-
@dimsabas said in CarTalk.gr:
A ρε Dacia, μακάρι να ακολουθούσαν κι άλλοι το παράδειγμά σου.
https://cartalk.gr/dacia-eftase-1-000-000-poliseis-ergostasiakou-ygraeriou/
Και σε κάποιο δυνατότερο μοτέρ ίσως
-
Τώρα θα μπορείς να ΜΗΝ οδηγείς την αγαπημένη σου Μερκ μέχρι τα 95 km/h.
https://cartalk.gr/mercedes-afksanei-tin-aftonomi-odigisi-epipedou-3-sta-95-km-h/
-
Αυτή μάλιστα, αυτή είναι τιμή για αυτοκίνητο πόλης.
-
Αυτή μάλιστα, αυτή είναι τιμή για αυτοκίνητο πόλης.
Γιατί τα 31 της ναυαρχίδας πολλά είναι;
4,70 μήκος δλδ όσο το kodiaq που ξεκινά από 38300€ -
Όχι, δεν έχεις καθόλου άδικο, αλλά αυτό δεν θεωρώ ότι θα πουλήσει ιδιαίτερα. Το μικρό όμως θα πρέπει να γίνει ανάρπαστο. Είναι τσάμπα και δεν αποκλείεται να είναι και καλύτερο από το Spring (το οποίο το έχω δει μόνο στατικά κι ήταν απογοήτευση).
-
Όχι, δεν έχεις καθόλου άδικο, αλλά αυτό δεν θεωρώ ότι θα πουλήσει ιδιαίτερα. Το μικρό όμως θα πρέπει να γίνει ανάρπαστο. Είναι τσάμπα και δεν αποκλείεται να είναι και καλύτερο από το Spring (το οποίο το έχω δει μόνο στατικά κι ήταν απογοήτευση).
Ουρά θα κρατάνε για τις κρατήσεις στο μικρο αν προλαβαίνουν επιδότηση. Αυτή είναι τιμή για μικρό ηλεκτρικό πόλης
-
Ξανακοιτώ λίγο τον εξοπλισμό του μεγάλου. Θερμαινόμενα αεριζόμενα καθίσματα σε ένα (άχρωμο πάντως σχεδιαστικά) SUV των 4,7 μέτρων, με τελική τιμή 32,5 χιλιάρικα. Έχει όμως δύο τρωτά, πέρα από το άγνωστο της μάρκας. Είναι αργό με μόλις 218 ίππους (ζυγίζει πάνω από 1.900 κιλά) κι έχει μικρή αυτονομία για τον χαρακτήρα του. 420 χιλιόμετρα είναι λίγο για ταξιδιάρικο μοντέλο.
-
Το spring πρέπει να το έκανε td ο @cirus , ψηστον να γράψει κάνα review να το ανεβάσουμε .
Για σένα δουλεύω έκλεισα και ένα review της νέας σειράς 1 από τον @Green-Power που παραλαμβάνει τον Οκτώβριο
-
Ξανακοιτώ λίγο τον εξοπλισμό του μεγάλου. Θερμαινόμενα αεριζόμενα καθίσματα σε ένα (άχρωμο πάντως σχεδιαστικά) SUV των 4,7 μέτρων, με τελική τιμή 32,5 χιλιάρικα. Έχει όμως δύο τρωτά, πέρα από το άγνωστο της μάρκας. Είναι αργό με μόλις 218 ίππους (ζυγίζει πάνω από 1.900 κιλά) κι έχει μικρή αυτονομία για τον χαρακτήρα του. 420 χιλιόμετρα είναι λίγο για ταξιδιάρικο μοντέλο.
Αυτό είναι για μένα, για να πηγαίνω Αλεξανδρούπολη και Ιωάννινα και Νικητή το καλοκαίρι. Και τον υπόλοιπο χρόνο κλειδωμένο στο πάρκινγκ
-
Πλάκα-πλάκα, το Spring κυνηγάω κι εγώ να το πάρω για εβδομαδιαία δοκιμή εδώ και κάνα 6μηνο, αλλά δεν μου κάθεται. Ο PR της Dacia.
