-
@sgl said in Suv Leasing:
Για sedan υπάρχει και η 320e που έχουν πάρει στην δική μου εταιρεία και είναι εξαιρετική με κάτω από 40Κ ΛΤΠΦ.
Εγώ έχω πάρει το Passat GTE πριν 1,5 χρόνο αλλά δεν νομίζω ότι παράγεται πλέον..Βγαίνουμε εκτός budget από ότι βλέπω εδώ σε μια παρόμοια εταιρεία Leasing
-
Λοιπόν πήγα και είδα alfa Romeo tonale, να ξέρετε έκδοση speciale τέλος, όποιος παρήγγειλε παρήγγειλε
-
Για πες και πως σου φάνηκε;
-
@gtsartsal said in Suv Leasing:
Για πες και πως σου φάνηκε;
Εντάξει πανέμορφο τι να λέμε. Έχω μπερδευτεί λιγο με τις εκδόσεις
-
εχει κανεις καμια ιδεα μεχρι 45 χιλιαδες λιανικη plugin hybrid? γιατι θα με τρελανουν αποτο leasing
-
@rockstream said in Suv Leasing:
εχει κανεις καμια ιδεα μεχρι 45 χιλιαδες λιανικη plugin hybrid? γιατι θα με τρελανουν αποτο leasing
Kia Niro Titanium 180hp
-
πως επεσε τοσο το μπατζετ?
-
@gatoz said in Suv Leasing:
πως επεσε τοσο το μπατζετ?
Η εταιρεια leasing αυξησε ανα κατηγορια τα ενοικια
-
@panormus772 said in Suv Leasing:
Kia Niro Titanium 180hp
οχι kia,καθε φορα που τα βλεπω σκεφτομαι τον στιχο απο αυτο το τραγουδι
i am a maserati in a world of kias
Youtube Video -
Αυτα βρηκα
- JEEP COMPASS MY23 PLUG-IN HYBRID 1.3 TB 190HP 4xe NIGHT EAGLE ATX ΣΥΝ Πακέτο Parking Plus
- HYUNDAI TUCSON PLUG IN HYBRID 1.6T 265hp 4WD 6AT PREMIUM
- PEUGEOT3008 Hybrid 225hp e-EAT8 ACTIVE PLUS (4x2)
- Alfa Romeo tonale TI 1.5 DDCT 160HP MHEV (οκ ξεφευγει ,αν πετυχω το τζακ ποτκαι εχουν καμια προσφορα)
- Renault CAPTUR PLUG-IN HYBRID E-TECH 160hp TECHNO
-
Ψηφίζω την κουρτίνα 2.
-
κουρτινα 1 απο εμενα
τα χάιουντάγια ειναι του ματς για μπιζνες. μπολντ ασχημια.
οκ, τα γουσταρω, αλλα για μπιζενς νοπε.ληζπλαν ε?
εχει και αλλα κακα
αλλα θα τα μαθετε αργοτερα....
χαχαχαχ -
Kι εγώ μεταξύ 2 και 3 (άντε, βάζω και την AR,μόνο για την αίσθηση οδήγησης, γιατί δεν είναι plug-in)
Renault plug-in ψόφιο, πάρα πολύ καλύτερο το Kia Niro (και σαν κινητήρας και σαν ποιότητα,εξοπλισμό).
https://zeperfs.com/en/duel10385-8802.htm -
@gatoz said in Suv Leasing:
κουρτινα 1 απο εμενα
τα χάιουντάγια ειναι του ματς για μπιζνες. μπολντ ασχημια.
οκ, τα γουσταρω, αλλα για μπιζενς νοπε.ληζπλαν ε?
εχει και αλλα κακα
αλλα θα τα μαθετε αργοτερα....
χαχαχαχΧαχαχα
Ωραίο το compass, συμμαζεμενο, πολύ ευχάριστη έκπληξη όταν πήγα να το δω
Το Hyundai να πω την αλήθεια το έχει ένας φουκαρας εδώ στην γειτονιά και τον βλέπω ζορίζεται να το παρκάρει, έχει εκτόπισμα.
Το Peugeot θα είναι σαν να φοράω μπουφαν flight όπως στα νιάτα μου, έχει ανά 100 μέτρα ένα πλέον
Και για 45 όριο πάμε στην βασική έκδοση active plus -
Χαλαρα στο 5
-
-
Εγώ το 4 θα διάλεγα.
Εσύ που δίνεις μεγαλύτερη βαρύτητα?
Επιδόσεις, χώρους , εμφάνιση, κατανάλωση?Βάζοντας σε μια σειρά τις προτεραιότητες σου θα σε βοηθήσει να διαλέξεις.
-
@gtsartsal said in Suv Leasing:
Εγώ το 4 θα διάλεγα.
Εσύ που δίνεις μεγαλύτερη βαρύτητα?
Επιδόσεις, χώρους , εμφάνιση, κατανάλωση?Βάζοντας σε μια σειρά τις προτεραιότητες σου θα σε βοηθήσει να διαλέξεις.
Σωστο, επειδη ειναι το γραφειο μου θελω να μην με κρεμαει και να εχει ανεση σε πρωτη φαση. Επειδη προσωπικα περασα μια πολυ δυσκολη χρονιά θα ηθελα να ειναι και όσο premium γινεται για ενα δωρακι στον εαυτό μου,για να ειμαι ελικρινης
-
Αλφαρομεάκιας είμαι, αλλά τα 100 άλογα παραπάνω του Hyundai και την τετρακίνηση πως μπορείς να τα αγνοήσεις;
Από μένα όμως Jeep, για να πηγαίνεις και λίγο εκτός, και ας διαφωνεί ο Γατούλης... -
Αυτα βρηκα
2) HYUNDAI TUCSON PLUG IN HYBRID 1.6T 265hp 4WD 6AT PREMIUM- JEEP COMPASS MY23 PLUG-IN HYBRID 1.3 TB 190HP 4xe NIGHT EAGLE ATX ΣΥΝ Πακέτο Parking Plus
- PEUGEOT3008 Hybrid 225hp e-EAT8 ACTIVE PLUS (4x2)
- Alfa Romeo tonale TI 1.5 DDCT 160HP MHEV (οκ ξεφευγει ,αν πετυχω το τζακ ποτκαι εχουν καμια προσφορα)
- Renault CAPTUR PLUG-IN HYBRID E-TECH 160hp TECHNO
Σου εβαλα την σωστη σειρα επιλογης. Το Τουσον ειναι σχεδον μονοδρομος για αυτα που θες αλλα και γενικα ως συνολο σε σχεση με τα αλλα.
Suv Leasing