-
@pgp737ng said in Κάρτα-κλειδί ή αλλιώς keyless entry.:
@monman2 said in Κάρτα-κλειδί ή αλλιώς keyless entry.:
…… ελπίζω το Hands Free της Starline να μην χακάρετε τόσο εύκολα όπως το Keyless entry της Toyota .STARLINE ή PANDORA ?
Η σωστή εγκατάσταση είναι το βασικό , εγώ πήγα με το τι πρότεινε αυτός που του έχω εμπιστοσύνη , δεν είναι να παίζουμε με τις εγγυήσεις ,αφορμή ψάχνουν...
-
@yem said in Κάρτα-κλειδί ή αλλιώς keyless entry.:
@storm said in Κάρτα-κλειδί ή αλλιώς keyless entry.:
Αυτά τα keyless ανοίγουν και με κλειδί; Έχουν κλειδαριά;
πάτα play απο εκεί που το άφησα
@kingedward-0 said in Κάρτα-κλειδί ή αλλιώς keyless entry.:
Σίγουρα "ευκολία" και "άνεση" είναι οι λέξεις κλειδιά που επιζητούμε για να διευκολύνου την καθημερινότητά μας! Έχουμε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση (μάρκα κλπ);
Εννοείς μάρκα θήκης Faraday ή για τον μηχανισμό keyless ?
Μάρκα θήκης Faraday! Έχω παραγγείλει ήδη το Dacia Sandero Stepway και έχω βάλει αυτόματο κλιματισμό/ κάμερα οπισθοπορίας με αισθητήρες/ ζάντες και τώρα σκέφτομαι το πακέτο με ηλεκτρικό χειρόφρενο-κάρτα κλειδί και υποβραχιόνιο με αποθηκευτικό χώρο (πιο πολύ με ξυνίζει το ηλεκτρικό χειρόφρενο πάρα η κάρτα κλειδί για να αποφασίσω!)
-
Blind spot έβαλες;
-
@lap said in Κάρτα-κλειδί ή αλλιώς keyless entry.:
Blind spot έβαλες;
Ναί αμέ :
Pack SECURITY: Κάμερα οπισθοπορείας, Εμπρός αισθητήρες παρκαρίσματος & Προειδοποίηση τυφλού σημείου (BSW)
-
Σωστός!
Πόσο βγαίνει με αυτά;
-
Σωστός!
Πόσο βγαίνει με αυτά;
Με χρώμα khaki grey (το καινούργιο που προμοτάρουν) +αυτόματο κλιματισμό+ ζάντες και το security pack πάει στα 20850 τελική τιμή!
-
Αρκετά θα έλεγα.
-
Αρκετά θα έλεγα.
Τσιμπάει ναι δυστυχώς...Μακάρι να βγει καλό.
-
Κρατά ενημερο το θρεντ αν μπορείς.
Με το καλό εύχομαι! Σόρρυ για το οφφτοπικ
-
Κρατά ενημερο το θρεντ αν μπορείς.
Με το καλό εύχομαι! Σόρρυ για το οφφτοπικ
Να σαι καλά! Απέκλεισα Kia Stonic, Volkswagen T-Cross και Seat Arona για την πάρτη του...άντε να δούμε!
-
@Kingedward-0 καμια ιδιαίτερη μάρκα από Ali express την πήρα και δουλεύει μια χαρά.
-
Να σαι καλά! Απέκλεισα Kia Stonic, Volkswagen T-Cross και Seat Arona για την πάρτη του...άντε να δούμε!
Με το καλό να το παραλάβεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι και τα τρία αυτοκίνητα που απέκλεισες είναι καλύτερα από το Sandero Stepway που παρήγγειλες...
-
@storm said in Κάρτα-κλειδί ή αλλιώς keyless entry.:
ψήνομαι για Captur 1ης γενιάς...
Μην το κάνεις! Είναι παράνοια να αλλάξεις το καινούριο σου Leon με 1000 Km με μεταχειρισμένο Captur 1ης γενιάς, αγνώστων χιλιομέτρων και καταστάσεως. Απλώς θα αποκτήσεις άλλο ένα λόγο να μιζερέψεις...
-
@harisma23 said in Κάρτα-κλειδί ή αλλιώς keyless entry.:
Με το καλό να το παραλάβεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι και τα τρία αυτοκίνητα που απέκλεισες είναι καλύτερα από το Sandero Stepway που παρήγγειλες...
Με λυπεί πολύ που το ακούω αυτό, μακάρι να με βγάλει ασπροπρόσωπο η επιλογή μου!
-
Υγραέριο γαρ, αλλά νομίζω το έχω πει, πάνε δες το είναι υπερβολικά αξιοπρεπές. Εγώ το οδήγησα ελάχιστα, είναι η αλήθεια αλλά όντως θυμίζει πάρα πολύ το κλιο. Δεν το πήγα σε στροφές στο όριο του, αλλά στα απλά και χαλαρα είναι ένα κλιο
-
Με λυπεί πολύ που το ακούω αυτό, μακάρι να με βγάλει ασπροπρόσωπο η επιλογή μου!
Θα σε βγάλει. Με το καλό να παραλάβεις.
-
Να μην λυπάσαι καθόλου, είναι ακόμα VFM επιλογή, σου έφτασε 20κ με όλα τα έξτρα και με υγραέριο! Το Κρος ξεκινάει σε βενζίνα από 22?! Σίγουρα πολλά αυτοκίνητα θα είναι "καλύτερα" από το sandero αλλά όταν πας στον βενζίνα και θα γεμίζεις με 30€ θα με θυμηθείς.
-
Καλορίζικο, μην μασάς, εσύ κάνεις κουμάντο στην τσέπη σου.
-
@criuser said in Κάρτα-κλειδί ή αλλιώς keyless entry.:
Καλορίζικο, μην μασάς, εσύ κάνεις κουμάντο στην τσέπη σου.
Και στις επιλογές του, βεβαίως-βεβαίως...
Καλοτάξιδο και από μένα.
-
@pgp737ng said in Κάρτα-κλειδί ή αλλιώς keyless entry.:
Για εξωτερικό σύστημα αν δεν έχει το αμάξι τι θα προτιμούσατε?
STARLINE ή PANDORA ? ή κάτι άλλο?Θα σου πω για τον starline που έβαλα και έχω ενεργοποιήσει την λειτουργία hands free όπως την λέει .
Η απόσταση Οπλισης / Κλειδώματος - Αφόπλισης /Ξεκλειδώματος μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά από την εφαρμογή στο smartphone .
Προτίμησα να βάλω την Α/Ξ στα 2 μέτρα όταν δηλ εχω πλησιάσει κοντά στο αυτοκίνητο και την Ο/Κ στα 5 μέτρα γιατί όλο και κάτι ξεχνάς και ξαναγυρνάς στο αυτοκίνητο ...μη μας ζαλίζουν τα μπιπ μπιπ .
Κάρτα-κλειδί ή αλλιώς keyless entry.