-
Ίσως είναι παντρεμένος
-
Πλάκα-πλάκα, το Spring κυνηγάω κι εγώ να το πάρω για εβδομαδιαία δοκιμή εδώ και κάνα 6μηνο, αλλά δεν μου κάθεται. Ο PR της Dacia.
Εσύ κοίτα να έχεις από κοντά τον pr της stellantis @criuser να εξασφαλίσεις τουλάχιστον το 35% της αγοράς, γιατί το υπόλοιπο (Toyota) μας έχει στον πάγο ️
-
δεν χανεις και πολλα. και το δικό μου φτηνο κινεζικο είναι αλλα αυτό φωναζει φτηνιαρικο κινεζικο απο παντού. χαλια ειναι. απο τα καθισματα, τιμονι μεχρι οτι αγγιζεις και βλέπεις
ξεκιναει οκ αλλα μετα από κάποια χλμ είναι αργο
-
Οντως είναι χάλια! Και βρομάει!!!! Άνοιξε την πόρτα και μύρισε το!
Σαν να εκλασε κουνάβι και έκλεισε την πόρτα αμέσως μετά!
-
ειναι κρίμα γιατι η σκεψη της dacia είναι καλή.
Φτηνο , με μικρη μπαταρία και λίγα κιλά ωστε να εχει καλές επιταχύνσεις
Αλλα η υλοποιηση είναι χάλια και η τιμη για αυτή την χάλια υλοποιηση των 18Κ με επιδοτηση είναι τραγική. το spring ειναι μια χαζομάρα
και τωρα ερχεται η leapmotor με ενα μινι με 15Κ με τα παντα όλα, μια χαρά εσωτερικό (φτηνο πλαστικο αλλα οχι φτηνιαρικο) και 95 άλογα αρα σβελτο και σου δειχνει πως έπρεπε να το κάνεις
-
Καλέ , Stellantis είναι αυτά τα leap motors ;;;
Πως και δεν έκανε την εμφάνιση του ακόμη ο criuser να σχολιάσει;
Το C10 μου αρέσει πολύ και εμένα, πάρα πολύ καλό σχεδιαστικά , ίσως ότι καλύτερο έχω δει ως τώρα σε SUV κινέζικο.
-
@vagkirk said in CarTalk.gr:
Καλέ , Stellantis είναι αυτά τα leap motors ;;;
Πως και δεν έκανε την εμφάνιση του ακόμη ο criuser να σχολιάσει;
Το C10 μου αρέσει πολύ και εμένα, πάρα πολύ καλό σχεδιαστικά , ίσως ότι καλύτερο έχω δει ως τώρα σε SUV κινέζικο.
Ασχολούμαι με τις βασικές μάρκες, τις κυριλέ, όχι αυτές που φέρνουμε για να τις βάλουμε απέναντι στα φόλκς και στα τογιότα...
-
Πού ήταν πριν 20 χρόνια και πού είναι σήμερα...
https://cartalk.gr/hyundai-einai-pio-kainotomos-marka-gia-germaniko-cam/
-
Καινούρια GLA με 290 ευρώ τον μήνα; Κι όμως!
https://cartalk.gr/mercedesonly-neo-programma-pronomion-tis-mercedes-benz/
-
Πού ήταν πριν 20 χρόνια και πού είναι σήμερα...
https://cartalk.gr/hyundai-einai-pio-kainotomos-marka-gia-germaniko-cam/
Κάποτε Είχε στόχο το top 5 των κατασκευαστών, δεν το κατάφερε νομίζω.
Να δούμε αν θα πιάσει τον νέο στόχο, το παγκόσμιο Τop 3 των κατασκευαστών έως το 2030!!
CarTalk.gr