-
Αν το vanos στο μαγνήσιο χαλάει, για ποιο λόγο να το έχει ένα πριμιο, και να μην έχει ένα vtec ή vvti με μαντεμι ή αλουμίνιο, που θα το βρουν και τα εγγόνια να παίζουν στο μέλλον;
Αυτές είναι καπιταλλιστικες βλακείες.
Όπως έχει πει και ο μεγάλος φιλόσοφος της εποχής μας, "Γερμανική τεχνολογία και μ@λακίες, δεν έπαιρνα ένα ντάτσουν να κάνω τη δουλειά μου"...Το δώσανε σε ένα φίλο το πλαγκιν Χ2, αντί για το ντίζελ Κασκάη, τα βρίζει και τα δυο, είχε μεγαλώσει στον Καναδά με Λέξους...
Εγώ το βλέπω, πανέμορφο σαλόνι, χώροι από φιέστα...
-
Πήρε την ανιούσα η τιμή του πολύ γρήγορα (ασόβαρα πράγματα λίγες μόνο μέρες μετά την ανακοίνωση τιμών). +790€ λοιπόν και το HUD ενώ αρχικά το έδινε δωρεάν, τώρα αποκλειστικά πλέον στο πακέτο innovation..
-
@arma13 said in BMW X2 2024:
Πήρε την ανιούσα η τιμή του πολύ γρήγορα (ασόβαρα πράγματα λίγες μόνο μέρες μετά την ανακοίνωση τιμών). +790€ λοιπόν και το HUD ενώ αρχικά το έδινε δωρεάν, τώρα αποκλειστικά πλέον στο πακέτο innovation..
που φαινεται αυτο?
-
Από 44200€ η 20i (με M pack) πήγε 44990.
-
Ασόβαρο μεν να ανεβάσουν την τιμή μέσα σε μερικές ημέρες οκτώ κατοστάρικα επάνω, αλλά από την άλλη, οποίος μπορεί να δώσει 44 χιλιάρικα για αυτοκίνητο, τα 800€ δεν θα του πουν και πολλά.
-
@arma13 said in BMW X2 2024:
To κάνει συχνά μάλλον η BMW.
Πέρσι τέλη Απρίλη -σχεδόν μόλις 1 μήνα που είχε έρθει Ελλάδα-, βλέπω την τιμή της 220i ΑctiveΤourer στο site 35900 (αν θυμάμαι καλά) και μετά από μια βδομάδα που πάω αντιπροσωπεία για td μου λέει ο πωλητής ξεκινά από 36.500. "Μα πως αφού γράφει ο τιμοκατάλογος.." "δεν έχουν προλάβει να τον αλλάξουν.." μου λέει.Κι όντως πάω σπίτι και βλέπω την αύξηση στον διαμορφωτή και μετά από 5-6 μέρες και στον τιμοκατάλογο... -
θα περίμενα μια τετοια ειδους παρουσιαση και απο αλλους αυτου του ειδους βλέπε saribal αλλα να που ηρθε απο την Θεσσαλονική
Το αυτοκίνητο από κοντά είναι πολύ ποιο όμορφο από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες , βέβαια υπάρχουν διαφόρων ειδών απόψεις....
Η αλλαγή στην τιμή πάντως σχολιάστηκε αρνητικά και από την αντιπρόσωπο της εταιρίας
Εγώ πάντως που είναι 1.90 και μπήκα μέσα καθόμουν ποιο άνετα πίσω από την δίκη μου F48 ,μπροστά είναι το ίδιο άνετη
Μου φάνηκε λίγο παράξενο το καινούργιο πάνελ μπροστά και έψαχναν το μοχλοδιακοπτη στο κέντρο της κονσόλας ,ίσως το μοναδικό αρνητικό για εμένα αν και νομίζω ότι είναι θέμα συνήθειας
ο χώρος αποσκευών καλός και τέλος ναι εμένα τα πίσω φώτα δεν μου έκαναν αρνητική εντύπωση
Youtube Video -
Κάνει εντύπωση στα μπουζούκια;
Παρακαλώ απαντήστε μου σύντομα. -
@bassstarlet said in BMW X2 2024:
Κάνει εντύπωση στα μπουζούκια;
Παρακαλώ απαντήστε μου σύντομα.Η μάσκα πάντως κάνει την ίδια ακριβώς εντύπωση με τις πλαστικοποιημένες χειλάρες της μόδας απ τις βίζιτες και μη που συχνάζουν στα μπουζούκια
-
Σύντομα είπε ο άνθρωπος όχι μετά από 20 μέρες.
