-
Πάντως τι αμαξαρα είναι αυτή....πω πω πω
Πως έγιναν έτσι τα Kia!!!
Υ.γ πρέπει να είμαι από τους λίγους που μου άρεσε το shuma. Το ότι το ανέφερες με κάνει να σ' αγαπώ περισσότερο
-
Τωρα μπορεις και να τον παντρευτεις
-
Είμαι κατά των δεσμεύσεων. Σκοτώνουν τον έρωτα
-
Όταν ήμανε καποτες μικρός μου έλεγαν τι θα γίνεις πέρα από χαζός;;;;
Ένα από τα βασικά που έλεγα είναι δημοσιογράφος αυτοκινήτων.....
Οι ηλικιωμένοι νόμιζαν ότι θα παίρνω συνέντευξη από τα αυτοκίνητα.
Το παιδί είναι ΧΑΖΟ!!!Ναι μόνο από τον Κιτ τους ελεγα.
Μπράβο @dimsabas έχεις στην γραφή σου αυτόν τον ενθουσιασμό που είχα τότε ως παιδάκι.
-
Να σαι καλά ρε Λάπη. Δε νομίζω ότι έχεις χάσει τον ενθουσιασμό σου πάντως. Αν ξετρελαίνεσαι με το Swift, φαντάσου να οδηγούσες κάνα τέτοιο θηρίο.
-
Χαχαχα....
Έχω οδηγήσει και πολύ δυνατά αυτοκίνητα. Και τα έχω πιέσει. Γενικά έχω μια μεγάλη γκάμα ως απλός ερασιτέχνης.
Από AMG 600 αλόγων, πισωκουνα και για λίγο με βγαλμένο το esp..δεν περιγράφω αλλο...μέχρι και παλιά ανατολικά αυτοκίνητα.
Και φορτηγά με διπλή συμπλέξη απόσυμπλέξη
Πρέπει να έχω οδηγήσει αρκετές δεκάδες αυτοκίνητα. Παλιά τα σημείωνα και έγραφα άρθρα μπας και τα παρουσιάσω σε κάποιο περιοδικό.... Τρέλες μεταεφήβου
Τώρα απλά τα οδηγώ....δεν θυμάμαι πόσα έχω οδηγήσει.
Αλλά ναι....όλο το πακέτο αυτών των ηλεκτρικών (μαζί με τα φωτοβολταϊκά να τα φορτίζουν σπίτι σου) φαντάζει σαν κάτι το διαστημικό.
Είναι ένας άλλος κόσμος. Μάλλον καλύτερος -
To C5 Aircrossg γίνεται υβριδικό με 136 ίππους, μπορεί να κινηθεί κι ηλεκτρικά.
https://cartalk.gr/citroen-c5-aircross-hybrid-136-tora-yvridiko-136-ippous/
-
@dimsabas said in CarTalk.gr:
To βασικό ειναι να κινείται....χαχαχα!! (περιμένω τον γάτο τώρα!!)
-
@fanis75 said in CarTalk.gr:
To βασικό ειναι να κινείται....χαχαχα!! (περιμένω τον γάτο τώρα!!)
Του γάτου μόνο μέχρι τα Πεζώ του φτάνει η αλυσίδα.
-
https://cartalk.gr/citroen-c5-aircross-hybrid-136-tora-yvridiko-136-ippous/
Περιμένουμε δοκιμή για κατανάλωση και άνεση...
-
Μπα, δεν κάνουν μικτή ασφάλεια. Εκτός κι αν μου το αναθέσει το Drive.
-
Τέλος τα ηλεκτρικά Volvo XC40 και C40. Οι αντικαταστάτες τους θα έχουν έως 442 ίππους και 583 χιλιόμετρα αυτονομίας.
https://cartalk.gr/giati-volvo-katargei-pliros-ilektrika-xc40-c40-recharge/
-
Έλεος δηλαδή, μα ποιος φοβερός εγκέφαλος μιας επιχείρησης σκέφτεται το έξτρα κόστος της μικτής όταν μπορεί να διαφημίσει σε περισσότερα sites το προϊόν του;;;
Πόσο Βαλκάνιοι είναι μερικοί άνθρωποι;Δηλαδή κάποιος που έχει ψηλά το site του dimsabas, πολύ απλά θα ενημερωθεί για τον ανταγωνισμό και πιθανόν να αγοράσει ένα όχημα του ανταγωνισμού.
