 σουβ σε κάθε κατηγορία, μικρότερο και μεγαλύτερο, όπως το 3008 και το 5008 στην νέα έκδοση τους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες το αυτοκίνητο θα βγεί σε προσιτή τιμή, γιατί το 7θέσιο ντάτσια πάει πολύ καλά, ενώ έρχονται και αντίστοιχα σκόντα και άλλες μάρκες και ο όμιλος θα έχει 3 μοντέλα με αυτή την διαρρύθμιση τα, 3 αιρκρος , φροντέρα και μούλτιπλα, λογικά το τελευταίο θα είναι το πιο προσιτό.
Εντιτ 4,39 το μήκος, αναμένουμε για το μεταξόνιο, ένας ηλεκτροκινητήρας 156 άλογα με 402 χλμ αυτονομία και προφανώς θερμικός και υβριδικός.
-
Ξαναλέω ότι το αμάξι πάει πλέον στο άνω άκρο των Β σουβ, με μήκος 4,35 και μεταξόνιο 2,67 όσο έχει το τωρινό 3008, ενώ θα βγαίνει και σε 7θέσια έκδοση.
Αναμενόμενο... Ήδη το 2008 είναι μακρύ.
-
Είναι εξαιρετική αντιγραφή του T Cross στο πιο μακρύ και μοντέρνο. Επιτέλους οι Γάλλοι άρχισαν να σχεδιάζουν σοβαρά αμάξια, αλά Γερμανικό στυλ. Με σήμα VW θα πίστευτε κάποιος 101% ότι ειναι το νέο Τ Κρος.
-
Εμένα μόνο στην πλαϊνή όψη μου αρέσει που θυμίζει C5 , μπροστά και πίσω , κάπως βαρετό. Και το σήμα δε μου αρέσει . Αλλά περί ορέξεως....
Συγγνώμη αν αυτό μεγάλωσε τόσο , το C5 που θα φτάσει δηλαδή ; -
Νομίζω αυτό που με χαλάει πιο πολύ είναι το σχήμα/μέγεθος του σήματος.
-
-
@civil357 said in Citroen C3 Aircross 2024:
Εμένα μόνο στην πλαϊνή όψη μου αρέσει που θυμίζει C5 , μπροστά και πίσω , κάπως βαρετό. Και το σήμα δε μου αρέσει . Αλλά περί ορέξεως....
Συγγνώμη αν αυτό μεγάλωσε τόσο , το C5 που θα φτάσει δηλαδή ;Άσχημο δεν το λες ,αλλά ναι στην πίσω κολωνα μοιάζει με το c5.
-
Ωραίο στο πλάι, μου θυμίζει και το C5.
-
@civil357 said in Citroen C3 Aircross 2024:
Και το σήμα δε μου αρέσει . Αλλά περί ορέξεως....
To σήμα είναι χάλια, όντως....δεν ξέρω γιατί το έκαναν έτσι.
Citroen C3 Aircross 2024