-
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, έγραψε πάλι ο "εμπεριστατωμένος" ανίκητος, είδα. Πολύ δυνατός! Στη θεωρία...
-
To πρόβλημά του, όπως και όλων των EVs είναι οτι εξαιτίας του σασί τύπου skateboard, η μπαταρία (όσο λεπτή και αν είναι) οδηγεί σε σχέδια που μοιάζουν φουσκωμένα κατά 20% σε σχέση με ένα συμβατικό. Παράδειγμα το Model 3 ενω θυμίζει λίγο κάτι σε hatchback ή κουπέ σεντάν, είναι πιο "ατσούμπαλο". Πάντως όντως με τη μάσκα/αυτοκόλλητο φτιάχνει πολύ. Καταλαβαίνω και έχω διαβάσει για τις μειωμένες ανάγκες ψύξης των ηλεκτρικών, αλλά μια μάσκα πέρα από αυτό είναι και brand identity. Η παντελής απουσία της κάνει τόσο μα τόσο generic το σχέδιο, λες και το είχαν αναθέσει σε παιδί. Σε αυτό μεχρι και το παλίο Model S είναι καλύτερο επειδή έχει κάτι που "σπάει" αυτή τη μονοτονία. Θεωρώ οτι η έλλειψή της σε ένα ποσοστό στο Model 3 εντάσσεται κυρίως στο πλαίσιο "να επανεφεύρουμε το αυτοκίνητο" και για αυτό είμαι κατά.
Εσωτερικό συμφωνώ, έχω ένα φίλο που ενω σιχαίνεται τα ηλεκτρικά του αρέσει το Model 3 γιατί έχει αυτό το minimal σκανδιναβικό. Εγώ για αυτό το λόγο αντιπαθώ και τα Volvo, βγάζουν κάτι "κρύο" και αποστειρωμένο. Για να μην πω οτι είναι εργονομικά εγκληματικό να μην έχει καν έναν υποτυπώδη έστω πίνακα οργάνων, ξεχωριστά κουμπιά για τον κλιματισμό κτλ. VW τα λέμε και για σένα με τα haptic feedback τιμόνια και τα ηλίθια sliders για τον κλιματισμό.
-
@lap said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
https://m.youtube.com/watch?v=L0hNJFi94Ic&feature=emb_title
Ορίστε με 1000 ευρώ έχεις ωραίο πίνακα οργάνων για τους παππούδες
Οπότε με 1050 ευρώ μαζί και τη μάσκα μπροστά το διορθώσαμε το model3
Τίποτα δεν είναι τόσο κακό που να μην γίνεται ...χειρότερο. Παλιά γνώση.
-
-
Mια χαρά βελτιώσεις, πάμε τώρα ένα τιμόνι με κανονικά κουμπιά αντί για τα 2 γκρι μπιζέλια και ένα ντουλαπάκι του συνοδηγού που να ανοίγει χειροκίνητα. Ρε γαμώτο πολλά από αυτά είναι απλά πράγματα, δεν είναι αναγκη να τα κάνουμε ψευτο-hi tech για εντυπωσιασμό. Και ο κλιματισμός για μένα έπρεπε να είναι με κουμπιά και όχι σε οθόνες, ενα trend που πλέον το ακολουθούν σχεδόν όλοι.
-
Το έχει η μοίρα των ηλεκτρικών φαίνεται.
Το ίδιο συμβαίνει και στο ami. Τα τελειοποιείς με aftermarket
-
Το Ami με μια πρέσσα βελτιώνεται πολύ. Το κάνεις μετά σουβέρ.
-
Εμένα μου άρεσε τελικά. Με κέρδισε η θέση οδήγησης του. Περιμένω το επόμενο με καλύτερο αμάξωμα και μοτέρ για να το θαυμάζω.
-
Εμένα μου άρεσε τελικά. Με κέρδισε η θέση οδήγησης του. Περιμένω το επόμενο με καλύτερο αμάξωμα και μοτέρ για να το θαυμάζω.
