-
-
@a-d-p said in VW Tiguan 2024:
https://www.insurancemarket.gr/results/car/Y2FyX3NpdGVfNjQ1NjY2NzZlZjM4ZGQ0Yzk2Mi4yMDQ0MDI1Nw==
Σχεδόν τα ίδια... Μάλιστα!
;όλα εγώ πήγα μέσω ασφαλιστή μου λ.
Ε έβαλε και ένα κερδος -
Όχι, ευχαριστώ πολύ φίλε. Με προβλημάτιζε έτσι και αλλιώς έντονα το ζήτημα του που θα φτιαχτεί το όχημα στο απευκταιο σενάριο οπότε η συνεργασία allianz Karenta ακούγεται πολύ δελεαστική!
-
@polioan said in VW Tiguan 2024:
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
@andya3 said in VW Tiguan 2024:
Χρήστο Χρόνια Πολλά.
Για μεικτή σφάλεια σε καινούργιο vw θα πας μάλλον αναγκαστικά σε Allianz ή Ευρωπαική Πίστη, που είναι ίδιες εταιρείες ουσιαστικά. Οι λόγοι είναι δύο.
Πρώτον σε καλύπτουν για οποιαδήποτε επισκευή στην αντιπροσωπεία, ενώ π.χ. Interamerican κλπ θα σε στέλνουν σε δικά τους συνεργεία, κάτι που δεν το θες όσο έχεις εγγύηση.
Δεύτερον η απαλλαγή (αχρείαστη να είναι) πέφτει στο μισό λόγω συνεργασίας Karenta-Allianz. Αν π.χ. έχεις στο συμβόλαιό σου 1.500€, θα είναι σαν να έχεις 750€ αν κάνεις την επισκευή σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο vw.
Ευχαριστώ πολύ για τις χρηστικές πληροφορίες! Πολύ πιθανό να κάνω "χρήση" αυτής της συνεργασίας γιατί στο κακό σενάριο θα ήθελα η δουλειά να γίνει στη Karenta.
Στο Leon που έκανα τώρα μικτή με 34.500€ αντικειμενική αξία έκανα Interlife με 650€ και απαλλαγή 1300€.
Αν θέλεις σου στέλνω το ασφαλιστηρίου μου να το μελετήσεις.Ετήσιο ή εξάμηνο συμβόλαιο;
-
Εχθές το βράδυ πέτυχα σε έναντι φανάρι ένα R-line night shade blue. Εντυπωσιακό το χρώμα. Θεωρώ ότι με ευνόησε η τύχη με την αλλαγή παραγγελίας. Καλύτερα να πληρώνω κάθε χρόνο αλοιφές παρα το ανθεκτικότερο μεν απρόσωπο δε dolphin grey.
Γενικά τα σύγχρονα αυτοκίνητα ένεκα των led φωτισμών θεωρώ ότι είναι πολύ πιο εντυπωσιακά το βράδυ.
Στο συγκεκριμένο είχαν ανοικτό και τον εσωτερικό φωτισμό. Εντυπωσιακός επίσης, η νύκτα μέρα. Αρνητική εντύπωση η έλλειψη φιμε στην R-line, προφανώς για λόγους κόστους. Ελπίζω να μην λείπουν και τα ηχομονωτικά κρύσταλλα από το βασικό εξοπλισμό της R-line, αυτά θα ήταν μεγάλη ξενερα στα 42,5k...
-
@chrisk6 said in VW Tiguan 2024:
@polioan said in VW Tiguan 2024:
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
@andya3 said in VW Tiguan 2024:
Χρήστο Χρόνια Πολλά.
Για μεικτή σφάλεια σε καινούργιο vw θα πας μάλλον αναγκαστικά σε Allianz ή Ευρωπαική Πίστη, που είναι ίδιες εταιρείες ουσιαστικά. Οι λόγοι είναι δύο.
Πρώτον σε καλύπτουν για οποιαδήποτε επισκευή στην αντιπροσωπεία, ενώ π.χ. Interamerican κλπ θα σε στέλνουν σε δικά τους συνεργεία, κάτι που δεν το θες όσο έχεις εγγύηση.
Δεύτερον η απαλλαγή (αχρείαστη να είναι) πέφτει στο μισό λόγω συνεργασίας Karenta-Allianz. Αν π.χ. έχεις στο συμβόλαιό σου 1.500€, θα είναι σαν να έχεις 750€ αν κάνεις την επισκευή σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο vw.
Ευχαριστώ πολύ για τις χρηστικές πληροφορίες! Πολύ πιθανό να κάνω "χρήση" αυτής της συνεργασίας γιατί στο κακό σενάριο θα ήθελα η δουλειά να γίνει στη Karenta.
Στο Leon που έκανα τώρα μικτή με 34.500€ αντικειμενική αξία έκανα Interlife με 650€ και απαλλαγή 1300€.
Αν θέλεις σου στέλνω το ασφαλιστηρίου μου να το μελετήσεις.Ετήσιο ή εξάμηνο συμβόλαιο;
Ετήσιο
VW Tiguan 2024