-
@antoniokon said in Citroen e-C3 2024:
@criuser said in Citroen e-C3 2024:
Όχι απλά δεν έχει πάει κανείς από δικό μας σάιτ.
Αγγλικά Γαλλικά Γερμανικά Βελγίου Ολλανδίας λίγα Ισπανικά και Ιταλίας και ένα Τούρκικο έχουν ανεβάσει τεστ.Είμαι σίγουρος ότι ξέρεις και τα ονόματα των δημοσιογράφων
Μην πω και τα πατρώνυμα τους
Tις γυναικες αυτων που καλυπτουν δημοσιογραφικα την ψιτροεν σιγουρα τις ξερει.
-
Μπα, ό,τι μας δίνει το λογιστήριο ξέρω...
-
Αυτό το αυτοκινητάκι θα βγει και σε πάντα. Εάν το δώσει στ 17-18Κ το πλούσιο τότε ναι γίνεται μια καλή εναλλακτική. Εάν το δώσει στα 20-21. Άντε γεια. Ο άλλος δίνεις 200 αλογα αυτόματο full hybrid.
-
Στα 20-21 θα είναι το υβριδικό το πλούσιο.
Εχουν τέστ και οι 4τ.
Τουλάχιστον είδαμε αυτοκίνητο με αυτοκόλλητο τους πάνω.
Γιατί από φωτό και τα άλλα σάιτ είναι εταιρικές, ή μεταφράσεις.
-
Ααα καλο τότε.... εμένα μου αρεσει πολύ. Στα 16-18 φαίνεται πολύ καλο.
-
Α ρε Γάλλοι.
Με λίγα πράγματα ξέρετε να σχεδιάζετε.
Άκρως σύγχρονο, ενδιαφέρον, και συνάμα ευρύχωρο.
Καθισματαρες.....
-
@lap said in Citroen e-C3 2024:
Α ρε Γάλλοι.
Με λίγα πράγματα ξέρετε να σχεδιάζετε.
Άκρως σύγχρονο, ενδιαφέρον, και συνάμα ευρύχωρο.
Καθισματαρες.....
Εμενα μου έκανε πολύ θετική εντύπωση η μαγκια που έκαναν και για κόστος κατηργησαν τον κεντρικο πίνακα οργανων και έβαλαν μια προβολή στο μαυρο πάνω που φαινεται σαν πίνακας οργάνων άλλα δεν είναι. Κάνει την ίδια δουλεια μια χαρά με μικρότερο κόστος. Πολύ έξυπνο
-
Ακριβώς και τα έξτρα χρήματα ανάπτυξης τα έβαλαν στην μαγική ανάρτηση με τα δίπλα αμορτισέρ. Μαγικό χαλι λένε τα τεστ. Μπράβο Σιτροέν.
Παρεπιπτόντως οδήγησα το νέο 208 για λίγο. Παιδιά κιβώτιαρα. ΚΑΜΙΑ σχέση με το παρελθόν. Πέρασαν δεκαετίες μέχρι να αποκτήσει καλο κιβώτιο η Peugeot. Το ίδιο μάλλον θα έχει και το c3. Είναι ένα κλικ πιο σφιχτό από τα ιαπωνικά αλλά έχει το ίδιο σαφές και ωραιο κούμπωμα με τα κορυφαία των Ιαπώνων.
-
Ακριβώς και τα έξτρα χρήματα ανάπτυξης τα έβαλαν στην μαγική ανάρτηση με τα δίπλα αμορτισέρ. Μαγικό χαλι λένε τα τεστ. Μπράβο Σιτροέν.
Παρεπιπτόντως οδήγησα το νέο 208 για λίγο. Παιδιά κιβώτιαρα. ΚΑΜΙΑ σχέση με το παρελθόν. Πέρασαν δεκαετίες μέχρι να αποκτήσει καλο κιβώτιο η Peugeot. Το ίδιο μάλλον θα έχει και το c3
μετριο το κιβωτιο του 208 αν λες για Manual. επίσης δεν μου αρέσει που είναι τόσο μεγάλος ο μοχλος που πιανεις
-
@cirus said in Citroen e-C3 2024:
Παρεπιπτόντως οδήγησα το νέο 208 για λίγο. Παιδιά κιβώτιαρα. ΚΑΜΙΑ σχέση με το παρελθόν. Πέρασαν δεκαετίες μέχρι να αποκτήσει καλο κιβώτιο η Peugeot. Το ίδιο μάλλον θα έχει και το c3
μετριο το κιβωτιο του 208 αν λες για Manual. επίσης δεν μου αρέσει που είναι τόσο μεγάλος ο μοχλος που πιανεις
Όχι αυτό που οδήγησες. Στο fl πρέπει να έβαλαν νέο. Συγνώμη 2008 εννοούσα, τα νέα σε leasing που γέμισε ο τόπος.
