-
@pgp737ng said in Κάρτα-κλειδί ή αλλιώς keyless entry.:
@monman2 said in Κάρτα-κλειδί ή αλλιώς keyless entry.:
@pgp737ng said in Κάρτα-κλειδί ή αλλιώς keyless entry.:
Για εξωτερικό σύστημα αν δεν έχει το αμάξι τι θα προτιμούσατε?
STARLINE ή PANDORA ? ή κάτι άλλο?Θα σου πω για τον starline που έβαλα και έχω ενεργοποιήσει την λειτουργία hands free όπως την λέει .
Η απόσταση Οπλισης / Κλειδώματος - Αφόπλισης /Ξεκλειδώματος μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά από την εφαρμογή στο smartphone .
Προτίμησα να βάλω την Α/Ξ στα 2 μέτρα όταν δηλ εχω πλησιάσει κοντά στο αυτοκίνητο και την Ο/Κ στα 5 μέτρα γιατί όλο και κάτι ξεχνάς και ξαναγυρνάς στο αυτοκίνητο ...μη μας ζαλίζουν τα μπιπ μπιπ .Έχει και λειτουργία να παίρνει εμπρός από μακριά? ή με κουμπί?
έχει αλλά δεν την πρόσθεσα θέλει +++€
-
@harisma23 said in Κάρτα-κλειδί ή αλλιώς keyless entry.:
@storm said in Κάρτα-κλειδί ή αλλιώς keyless entry.:
ψήνομαι για Captur 1ης γενιάς...
Μην το κάνεις! Είναι παράνοια να αλλάξεις το καινούριο σου Leon με 1000 Km με μεταχειρισμένο Captur 1ης γενιάς, αγνώστων χιλιομέτρων και καταστάσεως. Απλώς θα αποκτήσεις άλλο ένα λόγο να μιζερέψεις...
Χαλάρωσε γείτονα πατριώτη. Χαλάρωσε.
Το Ιθπανικό δεν θα το δώσω. Θα το κρατήσω για αμπαζούρ...χα!χα!Και επειδή κολάει παντού .... #mono-vitara
υ.γ. φίλε θεματοθέτη σόρυ για το offtopic, αλλά γράφτηκες σε φόρουμ που ορισμένοι ήμαστε δεινόσαυροι και ώρες-ώρες μετατρέπουμε το φόρουμ σε Jurassic Park.
-
@harisma23 said in Κάρτα-κλειδί ή αλλιώς keyless entry.:
ψήνομαι για Captur 1ης γενιάς...
Μην το κάνεις! Είναι παράνοια να αλλάξεις το καινούριο σου Leon με 1000 Km με μεταχειρισμένο Captur 1ης γενιάς, αγνώστων χιλιομέτρων και καταστάσεως. Απλώς θα αποκτήσεις άλλο ένα λόγο να μιζερέψεις...
Χαλάρωσε γείτονα πατριώτη. Χαλάρωσε.
Το Ιθπανικό δεν θα το δώσω. Θα το κρατήσω για αμπαζούρ...χα!χα!Και επειδή κολάει παντού .... #mono-vitara
υ.γ. φίλε θεματοθέτη σόρυ για το offtopic, αλλά γράφτηκες σε φόρουμ που ορισμένοι ήμαστε δεινόσαυροι και ώρες-ώρες μετατρέπουμε το φόρουμ σε Jurassic Park.
Κανένα πρόβλημα! Και σας ευχαριστώ όλους για τις τοποθετήσεις και τα σχόλια. Είναι σημαντικό για κάποιον που απέχει από το σπορ.
Τώρα μένει μόνο να βρω μια καλή ασφάλεια και συναγερμό .
Και για να μην ξεχνιόμαστε:
#mono-vitara
-
#mono_vitara
Αμήν
-
Καλησπέρα!
Είδα και αυτό χθες βράδυ εντελώς τυχαία:
https://invetec.eu/el/alarm/keyless-protector/
Λέτε να είναι αξιόπιστο ή να αρκεστούμε στο faraday pouch/box όπως λέτε όλοι;
-
To faraday τσεπάκι μια χαρά δουλεύει πάντως...
-
@antonakis said in Κάρτα-κλειδί ή αλλιώς keyless entry.:
To faraday τσεπάκι μια χαρά δουλεύει πάντως...
Έχεις κάποιο να προτείνεις μήπως;
βρήκα ένα της spigen στα 22€:
και θήκη εδώ :
-
Έλεος... χαχαχαχα... πάρε ένα από κίνα και άσε τα 20€ για καφέδες.
-
@antonakis said in Κάρτα-κλειδί ή αλλιώς keyless entry.:
Έλεος... χαχαχαχα... πάρε ένα από κίνα και άσε τα 20€ για καφέδες.
είσ' ωραίος και συμφέρεις!
-
Από Ali είχα πάρει 3€ τα δύο νομίζω
-
@yem said in Κάρτα-κλειδί ή αλλιώς keyless entry.:
Από Ali είχα πάρει 3€ τα δύο νομίζωνα μου δώσεις το ένα γιατί βαριέμαι να παραγγείλω.. θα σου πάρω καφέ
-
Κι εγώ θέλω το άλλο που περισσεύει....
Και μετά παραγγέλνεις καινούργια...updated...
-
Χαχα και εγώ δύο τσεπακια έχω ...
-
Θα σας δώσω τα στραβωραμμενα και θα πάρω άλλα... Τσακάλια μου εσείς @mastoras78 &@antoniokon
Κάρτα-κλειδί ή αλλιώς keyless entry.