-
Χαιρετώ την ομάδα, φίλος από τα Χανιά αναζητά αυτοκίνητο πόλης μέχρι 4.000.
Το αμάξι προορίζεται για χαμαλοδουλειές, προέχει η καλή μηχανική κατάσταση και η αξιοπιστία.
Ζήτησε τη βοήθειά μου κι εγώ ζητώ τη δική σας.
Του πρότεινα panda 2006 - 10.
Άλλες προτάσεις; -
Οποιοδήποτε δεν είναι τρακαρισμένο κι είναι σε καλή μηχανική κατάσταση.
-
Δύσκολη άσκηση. Το 'ψαχνα κι εγώ κάποτε και τελικά εγκατέλειψα. Φαντάζομαι ότι τώρα θα είναι χειρότερα τα πράγματα.
Από τα 7k και πάνω κάτι μπορεί να βρεθεί. -
Εάν κάνει λίγα χιλιόμετρα σε αστικό περιβάλλον μήπως να δει αυτό το μικρό ηλεκτρικό που συζητούμε στο άλλο τοπικό, με την υπόθεση ότι θα κοστίζει 6-7Κ
-
Το αμάξι θα εκτελεί και χρεη αγροτικού οποτε δε τον ενδιαφερουν τα φρου φρου και τα αρώματα.
-
Μάλλον οι λάσπες....οκ!
-
@georgemit said in Αμαξάκι πόλης με 4.000:
Το αμάξι θα εκτελεί και χρεη αγροτικού οποτε δε τον ενδιαφερουν τα φρου φρου και τα αρώματα.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/326862375-suzuki-vitara
-
Υπαρχει ενα vitara λοιπόν για κάθε χρήση
-
@georgemit said in Αμαξάκι πόλης με 4.000:
Υπαρχει ενα vitara λοιπόν για κάθε χρήση
Δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν.....γνωστό είναι αυτό!!
-
Αυτοκίνητο πόλης στα 4 χιλιάρικα ζήτησε ο φίλος. Αλλά θέλει να είναι και φορτηγάκι-αγροτικο; Και 40% ακριβότερο; Να καίει και 12-14 λίτρα στα 100 μέσα στη πόλη; GV που όντως είναι αθάνατο.
-
Αν δεν τον ενδιαφέρουν οι πίσω θέσεις, αν έχει φορολογικό κίνητρο και αρκετά ακόμα αν , τότε όλα τα βανάκια (κλούβες) που στηρίζονται σε επιβατικά μικρά μπορούν να κάνουν τη δουλειά που θέλει. Μερικά έχουν επαρκή απόσταση από το έδαφος , και εκπλήσσουν με τις εκτός δρόμου αντοχές τους. Υπόψιν, η αγορά είναι γεμάτη από σάπια τέτοια αυτοκίνητα.
Είπαμε είναι πάρα πολλά τα αν , αλλιώς όποιο βρει σε καλύτερη κατάσταση από τα panda ή picanto .
-
Εγώ δεν λέω πως δεν είναι καλό και άριστο το GV. Μάλλον είναι.
Αλλά πρέπει κάπως να προσδιοριστει καλύτερα η χρήση του αυτοκινήτου.
Αν πρέπει να πάει και στο χωράφι, πρέπει να είναι και ψηλό και να χει και χώρο για δύο τσουβάλια. Και να χει και ισχύ να βγάλει φορτωμένο λίγο χωματόδρομο.
Θα καίει κι αντίστοιχα.
Ένα χιλιαράκι σούπερ μίνι με 60 άλογα και 14" ζάντες που είναι το ιδανικό για γύρω γύρω στη πόλη, δεν θα εξυπηρετεί ως περιστασιακο αγροτικό. Άσε που λόγω προσφοράς και ζήτησης, στα ίδια λεφτά πιο εύκολα θα βρει βάγκον παρά σουπερ μίνι σε καλή κατάσταση. -
Skoda workman diesel.
-
Να ξεκαθαρισω μερικα πραγματα, το αμαξι προορίζεται για τον ηλικιωμένο πατερα του που εχει χωράφια και βολευοταν μεχρι σημερα με fiat τσιγκο (υεσεντο).
Εριχνε καθισματα και φορτωνε τελαρα, κατι στην κατηγορία του panda θα τον βολεψει.
Πιο πολυ ρωτησα μηπως κάποιο μελος πουλαει ή εχει υποψιν του καποιο της κατηγορίας. -
Χμμ, θα βρει αλλά, πόσα τελάρα (αυτά που λέμε κλούβες) χώραγε; δύο κι άλλα δύο από πάνω; αφού βολεύεται...
-
Πολυεργαλείο από την αγαπημένη μάρκα αρκετών , ignis 4*4 ( προφανώς το πρώτο ) .
Αν δεν τον απασχολεί ότι αυτό που είχα οδηγήσει εγώ είχε τον πιο "πηδηχτό" (και χάλια ρυθμισμένο) άκαμπτο που έχω οδηγήσει , σε συνδυασμό με πολύ άβολα καθίσματα και μέτρια φρένα. Είναι και οικονομικό με τετράγωνο αμάξωμα και καθίσματα που πέφτουν, μια χαρά για τη δουλειά που το θέλει.
Αν βρεθεί βέβαια, στην Κρήτη κιόλας, οπότε θεωρητική μάλλον η πρότασή μου, δε βοηθάω και πολύ....
-
Ρίξε και μία ματιά για Ford fusion.
Το είχε φίλος για παρεμφερή δουλειά και του βγήκε παλικάρι. -
Και εγώ το ψάχνω για Fusion. Εργαλείο και η πολυμορφικότητα επιτρέπει και στο πολύ κουβάλημα.
-
Να ξέρεις ότι είναι λίγο "ξερό" από ανάρτηση.
-
Δεν το έχω οδηγήσει, αλλά δεν έχω και πολλές απαιτήσεις από αυτοκίνητα αυτής της ηλικίας.
Αμαξάκι πόλης με 4.000