-
Αυτές που βλέπω στο γκρι πρέπει να είναι Volk Racing ή Rays, έπαιζαν πολύ σαν βελτίωση σε japan αυτοκίνητα, πρεπει να είναι ελαφριές..
-
Αν είναι γνήσιες είναι πανάλαφρες και έχουν πάνω από 1Κ το κομμάτι. Θα του βελτιώσει την κατανάλωση
-
Δεν του ταιριαζει του συγκεκριμενου αυτοκινητου η ζαντα που εβαλε ο Hao...
Χιλιες φορες η μαμα μεταξυ των 2. -
Οι ζάντες ειναι τελείως υποκειμενικό θέμα, σαν τις γκόμενες, τις ομάδες, τα φαγητά κλπ κλπ
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου αυτές που εβαλε αυτός, προτιμώ τις μαμά ! -
Αυτές που έβαλε ο Χάο ειναι Χάλια....τραγικές ζάντες για τέτοιο αμάξι. Σε κάνα σουμπι ή εβο, ΟΚ το ακούω.
-
Το ότι ο Hao αγόρασε premium ιαπωνικό, αντί για κινέζικο, δεν βλέπω να το σχολιάζει κανείς
-
-
-
Μετά από τις απορίες που μου λύθηκαν από τους κατόχους εδώ και τα όσα διάβασα, το έκλεισα κι εγώ.
Sonic Grey που μου αρέσει περισσότερο από όλα τα χρώματα.
Τώρα αναμονή. Καλό Πάσχα να πω; Κάτι τέτοιο.Επιβεβαιώνω αυτό που αναφέρθηκε για την "επέκταση" εγγύησης +1 χρόνο με επίσκεψη στο συνεργείο και αυτό για το ασύρματο Android Auto μέσα στις γιορτές.
ΥΓ Και εμένα αυτή η ζάντα που βλέπω δεν μου αρέσει καθόλου για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Γενικά όλες οι "μαμά" ζάντες που δίνει η εταιρεία είναι ωραίες, ίσως καλύτερη η 17αρα.
-
LEXUS LBX