-
Και ακόμα δεν είδες τίποτα.
Έχει λέει κρεβάτι για κάμπινγκ και βάση για κινητό ή ταμπλετ με usb πρίζα στην 5η πόρτα για να βλέπεις και καμια ταινία καθώς αραζεις στο καπινγκ.. -
@lap said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
Και ακόμα δεν είδες τίποτα.
Έχει λέει κρεβάτι για κάμπινγκ και βάση για κινητό ή ταμπλετ με usb πρίζα στην 5η πόρτα για να βλέπεις και καμια ταινία καθώς αραζεις στο καπινγκ..Sleep pack:
-
Και δες εδώ, @panormus772 τι έκαναν.... Έβαλαν usb με ρεύμα και βάση για να βαλεις κινητό ή τάμπλετ!!!!! Δεν ξέρω αν μπορείς να βάλεις και μικρή τηλεόραση ή έναν μικρό ανεμιστήρα
-
Tον γάτο αντέγραψαν, όλα αυτά τα έχει κάνει στο Τζι Βί!!
-
-
@storm said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
Όταν διαβάζω για "ανανεώσεις" σκέφτομαι το χέρι που μπαίνει ποιο βαθειά στη τσέπη...
Πολύ σωστά.
Στη χώρα μας για κάποιο marketing λόγο η Dacia έχει ουσιαστικά αποκλειστεί αφού έχει τιμές σχεδόν 30%+ πανω απο την υπόλοιπη Ευρώπη.
Το τωρινό έχει σε αξιόλογη έκδοση πάνω απο 25000 ευρώ αν δεν κάνω λάθος.
Άρα αυτό θα το κάνουν σε καλή έκδοση να φλερτάρει με τα 30κ
Πάντως σε εξωτερική σχεδίαση έκαναν εξαιρετική δουλειά.
Και η εσωτερική σχεδίαση είναι πολύ έξυπνη παρά τα κατώτερης ποιότητας υλικά.
-
To sleep pack είναι αδιάβροχο άραγε για τα βράδια στο "camping"?
-
Έχουν αυξήσει πολύ τις τιμές. Αυτό συμβαίνει όταν από τον ίδιο όμιλο εισαγωγέα φέρνουν εταιρίες του ίδιου group. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός και η αγορά στρεβλώνει.
-
@diego1960 Έχεις άγριες προθέσεις ή απλά προστάτη;;
-
Tι προστάτη στα 34-35 ρε?
Αν και ένα βλήμα γραμματέας είχε κάνει λάθος μια εξέταση και με έβαλε να το ψάξω και αυτό στα 28
-
Το σημερινό έχει λέει 24Κ η έκδοση journey, δηλαδή αυτή που βλέπουμε στα βίντεο για το νέο.
Αν το φέρουν και το νέο στα 24Κ με το lpg και όπως είναι στην παγκόσμια πρεμιέρα....οκ.... Τρώγεται
-
Χωρίς τετρακίνηση νομίζω οι τιμές που αναφέρεις. Πετρέλαιο και τετρακίνηση , πάνω από τριάντα σήμερα. Ξεσκονηστηρι χωρίς τετρακίνηση;;; αμαρτία
-
Ναι χωρίς,
Σίγουρα το awd είναι το σωστό, αλλά τα λεφτά είναι συγκεκριμένα.
Το mhev με τα 130 άλογα βγαίνει πλέον awd.
Όλες οι άλλες εκδόσεις FWD
Diesel δεν έχει πλέον.
-
Μακάρι να υπάρξει τετρακίνητο κάτω από τριάντα αλλά απίθανο το βλέπω...
-
Στην πρώτη έκδοση ίσως και στην δεύτερη μάλλον θα υπάρχει. Έτσι το κόβω.
Άλλωστε η τοπ έκδοση πλέον έγινε η full hybrid.
Θα συμπιέσουν τις υπόλοιπες πιο κάτω. Ειδάλλως πάει στα νερά των renault. Δεν έχει νόημα.
Τα οποία Renault είναι πλέον τραγικά ακριβά
-
Το θέμα είναι ο εισαγωγέας που τα πουλάει πιο ακριβά από την Ευρώπη.
Στην Γερμανία είναι αισθητα πιο φθηνά τα dacia από αυτά της Ελλάδας.Σου λέει το νεο duster θα ξεκινά με χιλιαρι turbo και πρώτη έκδοση κάτω από 20Κ.
Οπότε το awd λογικά θα ξεκινά στα 25-26..
Αντε να δούμε πως θα το τιμολόγησουν οι δικοί μας
-
Ο κινητήρας 1.2l των 130 ps έχω την εντύπωση ότι θα είναι ψόφιος και θα κινεί οριακά το 4wd αμάξωμα, κυρίως για off road.
-
Ξέρω γω???..δεν νομίζω. Τι ροπή έχει;
-
@diego1960 said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
Tι προστάτη στα 34-35 ρε?
Αν και ένα βλήμα γραμματέας είχε κάνει λάθος μια εξέταση και με έβαλε να το ψάξω και αυτό στα 28
Σε ποια ΚΟΒ;
-
Dacia Duster 3rd gen (2024)