-
Αν δεν είναι τζαπαν το καινούριο σουβ πειράζει;
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/ferrari-purosangue-o-tempora-o-mores/
-
Με έχει κουράσει η διαδικασία τρέλας αναζήτησης.
Σήμερα είπα στον άλλο οκ συμφωνώ, να πάρουμε ένα τυπικό οκ από συνεργείο να το πάρω και μου λέει ναι, αλλά αν έρθει άλλος και πει το παίρνω τώρα, θα το δώσω.
Νομίζω μόνο ψυχολόγος μπορεί να αγοράσει αυτοκίνητο πλέον.
Αρχίζω να θυμάμαι γιατί είχα πάρει καινούργιο την προηγούμενη φορά.
Με έχουν κουράσει. Μήπως να τα φάω σε ταξί να τελειωνω; -
@xenos said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Σήμερα είπα στον άλλο οκ συμφωνώ, να πάρουμε ένα τυπικό οκ από συνεργείο να το πάρω και μου λέει ναι, αλλά αν έρθει άλλος και πει το παίρνω τώρα, θα το δώσω.
Με έχουν κουράσει. Μήπως να τα φάω σε ταξί να τελειωνω;Σε τι έχεις καταλήξει;
-
Αν το εχει ελεγξει ο αλλος, οκ μπορει να παει και να το παρει
Αλλιως σιγα μην το παρει ετσι, με το που το δει
Του λες , κανονιζουμε ενα ραντεβου στο συνεργειο , και αν ερθει αλλος πριν απο εμενα, σε παρακαλω ενημερωσε με να ξερω να μην περιμενω -
@alexandros-k said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Αν το εχει ελεγξει ο αλλος, οκ μπορει να παει και να το παρει
Αλλιως σιγα μην το παρει ετσι, με το που το δει
Του λες , κανονιζουμε ενα ραντεβου στο συνεργειο , και αν ερθει αλλος πριν απο εμενα, σε παρακαλω ενημερωσε με να ξερω να μην περιμενωΚαι όμως Αλέξανδρε..
Είχα δει το 2015 Grand Vitara 1.6 Σάββατο απόγευμα...
Μου άρεσε εκ πρώτης όψεως και συμφωνήσαμε να το πάμε Δευτέρα πρωί σε συνεργείο και αν πει οκ, να προχωρήσουμε στην μεταβίβαση...
Με πήρε ο πωλητής Κυριακή βράδυ για να μου πεί ότι το πούλησε...
Καλά του λέω...ήταν μηχανικός ο αγοραστής?
Όχι μου λέει...το είδε...το έκανε μια βόλτα...και μου έδωσε ήδη μεγάλη προκαταβολή...
Έτσι χάθηκε μια περίπτωση που φαινόταν πολύ καλή...
Τελικά το επόμενο καλό που εμφανίστηκε (και το πήρα) ήταν 2 χρόνια μετά το 2017...
-
@gtsartsal said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Με έχουν κουράσει. Μήπως να τα φάω σε ταξί να τελειωνω;Σε τι έχεις καταλήξει;
Ελεγα για qq που είναι εμπορικό (για να υπάρχουν ανταλλακτικά δλδ), μας κάνει σε χώρους, κλπ, αλλά δε νομίζω τελικά. Είναι τόσο μεγάλη η ζήτηση και δεν μπορώ να τρέχω πέρα δώθε και να με δουλεύει ο καθένας.
εδιτ: μήπως γνωρίζει κάποιος σωστό εξειδικευμένο nissan προς τα βόρεια;
-
@antoniokon said in Προσιτό SUV made in Japan;:
Και όμως Αλέξανδρε..
Μου άρεσε εκ πρώτης όψεως και συμφωνήσαμε να το πάμε Δευτέρα πρωί σε συνεργείο και αν πει οκ, να προχωρήσουμε στην μεταβίβαση...
Όχι μου λέει...το είδε...το έκανε μια βόλτα...και μου έδωσε ήδη μεγάλη προκαταβολή...
Τελικά το επόμενο καλό που εμφανίστηκε (και το πήρα) ήταν 2 χρόνια μετά το 2017...
Το καταλαβαίνω ότι ο άλλος μπορεί να πάρει το ρίσκο και να το κάνει. Εγώ τόσα χρήματα (δεν μιλάμε για 3-4-5κ) δεν το κάνω. Δε μπορώ να το τολμήσω με τίποτα.
Αλλά, είναι και λίγο θέμα ....πως να το πω... Να μην πω ήθους/λογικής/χαρακτήρα, ας πω ιδιοσυγκρασίας (του πωλητή). Και εγώ όταν είχα βρεθεί στη φάση αυτή έλεγα στο τηλ. είναι να το πάρει κάποιος, αν δεν, θα σας καλέσω εγώ., -
@antoniokon said in [Προσιτό SUV made in Japan;]
Και όμως Αλέξανδρε..
Γινονται κι αυτα, δεν αμφιβαλω. Αλλά ειναι οι εξαιρεσεις .
