-
Και με τα ρέστα 3-4 χρόνια διακοπές
-
@yem said in Για να δούμε ένα χριστουγεννιάτικο θέμα:
Και με τα ρέστα 3-4 χρόνια διακοπές
Καλή φάση!!!
-
όντως καλή φάση αλλά... πρέπει να είσαι ξύστης συνταξιούχος απο τα 50 σου για να το χαρείς , να ξεκινήσεις να γυρνάς και να μην σταματήσεις ποτέ . Με Σ/Κ και 15 ήμερα δεν κάνεις δουλειά
-
όντως καλή φάση αλλά... πρέπει να είσαι ξύστης συνταξιούχος απο τα 50 σου για να το χαρείς , να ξεκινήσεις να γυρνάς και να μην σταματήσεις ποτέ . Με Σ/Κ και 15 ήμερα δεν κάνεις δουλειά
δεν εχεις δοκιμασει ποτε γιεμ....
2 χαρες παιρνεις με τετοιο
μια οταν το αγοραζεις και μια οταν το ξεφορτωνεσαι -
Αυτά λέγονται για τις βάρκες και συμφωνώ .
Για τα αυτοκινούμενα δεν έχω άποψη ακόμα . -
@Yem άσε τα αυτοκινούμενα γιατί θα μπλέξεις στα μποτιλιαρίσματα και δεν θα βρίσκεις να παρκάρεις.
Πάρε αυτό: https://www.car.gr/classifieds/airsports/view/328861599-aerathlima-aeroskafi
και πας όπου θέλεις.
Βάλε και μια μπακαζιέρα από πάνω για να χώσεις τα παιδιά μέσα.α! και σου μένουν και ρέστα για τα ξωτικά μέρη που θα πας...
υ.γ. μην ρωτήσεις για κατανάλωση. Λεφτά υπάρχουν... χα!χα!...
-
Οπως τα λες, μονο για στρατιωτικο υποβρυχιά που δεν εχει μπει ποτε σε υποβρυχιο και παιρνει συνταξη απο τα 45...
-
Ενα tesla model 3 performance για καθημερινό και με τα ρέστα ενα vitara full extra στην καλύτερη του έκδοση για κανονικό
-
Αυτά λέγονται για τις βάρκες και συμφωνώ .
Για τα αυτοκινούμενα δεν έχω άποψη ακόμα .Για τα σκάφη λένε τρείς χαρές...
Δύο όταν το πουλάς
-
Το καλύτερο σκάφος είναι πάντα του φίλου σου....
-
Και άμα έχεις τρείς, ένα με φουσκωτό, ένα με ιστιοπλοϊκό και ένα με τύπου ψαράδικου, είσαι μια χαρά...
Τα δύο πρώτα τα είχα, για το τρίτο προόριζαν εμένα, αλλά την γλύτωσα τελικά...
-
Porsche Boxter
-
Είτε θα αγόραζα αυτό που έχω τώρα ως μίσθωμα (Peugeot 3008 Hybrid4).
Είτε τη νέα Χ1 PHEV.
Και με τα ρέστα το παρακάτω (για κάποιες προσωπικές στιγμές
) :
-
Εφόσον δεν υπάρχουν οικογενειακοί, οικονομικοί και πρακτικοί περιορισμοί, η επιλογή μου ως τα 100 χιλιάρικα θα ήταν Porsche Cayman! Εύκολα!
-
@harisma23 said in Για να δούμε ένα χριστουγεννιάτικο θέμα:
Εφόσον δεν υπάρχουν οικογενειακοί, οικονομικοί και πρακτικοί περιορισμοί, η επιλογή μου ως τα 100 χιλιάρικα θα ήταν Porsche Cayman! Εύκολα!
Gayman special edition, εύκολα
-
@mastoras78 said in Για να δούμε ένα χριστουγεννιάτικο θέμα:
Gayman για σένα! Για εμάς τους άντρες Cayman!
-
@mastoras78 said in Για να δούμε ένα χριστουγεννιάτικο θέμα:
Gayman για σένα! Για εμάς τους άντρες Cayman!
Ποίους άντρες
-
-
-
Ούτε Cayman, ούτε Gayman. Καημέν είστε και οι δύο...
Για να δούμε ένα χριστουγεννιάτικο θέμα