Αμα έχει άλλο αμάξωμα και άλλο μοτέρ, χμμ. Ας κρατήσουν κάθισμα και όνομα...
-
Αλήθεια πώς και δεν βγήκε κάποιος να υποστηρίξει την ηλεκτροκίνηση με βάση το ami?
-
Αλήθεια πώς και δεν βγήκε κάποιος να υποστηρίξει την ηλεκτροκίνηση με βάση το ami?
Ρε lap, είμαστε φόρουμ αυτοκινήτων!!! Το ami δεν είναι αυτοκίνητο!!!
Εδώ κράζουμε και το smart, που επίσης δεν είναι αυτοκίνητο!!! Αλλά μέχρι Σούνιο ή Χαλκίδα σε πάει.
Κανω μαλακία τώρα που βάζω αυτά τα 2 μετακινούμενα κουτιά στην κουβέντα, συγνώμη. -
Για τον ίδιο λόγο που δεν βγαίνει κάποιος να υποστηρίξει τους κεκ με ένα αντίστοιχο αμί, π.χ. ένα Ιζέτα, ένα Μέσσερσμιτ bubble car, κοκ. Ένα Μ3 είναι πολύ πιο πιασάρικο.
https://traction.gr/mikra-aftokinita-me-megali-istoria-isetta-kai-microlino/
-
@diego1960 said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
εξαιτίας του σασί τύπου skateboard, η μπαταρία (όσο λεπτή και αν είναι) οδηγεί σε σχέδια που μοιάζουν φουσκωμένα κατά 20% σε σχέση με ένα συμβατικό.
Το οποίο είναι και ο λόγος που έχουν πέρα από πολύ χαμηλό κέντρο βάρους και εξαιρετικές επιδόσεις στις πλευρικές συγκρούσεις.
Δείτε στην κολώνα, κανένα άλλο δεν έχει τέτοια ακαμψία στην δοκιμασία αυτή.
Εντυπωσιακό το γεγονός πως λόγω μεγάλης μάζας μένει ακλόνητο από την μετωπική σύγκρουση
-
@iceman7 said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
@gatoz said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
βλεπω αγωνα δυνατο.
για την καϊλή αποψη? εχει το κινημα?Ρε συ δεν σε καταλαβαίνω.
Έχεις κάποιο όφελος επαγγελματικό από την ηλεκτροκίνηση;
Ακόμα και εσυ phev πήρες, όχι πλήρως μπαταρία γιατί ξέρεις και καταλαβαινεις όσα γραφουμε.
Ποιο το πρόβλημα σου ;ακριβως αυτο. κανενα.
σεβομαι την εξελιξη. και τις επιλογες.
ακομη και οταν δεν μπορω να την κατανοησω, να την απολαυσω ή να την αγορασω. ή ακομη και οταν απαξιωνει τα ακριβα πληρωμενα αγαθα μου. δεν ειναι λογος απορριψης τεχνολογιων οι προσωπικοι μου δαιμονες.
και βλεπω ιεροεξεταστες πολλους.
που σχεδον πιανουν σε μηδενισμο σφακιανακημ', τον αλλονα οχι αυτονα με τα αμαξια, ή σε εμπαθεια τον συριζα που λεει και ο οικονομου.Μαλλον δεν έχεις μάθει να σέβεσαι τις διαφορετικές απόψεις, την ελευθερία επιλογής και το δικαίωμα της άποψης.
Η πρόοδος που επικαλείσαι δυστυχώς δεν είναι αυταπόδεικτη αλλά hype.
Δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θες αλλά δεν υπάρχει λόγος να προσβάλλεις και να ταμπελιαζεις τους άλλους.εγω δεν ξερω τι σημαινει χάιπ στα δυτικα των αθηνων, ξερω οτι στα καταναλωτικα αγαθα παρακολουθω σαν καταναλωτης την εξελιξη τους και δεν κανω ανενδοτο για μάινορ ισους, αυτο το ξερουμε δυτικα, ενω χαλβαδιαζω απο τον καναπε τα πραγματικα προβληματα της κοινωνιας.