Η γνωμη μου ειναι : Κανονιζεις για ελεγχο σε συνεργειο , αν προλαβει αλλος να το παρει μεχρι τοτε, οκ με γεια του με χαρα του. Απλα λες στον ιδιοκτητη να σε ενημερωσει. Δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο -
Νομίζω ότι οι εξαιρέσεις είμαστε εμείς εδώ μέσα που έχουμε μια στοιχειώδη επαφή με το θέμα αυτοκίνητο και έλεγχος μεταχειρισμένων. Οι περισσότεροι φοβάμαι ότι το πολύ να κάνουν έναν τυπικό μακροσκοπικό έλεγχο με μάστορα και αν. Υπάρχουν τόσες πολλές μεγάλες μάντρες μεταχειρισμένων που δεν αφήνουν το αυτοκίνητο να βγεί καν από το χώρο τους για έλεγχο.
Πως θα μπορούσε να επιβιώνει άλλωστε τόση σαπίλα στο χώρο των μεταχειρισμένων, αν όλοι οι αγοραστές ήταν συνειδητοποιημένοι; Η λογική λέει ότι σταδιακά θα είχε καθαρίσει η αγορά.
-
δηλαδή συγνώμη ρε παιδιά αλλά εσείς αν πουλούσατε κάτι (από τσίχλες μέχρι σπίτι) και σας έλεγε κάποιος να περιμένετε το χ χρονικό διάστημα αλλά στο μεσοδιάστημα ερχόταν άλλος και σου έδινε τα λεφτά τι θα του λέγατε? όχι δεν στο πουλάω γιατι μετράει ο λόγος του πρώτου? συγχωρέστε με αν κάτι δεν έχω καταλάβει από την ιστορία αλλά και εγώ έχω χάσει "ευκαιρίες" αλλά η ευθύνη ήταν δική μου... αφού βρέθηκε ο αγοραστής και τα έσκασε game over και πάμε για άλλα...
το καταλαβαίνω και μεταξύ μας πολύ καλά κάνεις και περίμενες την Δευτέρα να το πας για έλεγχο αλλά έλα που βρέθηκε ο τύπος που δεν τον νοιάζει και το πήρε βράδυ με φεγγάρι...εεε shit happens δεν φταίει ο πωλητής... -
Εννοείται ότι η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μας...
Και αν δεν γίνει σωστά η διαδικασία, πάμε για άλλα...
Παρεμπιπτόντως, έτσι για την ιστορία, όταν μετά από 4 χρόνια πούλησα το Grand Vitara (το 2021), με είχε πάρει Κρητικός να μου καταθέσει το ποσό στην τράπεζα και να το βάλω στο καράβι να το παραλάβει...
Καλά του είπα...δεν θα το τσεκάρεις σε κάποιο Αθηναϊκό συνεργείο?
Όχι μου είπε...από τις φωτογραφίες και τα λεγόμενα σου πιστεύω θα είναι όπως τα λες...
-
Παρεμπιπτόντως, έτσι για την ιστορία, όταν μετά από 4 χρόνια πούλησα το Grand Vitara (το 2021), με είχε πάρει Κρητικός να μου καταθέσει το ποσό στην τράπεζα και να το βάλω στο καράβι να το παραλάβει...
Όχι μου είπε...από τις φωτογραφίες και τα λεγόμενα σου πιστεύω θα είναι όπως τα λες...
εντάξει υπάρχουν και αυτοί! αυτό ας πούμε δεν θα το έκανα ποτέ...γενικά δεν μου αρέσει ο τζόγος...
-
Ηταν το Vitara που πηρε καποιος εμπορος απο Θεσσαλονικη?Ή σε μπερδευω με αλλον ?
-
Ηταν το Vitara που πηρε καποιος εμπορος απο Θεσσαλονικη?Ή σε μπερδευω με αλλον ?
Ναι...αυτό ήταν
-
Ε μαλλον το δικο σου , στην κατασταση και την τιμη , ηταν ευκαιρια . Γι αυτο εγιναν ολα αυτα
-
Η γνωμη μου ειναι : Κανονιζεις για ελεγχο σε συνεργειο , αν προλαβει αλλος να το παρει μεχρι τοτε, οκ με γεια του με χαρα του. Απλα λες στον ιδιοκτητη να σε ενημερωσει. Δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο
Αυτό έκανα και πουλήθηκε. Αναμενόμενο βέβαια, αλλά δε μπορώ να ψωνίσω με το ένστικτο. Θα ήμουν βλάκας το λιγότερο.
-
@gv2000 said in Προσιτό SUV made in Japan;:
δηλαδή συγνώμη ρε παιδιά αλλά εσείς αν πουλούσατε κάτι (από τσίχλες μέχρι σπίτι) και σας έλεγε κάποιος να περιμένετε το χ χρονικό διάστημα αλλά στο μεσοδιάστημα ερχόταν άλλος και σου έδινε τα λεφτά τι θα του λέγατε? όχι δεν στο πουλάω γιατι μετράει ο λόγος του πρώτου? συγχωρέστε με αν κάτι δεν έχω καταλάβει από την ιστορία αλλά και εγώ έχω χάσει "ευκαιρίες" αλλά η ευθύνη ήταν δική μου... αφού βρέθηκε ο αγοραστής και τα έσκασε game over και πάμε για άλλα...