-
Το συντομότερο δυνατόν!
-
-
Ενώ το είχανε ξεκινήσει ωραία σαν ελαφρώς υψωμένο hatchback τώρα το κάνανε υψωμένο coupe και δείχνει οικτρό.
Εσωτερικά όμως είναι τέλειο. -
@panos2171 said in BMW X2 2024:
Ενώ το είχανε ξεκινήσει ωραία σαν ελαφρώς υψωμένο hatchback τώρα το κάνανε υψωμένο coupe και δείχνει οικτρό.
Εμένα από την άλλη μου αρέσει περισσότερο αυτό το σχέδιο - το πρηγουμενο το έβρισκα αδιάφορο και δεν κατλάβαινα γιατί βγήκε, σαν πατημένο Χ1 χωρίς χώρους! Αυτό μάλιστα, ειναι στην λογική Χ4 & Χ6, αλλά μπροστά ειναι ΑΘΛΙΟ....αυτή η γελοία μάσκα πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή, είναι τραγική.
-
@georgemit said in BMW X2 2024:
Σύντομα είπε ο άνθρωπος όχι μετά από 20 μέρες.
Ωραίος σεβασμός στο φόρουμ
θα μείνω με το στάρλετ, τότε.
πφφφ... -
Την είδα σήμερα από κοντά.
Ωραία είναι.
Το μόνο που με χαλάει είναι το ίδιο που με χάλαγε όταν την είδα και στις φωτογραφίες. Το δόντι που κάνουν τα πίσω φανάρια.
Μεγάλος χώρος αποσκευών.
Λίγο πιο περιορισμένη ορατότητα περιμετρικά σε σχέση με την X1, λόγω κουπέ σχήματος.
Προτιμώ τη Χ1. Μεγαλύτερη απλά και άνεση. -
Την είδα χθες στην αντιπροσωπεία. Εντυπωσιακή από κοντά με M Pack, το οποίο στα 2Κ είναι μονόδρομος, αλλάζει όλο το αμάξι μέσα/έξω. Εμένα ίσα ίσα πιο πολύ το πίσω μέρος μου αρέσει, το κόψιμο που κάνει είναι πολύ ωραίο. Μπροστά μπορούσε και καλύτερα. Εσωτερικό ίδιο με το Χ1, ωραίο μοντέρνο, εμένα προσωπικά αυτό το "όλο οθόνη" δεν είναι η ακλύτερη μου, αλλά έτσι ήταν όλα τα μοντέλα της εταιρείας χθες. Love it or hate it. Τα πίσω καθίσματα αν κάτσεις 90 μοίρες καθιστός ακουμπάς πάνω (1.87). Ο πατέρας μου στο 1.75 ήταν ήταν άνετος.
Η ηλιοροφή δεν ανοίγει.Σε Frozen Grey στα 46200 με το κλειδί στο χέρι, αλλά ήδη μου είπαν από χθες να περιμένω +800 αύξηση όπως έγινε με το Χ1. 6 μήνες αναμονή. Αναμένω προσφορά για Leasing.
Με Balloon και προκαταβολή 15000 πάει 500 ευρώ δόση και τελευταία μεγάλη δόση 20.5Κ. Συνολικά 59.5Κ. Επιτόκιο 8,90%, με ΣΕΠΠΕ, 9,81%ΥΓ. Είχε μια Alpina D3S σε μπορντω/καφε με καμελ δερματα. Έτρεξαν σαλάκια..
-
@babisstinson said in BMW X2 2024:
ΥΓ. Είχε μια Alpina D3S σε μπορντω/καφε με καμελ δερματα. Έτρεξαν σαλάκια..
Άλλη κλάση οι Αλπίνες....το όνειρό μου εδώ και 20 χρόνια. αλλά ξεφεύγουν πολύ δυστυχώς σε τιμές. Είναι όμως ΚΟΡΥΦΗ!
-
Την είδα σήμερα .Πολύ ασχημη και δυσαρμονική. Θα την έλεγα και κιτς.
-
BMW X2 2024