Οκ οποτε θυμάσαι είσαι δυτική όχθη !
Α ρε γατε … επανάσταση και ύφος μόνο για την πλάκα.
Το σύστημα να είναι καλά !Ενστασις! Αυτο ειναι χτυπημα κατω απο την μεση. Ο Γατος δε ξεχνα ποτε απο που προερχεται και τη διαδρομη του. Αυτο μονο τιμη περιποιει για το ατομο του.
-
@spi_duster said in Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση:
βλεπω αγωνα δυνατο.
για την καϊλή αποψη? εχει το κινημα?Ρε συ δεν σε καταλαβαίνω.
Έχεις κάποιο όφελος επαγγελματικό από την ηλεκτροκίνηση;
Ακόμα και εσυ phev πήρες, όχι πλήρως μπαταρία γιατί ξέρεις και καταλαβαινεις όσα γραφουμε.
Ποιο το πρόβλημα σου ;ακριβως αυτο. κανενα.
σεβομαι την εξελιξη. και τις επιλογες.
ακομη και οταν δεν μπορω να την κατανοησω, να την απολαυσω ή να την αγορασω. ή ακομη και οταν απαξιωνει τα ακριβα πληρωμενα αγαθα μου. δεν ειναι λογος απορριψης τεχνολογιων οι προσωπικοι μου δαιμονες.
και βλεπω ιεροεξεταστες πολλους.
που σχεδον πιανουν σε μηδενισμο σφακιανακημ', τον αλλονα οχι αυτονα με τα αμαξια, ή σε εμπαθεια τον συριζα που λεει και ο οικονομου.Μαλλον δεν έχεις μάθει να σέβεσαι τις διαφορετικές απόψεις, την ελευθερία επιλογής και το δικαίωμα της άποψης.
Η πρόοδος που επικαλείσαι δυστυχώς δεν είναι αυταπόδεικτη αλλά hype.
Δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θες αλλά δεν υπάρχει λόγος να προσβάλλεις και να ταμπελιαζεις τους άλλους.εγω δεν ξερω τι σημαινει χάιπ στα δυτικα των αθηνων, ξερω οτι στα καταναλωτικα αγαθα παρακολουθω σαν καταναλωτης την εξελιξη τους και δεν κανω ανενδοτο για μάινορ ισους, αυτο το ξερουμε δυτικα, ενω χαλβαδιαζω απο τον καναπε τα πραγματικα προβληματα της κοινωνιας.
Οκ οποτε θυμάσαι είσαι δυτική όχθη !
Α ρε γατε … επανάσταση και ύφος μόνο για την πλάκα.
Το σύστημα να είναι καλά !Ενστασις! Αυτο ειναι χτυπημα κατω απο την μεση. Ο Γατος δε ξεχνα ποτε απο που προερχεται και τη διαδρομη του. Αυτο μονο τιμη περιποιει για το ατομο του.
Ναι ναι τον είδα τώρα να υπερασπίζεται τις τοστιέρες και τις ξεδιαντροπες επιδοτήσεις της αριστείας
-
Τα diesel που έχουν δηαλδη την μικρότερη φορολογική επιβάρυνση στον τόνο εδώ και μια 20 ετία, δεν σας πείραξαν;
-
Τα diesel που έχουν δηαλδη την μικρότερη φορολογική επιβάρυνση στον τόνο εδώ και μια 20 ετία, δεν σας πείραξαν;
Εδώ κραζουμε τις τοστιέρες
-
Σωστό και αυτό. Έχω άλλο νήμα να ξεσπάω εγω
-
1,64 έχει πέσει το πετρέλαιο...
και χωρίς επιδότηση....
-
Αμ το βλέπω, δεν το βλέπω; γιατί τα λέω νομίζεις;
Αχ καημένοι μου και να ανέβει θα τρέξουν να σας στηρίξουν. Μη τυχόν και απαξιωθεί το κάρο σας
Απέχθεια για την ηλεκτροκίνηση