Η προμήθεια από μονάχα ένα αυτοκίνητο και μια πώληση που έχασαν, λόγω του τάδε site, ισούται με δύο φορές το έξτρα κόστος της μικτής.
-
@lap said in CarTalk.gr:
Έλεος δηλαδή, μα ποιος φοβερός εγκέφαλος μιας επιχείρησης σκέφτεται το έξτρα κόστος της μικτής όταν μπορεί να διαφημίσει σε περισσότερα sites το προϊόν του;;;
Πόσο Βαλκάνιοι είναι μερικοί άνθρωποι;Δηλαδή κάποιος που έχει ψηλά το site του dimsabas, πολύ απλά θα ενημερωθεί για τον ανταγωνισμό και πιθανόν να αγοράσει ένα όχημα του ανταγωνισμού.
Η προμήθεια από μονάχα ένα αυτοκίνητο και μια πώληση που έχασαν, λόγω του τάδε site, ισούται με δύο φορές το έξτρα κόστος της μικτής.
Είναι απαράδεκτο προς τους δημοσιογράφους. Τους βάζει σε περιττό ρίσκο. Έχουν γίνει total loss στον χώρο μας, δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Μου έλεγε ο παλιός μου διευθυντής, ο κύριος Βασίλης Χαρίτος, ότι πέρσι πήγε να παραλάβει ένα μοντέλο πολυτελείας και όταν είδε τι χαρτιά έπρεπε να συμπληρώσει, έκανε αναστροφή κι έφυγε. Και μιλάμε τώρα για ένα από τα παλιότερα και πιο ξακουστά στελέχη.
-
Προσωπικά θα θεωρούσα καλύτερη την λύση του εξωτερικού με ασφάλεια να καλύπτει τον οδηγό και όχι το αυτοκίνητο.
-
Μεγάλη προσωπικότητα στον χώρο των περιοδικών ο Χαρίτος, έχει κοινό και οι τσιφουτηδες έχασαν μια παρουσίαση του προϊόντος τους από γνωστό όνομα
-
@lap said in CarTalk.gr:
Είναι απαράδεκτο προς τους δημοσιογράφους. Τους βάζει σε περιττό ρίσκο. Έχουν γίνει total loss στον χώρο μας, δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Μου έλεγε ο παλιός μου διευθυντής, ο κύριος Βασίλης Χαρίτος, ότι πέρσι πήγε να παραλάβει ένα μοντέλο πολυτελείας και όταν είδε τι χαρτιά έπρεπε να συμπληρώσει, έκανε αναστροφή κι έφυγε. Και μιλάμε τώρα για ένα από τα παλιότερα και πιο ξακουστά στελέχη.
βεβαια να πουμε οτι περιπλοκη η μικτη ασφαλιση για την περιπτωση που το οχημα εχει χαρακτηρισθει για δοκιμες
δεν ξερω κατα ποσο ειναι και εφικτο να ασφαλιστειεπισης μια και σημερα κλεψανε ενα άιγκο μας 2 εβδομαδων, ουτε οι ληζ κανουν ασφαλεια κλοπης, ειναι φθηνοτερο να αντικαθιστουν παρα να ασφαλιζουν.
-
Τι περίπλοκη; Οι άλλοι μισοί κάνουν, πώς την κάνουν δηλαδή;
-
Κατέφτασε η νέα Mercedes-Benz CLE Coupé, πολυτέλεια κι αρχοντιά.
https://cartalk.gr/nea-mercedes-benz-cle-coupe-stin-ellada-apo-64-630-evro/
-
Κατέφτασε η νέα Mercedes-Benz CLE Coupé, πολυτέλεια κι αρχοντιά.
https://cartalk.gr/nea-mercedes-benz-cle-coupe-stin-ellada-apo-64-630-evro/
Δες λίγο τα νούμερα στους πίνακες, κάτι έχει γίνει και έχει πάρει έξτρα νούμερα , π.χ. τελική 25.016χλμ....
CarTalk.gr