-
@lakis-karalakis said in MG ZS:
αυριο το παραλαμβανω
Με το καλό και αναμένουμε εντυπώσεις!! Να το χαρείς με υγεία εύχομαι και χωρίς προβλήματα!!
-
ΑΑΑ Απο αυριο θα γραφω για το κορδελιο και τον Ευοσμο ..ρε μεγαλε φρουμ του mg ειναι..δεν ειναι για τον καθε πικραμενο ασχετο με το αυτοκινητο..ελεος
Να μιλάς πιο κόσμιο.
-
Καλοτάξιδο το MG...και περιμένουμε εντυπώσεις από τούς γλυκουλιδες σχετικούς...κατόχους του...
-
Καλοτάξιδο το MG...και περιμένουμε εντυπώσεις από τούς γλυκουλιδες σχετικούς...κατόχους του...
Σε ευχαριστώ γλυκούλη..αλλα σε φορουμ MG καλο θα ήταν να γινονται σεβαστες οι αποψεις κυριως των ενδιαφερομενων, για το συγκεκριμενο αυτοκινητο και προπαντος των κατοχων του...δεν συμφωνεις πονηρουλη φιλε μου;;
-
Σε ευχαριστώ γλυκούλη..αλλα σε φορουμ MG καλο θα ήταν να γινονται σεβαστες οι αποψεις κυριως των ενδιαφερομενων, για το συγκεκριμενο αυτοκινητο και προπαντος των κατοχων του...δεν συμφωνεις πονηρουλη φιλε μου;;
Ναι καλά τα λες...αλλά δεν πρόκειται να πάρεις απόψεις εδώ για το μοντέλο αυτό...γιατί απλά δεν το έχει κανείς μας εκτός από έναν φίλο και εσένα αύριο...όπως σου είπαν και άλλοι εδώ μέσα...
Για πιο πολλές πληροφορίες καλύτερα να γραφτείς σε κανένα αποκλειστικά MG forum ή ομάδα...μήπως και αλιευσεις καμία χρήσιμη πληροφορία...εδώ είναι το 4Τ forum...και καλώς ή κακώς έτσι είναι η κατάσταση.
Και πάλι κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να απαντήσει σε κανέναν...εάν δεν θέλει...σε αυτές τις κοινότητες.
-
Δεν έχω να γράψω κάτι για το αμάξι αλλά το προφίλ που έφτιαξε το νήμα αυτό έχει και γαμω τις φωτογραφίες, νόμιζα ότι ήταν κόκκινος ηλιος μέχρι που έκανα ζουμ ιν.
Κόλλησε η Citroen Covid 19? Χαχαχαχχχχχ
Το ερώτημα είναι ποιος την κόλλησε ή ειναινο ασθενής μηδεν και αν γιατρευεται.
Προσπαθώ μα φτιάξω και εγώ κάτι τέτοια με AI που είναι δωρεάν στο διαδίκτυο. -
Το είδα από κοντά!
Χμμμ
Η οθόνη είναι λίγο χαμηλά!
Οι χώροι καλοί,το πορτμπαγκάζ καλό!
Γενικά είναι λίγο βαρετό, θυμίζει vw
-
Θα τολμήσω να πω πως μου άρεσε το προηγούμενο!
@dimsabas
Το δοκιμασες το turbo? -
Όχι κι ούτε πρόκειται. Αφενός γιατί δεν κάνουν μικτή, αφετέρου γιατί έγινε ζόρικη μανούρα για αυτό κι ειπώθηκαν προσβλητικά λόγια για το ότι το CarTalk.gr δεν είναι άξιο να λέγεται σελίδα αυτοκινήτου, εφόσον γράφουν και μη ειδικοί. Ναι, σε μια παρουσίαση που εκφράστηκε τόσο θετικά για το αμάξι. Οπότε έχω ξενερώσει άγρια.
-
Ωραία! Από εδώ και πέρα θα κρίνω παρα πολύ αυστηρά τα αυτοκίνητα τους! Αφού δεν τους αρέσουν οι θετικές κριτικές!
Μετριότατο το νέο ZS κατά την άποψη μου!