το καταλαβαίνω και μεταξύ μας πολύ καλά κάνεις και περίμενες την Δευτέρα να το πας για έλεγχο αλλά έλα που βρέθηκε ο τύπος που δεν τον νοιάζει και το πήρε βράδυ με φεγγάρι...εεε shit happens δεν φταίει ο πωλητής...χμμμμ
οι μικροαστοι της εργατικης ταξεως βασικα εχουμε λογο και τον κραταμε γενικα. αν δεν ηταν και η εποχη αγπ και του εθνικου βολιωτη διακορευτη ισως να ηταν καλυτερα τα πραγματα....οταν ειχα βαλει την αγγελια για το βιταρα, με πηρε τηλεφωνο πρωτος, σε κανενα 5λεπτο μετα την αναρτηση, ενα παληκαρακι και μου ειπε σε παρακαλω μπορεις να περιμενεις να γυρισω απο ταξιδι καθως ειμαι ναυτικος σε 10 μερες να το παω για ελεγχο και να το παρω?
την αγγελια την αφησα σε αναρτηση αλλες 3-4 μερες, μετα την εβγαλα γιατι σπασανε τα νευρα μου απο τα τηλεφωνα. σε ολους εδινα σειρα προτεραιοτητας οσο και αν επεμεναν μαλιστα ενας θυμαμαι με 1500 πανω στο χερι. μιλαμε ειχε 100+ παρκαρισματα και χιλιαδες πολλες βιους.
καποια στιγμη ηρθε το παληκαρακι, το πηγε ελεγχο και το πηρε.
και οχι δεν ειμαι τοσο καλος γατος. απλα δεν περιμενα τοσο γρηγορα τηλεφωνο και αιφνιδιαστηκα οποτε εδωσα το λογο μου χωρις και να το πολυθελω καθως δεν γνωριζα και την εμπορευσιμοτητα που θα ειχε. βεβαια μου αρεσε που ειπε οτι το εχει ονειρο και θα το προσεχει... αλλα στις λαικες οικογενειες μαθαινουμε οτι αν δωσεις τον λογο σου, τον κρατας.
και τωρα πλεον το εχω μετανοιωσει. οχι το πως και σε ποιον το πουλησα, αλλα οτι το πουλησα. -
@gv2000 said in Προσιτό SUV made in Japan;:
το καταλαβαίνω και μεταξύ μας πολύ καλά κάνεις και περίμενες την Δευτέρα να το πας για έλεγχο αλλά έλα που βρέθηκε ο τύπος που δεν τον νοιάζει και το πήρε βράδυ με φεγγάρι...εεε shit happens δεν φταίει ο πωλητής...Είναι θέμα νοοτροπίας, χαρακτήρα, κλπ πιστεύω.
Αν σου πει ένας το αγοράζω, πάμε αύριο συνεργείο και για μεταβίβαση.
Και έρθει ένας 2ος και σου πει:
-το παίρνω τώρα όπως είσαι
-σου δίνω 300ε παραπάνω
-είμαι γνωστός του τάδε (τυχαία παραδείγματα)
πως συμπεριφέρεσαι; Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι και ευτυχώς. -
@gatoz said in Προσιτό SUV made in Japan;:
χμμμμ
οι μικροαστοι της εργατικης ταξεως βασικα εχουμε λογο και τον κραταμε γενικα. αν δεν ηταν και η εποχη αγπ και του εθνικου βολιωτη διακορευτη ισως να ηταν καλυτερα τα πραγματα....αλλα στις λαικες οικογενειες μαθαινουμε οτι αν δωσεις τον >λογο σου, τον κρατας.
Εμ αυτό λέω και εγώ γάτε μου (γράφαμε ταυτόχρονα πριν), αλλά φαίνεται είμαστε κλασσικά οι βλάκες της υπόθεσης. Αν σου κουνάνε μαρούλια πρέπει να κάνεις κωλοτούμπες και να βγαίνεις και μάγκας. εγώ τέτοιες συμπεριφορές δε μπορώ να τις επικροτήσω, τέλος.
-
Καταλαβαινω τι λετε και παλια ετσι ημουν κι εγω . Αλλά μετα με ξυπνησαν τα γεγονοτα και οι καταστασεις . Δεν χωρανε συναισθηματισμοι σε αγοραπωλησιες .
Δε λεμε να κανεις πουστι@ ή να πεις ψεματα ή να κοροιδεψεις καποιον. Αλλά αυτα "τα σειρα προτεραιοτητος" κτλ , για μενα δεν υπαρχουν
Και ως γνωστον , ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος
Προσιτό SUV made in Japan;