-
Καλά πρόλαβε να αγοράσεις ένα τώρα πριν μειωθεί η επιδότηση και μείνεις με τον θαυμασμό....στο χέρι
-
Για εσάς δουλεύω που το μισείτε φανερά και το αγαπάτε κρυφά...
Εγώ δεν είμαι στο πελατειακό προφίλ του από πολλούς λόγους...
-
Γιατί είναι κάποιος στο πελατολόγιο του ενώ διαθέτει διπλωμα αυτοκινήτου; Μόνο όσοι δεν έχουν δίπλωμα αυτοκινήτου είναι το πελατολόγιο του. Σε αυτό συμφωνώ και εγώ.
-
Δεν είμαι λόγω σωματοδομής και λόγω πολλών χλμ κάθε μέρα σε μεγάλες αποστάσεις.
-
Ε ναι που να το κουβαλάς στην πλάτη τώρα το καλοκαίρι....έχεις δίκιο.
-
Για μένα το πρόβλημα που υπάρχει είναι η έκπτωση που κάνουν οι Αρχές κι εγκρίνουν για γενική χρήση (κι επιδοτουν κιολας) οχήματα που γράφουν κάθε κανόνα και έννοια οδικής ασφάλειας στα @@ τους.
Είναι σκανδαλώδης η έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, είναι σκανδαλώδης η διάκριση μεταξύ κατασκευαστων και εθνικ-ιστική διάκριση στις εγκρίσεις και επιδοτήσεις, από κάθε πλευρά είναι λάθος. -
@lap said in Citroen Ami:
Χαχαχαχαχ έγραψες
-
@lap said in Citroen Ami:
κλαίω χαχαχαχαχαχαχ
-
-
@gtsartsal said in Citroen Ami:
Μακριά από κινέζικα
Γιατί ? Αν τα ευρωπαϊκά δηλαδή πέσουν απο τον 3ο όροφο θα κάτσουν με τις ρόδες ?
-
@yem said in Citroen Ami:
@gtsartsal said in Citroen Ami:
Μακριά από κινέζικα
Γιατί ? Αν τα ευρωπαϊκά δηλαδή πέσουν απο τον 3ο όροφο θα κάτσουν με τις ρόδες ?
χαχα
στο άρθρο αφήνει να εννοηθεί ότι κάτι πήγε πολύ στραβά σχετικά με την ασφάλεια του αυτοκινήτου...
μπορεί βέβαια και να μην ισχύει κάτι τέτοιο... -
Μόλις πέρασε Ami ντυμένο νυφικό με πρασινάδα στολισμένο.
Κάτι σαν αυτό.
-
Στην βάφτιση θα φτάσει
-
-
Έχουμε καιρό να πούμε για τον κουβά... Φανταστείτε τώρα να ήταν κάπως έτσι.
-
@antonakis said in Citroen Ami:
Έχουμε καιρό να πούμε για τον κουβά... Φανταστείτε τώρα να ήταν κάπως έτσι.
Αν ήταν κάπως έτσι, θα είχε και αξιέπαινη ανάρτηση κι οδική συμπεριφορά "μνημείο" και ισχνό αλλά ικανό κινητήρα;
Αυτό το σχέδιο φέρνει στο μυαλό κάτι "φοβερά καινοτόμο για την εποχή του", κι όχι ένα ηλεκτρικό golf cart με ένα πλαστικό ταπεράκι για κουβούκλιο... -
Βρε λες να πάρω ένα τέτοιο να φορτώνω την οικογένεια και να πηγαίνω στο χωριό?
-
Και τετραθέσιο έχουμε
https://m.alibaba.com/product/1600476433636/detail.html -
Χαζεύοντας στο aliexpress χθες για να παραγγείλω ότι χαζομάρα μπορείς να φανταστείς βρήκα αυτό το όχημα , 100% χρήσιμο για κάποιον που κινείτε σε αναπηρικό καροτσάκι χωρίς να ταλαιπωρείται με το μπες - βγες απο το αμάξι κτλ ! Σίγουρα θα υπάρχουν και πιο "σοβαρές" υλοποιήσεις .
![alt text]( image url)
-
Πάει πιο γρήγορα από ένα ηλεκτρικό αμαξίδιο; Αμφιβάλλω!
Citroen Ami