Χαρακτηριστικού που εντόπισα και μου ξένισε! Η μοκέτα στις χειρολαβές οροφής κάνει νερά! Φαίνεται πρόχειρα κολλημένη στην κουρμπα
Φυσικά ανώτερο της Suzuki
-
Όχι κι ούτε πρόκειται. Αφενός γιατί δεν κάνουν μικτή, αφετέρου γιατί έγινε ζόρικη μανούρα για αυτό κι ειπώθηκαν προσβλητικά λόγια για το ότι το CarTalk.gr δεν είναι άξιο να λέγεται σελίδα αυτοκινήτου, εφόσον γράφουν και μη ειδικοί. Ναι, σε μια παρουσίαση που εκφράστηκε τόσο θετικά για το αμάξι. Οπότε έχω ξενερώσει άγρια.
Whaaaaat;
Α δεν πάμε καλά
Μην ξενερώνεις Δημήτρη, απι Έλληνες από αυτούς που έχω διαβάσει εσύ είσαι μια κατηγορία μόνος σου
Ο Μιχάλης Γεωργιάδης είναι μια κατηγορία μονός του επίσης (κάνει διαφορετικά πράγματα) σε δυνατά και ακριβά (συνήθως supercars) αυτοκίνητα που μπορεί να έχει πρόσβαση - θυμίζει Chris Harrys
Και άλλη μία είναι η Ισμήνη που έχει μία περίεργη οπτική όντας μητέρα, επαγγελματία οδηγός
Στο λέω γιατί εκτιμώ πολύ τη δουλειά σου και ας παίρνεις και λίγα αυτοκίνητα το χρόνο, δεν πειράζει, σε οποίους αρέσεις
Είμαστε πολύ πίσω εδώ Ελλάδα
Και βλέπεις τον Matt Watson που μπορεί να θάβει τα μισά και να πετάει την εταζερα στα πουρνάρια και είναι οκ
-
Whaaaaat;
Α δεν πάμε καλά
Μην ξενερώνεις Δημήτρη, απι Έλληνες από αυτούς που έχω διαβάσει εσύ είσαι μια κατηγορία μόνος σου
Ο Μιχάλης Γεωργιάδης είναι μια κατηγορία μονός του επίσης (κάνει διαφορετικά πράγματα) σε δυνατά και ακριβά (συνήθως supercars) αυτοκίνητα που μπορεί να έχει πρόσβαση - θυμίζει Chris Harrys
Και άλλη μία είναι η Ισμήνη που έχει μία περίεργη οπτική όντας μητέρα, επαγγελματία οδηγός
Στο λέω γιατί εκτιμώ πολύ τη δουλειά σου και ας παίρνεις και λίγα αυτοκίνητα το χρόνο, δεν πειράζει, σε οποίους αρέσεις
Είμαστε πολύ πίσω εδώ Ελλάδα
Και βλέπεις τον Matt Watson που μπορεί να θάβει τα μισά και να πετάει την εταζερα στα πουρνάρια και είναι οκ
Και θα προσέθετα τον Σαλονικιό! (Ο οποίος είναι γιος δημοσιογράφου αυτοκινήτων, το μήλο κάτω από τη μηλιά)
Αυτούς έχει η Ελλάδα! Ο ένας είναι ο δικός μας ο Μητσος!
Υπάρχει και ένα νέο ταλεντάκι!! Ανερχόμενο... πρέπει να γράψει χιλιόμετρα ακόμα!
-
Και θα προσέθετα τον Σαλονικιό! (Ο οποίος είναι γιος δημοσιογράφου αυτοκινήτων, το μήλο κάτω από τη μηλιά)
Αυτούς έχει η Ελλάδα! Ο ένας είναι ο δικός μας ο Μητσος!
Υπάρχει και ένα νέο ταλεντάκι!! Ανερχόμενο... πρέπει να γράψει χιλιόμετρα ακόμα!
@lap για τον Στέφου λες;
Δεν τον μπορούσα καθόλου (δεν άντεχα και τη φωνή του) γιατί ήταν λίγο press kit η φάση παλιότερα αλλά πλέον είναι πιο τολμηρός και εκφράζει περισσότερη προσωπική άποψη.
Έχεις φτιάξει αρκετά και αυτό που του δίνω είναι ότι έχει καλό ήχο και καλή κάμερα για τα δεδομένα του.
Ενδιαφέρον το podcar του όταν αφήνει κάποιον να μιλάει αλλά λίγοι είναι αυτοί που αξίζουν από αυτούς που έχει φέρει.
Του δίνω όμως μεγάλο μπράβο γιατί έχει κάνει βήματα, κάνει νέα πράγματα και συνεχίζει.
Το νέο ταλέντο ποιος είναι;
Εδώ δίνουν αυτοκίνητα στον Marek ρε παιδιά που δεν αντέχει ούτε τα άντερα του
MG ZS