-
Όχι αυτό που οδήγησες. Στο fl πρέπει να έβαλαν νέο. Συγνώμη 2008 εννοούσα, τα νέα σε leasing που γέμισε ο τόπος.
ε μα πες το, δεν έχω αποψη εκεί. Το 208 είχαμε το παλιό
-
εκανα δηλωση ενδιαφέροντος για αγορά του
θα πάω να το κάνω test drive οταν έρθει
εμφανισιακα είναι μάπα αλλα εντάξει θα το συνηθίσω. Μαρεσουν αλλα πράγματα σε αυτό και θα ξεπεράσω την εμφάνιση αν μείνω ευχαριστημένος
μέσα μαρεσει πολυ και δεν με ενδιαφέρει που θα έχει σκληρα πλαστικά
-
Κουκλάκι είναι. Άσε που από μπροστά θυμίζει 3008. Κανεις εντύπωση από μπροστά και μετά ξενερώνεις τον κόσμο όταν περνάς από μπροστά.
-
Κουκλάκι είναι. Άσε που από μπροστά θυμίζει 3008. Κανεις εντύπωση από μπροστά και μετά ξενερώνεις τον κόσμο όταν περνάς από μπροστά.
χαλια το βρισκω μπρος πισω εξωτερικά αλλα οκ ειπά ήδη οτι μέσα μαρεσει πολύ
ΑΡΚΕΙ να είναι ΦΤΗΝΟ, αν δω παραλογες τιμές αντίο
-
-
Έμπαινα...
-
Από ότι βλέπω για 23300 το you και 27800 το max 4500 ευρώ διαφορά οι 2 εκδόσεις πάρα πολλά νομίζω και αν είναι παραπάνω εδώ οι τιμές και περάσουμε τα 24000 και τα 28000 και με το 30% επιδότηση 16800 και 19600 αντίστοιχα τα θεωρώ πάρα πολλά δεν το λες και ευκαιρία.
-
@kapsts said in Citroen e-C3 2024:
Από ότι βλέπω για 23300 το you και 27800 το max 4500 ευρώ οι 2 εκδόσεις πάρα πολλά νομίζω και αν είναι παραπάνω εδώ οι τιμές και περάσουμε τα 24000 και τα 28000 και με το 30% επιδότηση 16800 και 19600 αντίστοιχα τα θεωρώ πάρα πολλά δεν το λες και ευκαιρία.
Ευκαιρία ΔΕΝ είναι αλλα με την επιδότηση του κράτους αν έχει μειον 8000-9000 ευρώ κάτι γίνεται
κοιτα οι τιμές δεν θα πέσουν πιο κάτω από αυτό θεωρω ακόμα και στα κινέζικα που θα έρθουν εκεί θα κυμανθούν
-
Από ότι βλέπω για 23300 το you και 27800 το max 4500 ευρώ οι 2 εκδόσεις πάρα πολλά νομίζω και αν είναι παραπάνω εδώ οι τιμές και περάσουμε τα 24000 και τα 28000 και με το 30% επιδότηση 16800 και 19600 αντίστοιχα τα θεωρώ πάρα πολλά δεν το λες και ευκαιρία.
Ευκαιρία ΔΕΝ είναι αλλα με την επιδότηση του κράτους αν έχει μειον 8000-9000 ευρώ κάτι γίνεται
κοιτα οι τιμές δεν θα πέσουν πιο κάτω από αυτό θεωρω ακόμα και στα κινέζικα που θα έρθουν εκεί θα κυμανθούν
τα κινεζικα ομως (για το seagull μιλαμε φανταζομαι) πιστευω οτι θα ειναι πιο "φορτωμενα" σε επιπεδο εξοπλισμου
-
@dettol said in Citroen e-C3 2024:
τα κινεζικα ομως (για το seagull μιλαμε φανταζομαι) πιστευω οτι θα ειναι πιο "φορτωμενα" σε επιπεδο εξοπλισμου
ΙΣΧΥΕΙ αλλα η επιδότηση θα ισχύει όταν έρθουν τα μικρά κινέζικα ή δεν θα υπάρχει πια???? Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα. Γιατι το seagull δεν το βλέπω πριν τα τέλη του 25
γιατι τα προηγούμενα κινουμαι ηλεκτρικα έφυγαν για πλάκα και δεν είμαι σίγουρος αν θα υπάρξει κινουμαι ηλεκτρικα 4
σε βορειες χώρες αρχιζει να μην υπάρχει επιδότηση
Citroen e-C3 2024