-
@spi_duster said in Mercedes Slk 200 ή Opel Astra Opc H;:
Προσωπικα μια μπρερα ηθελα τωρα.
Μπροστοκούνα και επισης ΔΕΝ βλέπεται...κακάσχημη!!
-
-
Αν θες να παρεις μια μιξη των δυο, γιατι δε κοιτας ενα Opel GT?
-
@fanis75 said in Mercedes Slk 200 ή Opel Astra Opc H;:
Η brera ρε συ....όχι η gt
-
@lap said in Mercedes Slk 200 ή Opel Astra Opc H;:
@fanis75 said in Mercedes Slk 200 ή Opel Astra Opc H;:
Η brera ρε συ....όχι η gt
Ναι τι;; Το ξερω ποια ειναι…οπως ειπα μπροστοκουνα και κακάσχημη, αθλιο σχεδιο ειδικα πισω ΔΕΝ βλέπεται!
-
Η brera πίσω είναι σαν λατίνα.
-
Τα ίδια γούστα έχουμε
Luscious Lopez... -
Η brera πίσω είναι σαν λατίνα.
Ναι 70χρονη με αποτυχημένη ανόρθωση πισινού!
-
Επειδή αρκετοί έχετε κάνει τεράστιο θέμα το κόστος της συντήρησης της SLK, θα σας πω ότι υπάρχουν εξειδικευμένα συνεργεία που και εξαιρετική δουλειά κάνουν και με κόστος αντίστοιχο γενικών συνεργείων. Σας μιλάω εκ πείρας.
Επί του θέματος και η δική μου ψήφος πάει στην SLK.
-
@harisma23 said in Mercedes Slk 200 ή Opel Astra Opc H;:
Επειδή αρκετοί έχετε κάνει τεράστιο θέμα το κόστος της συντήρησης της SLK, θα σας πω ότι υπάρχουν εξειδικευμένα συνεργεία που και εξαιρετική δουλειά κάνουν και με κόστος αντίστοιχο γενικών συνεργείων.
Ακριβώς!! +1.000.
-
Επειδή αρκετοί έχετε κάνει τεράστιο θέμα το κόστος της συντήρησης της SLK, θα σας πω ότι υπάρχουν εξειδικευμένα συνεργεία που και εξαιρετική δουλειά κάνουν και με κόστος αντίστοιχο γενικών συνεργείων. Σας μιλάω εκ πείρας.
Επί του θέματος και η δική μου ψήφος πάει στην SLK.
Ακριβώς! και θα έχει αμάξι και όχι σούπερμίνι που αγοράζουμε για τα παιδιά όταν περάσουν πανελλήνιες
-
Ρε συ, το Astra είναι μικρομεσαίο και όχι supermini. Κατά τ' άλλα συμφωνώ απόλυτα.
-
Ρε συ, το Astra είναι μικρομεσαίο και όχι supermini. Κατά τ' άλλα συμφωνώ απόλυτα.
Δεν έλεγα για το Άστρα Χάρημ.. γενικό το σχόλιο
-
Έτσι ως γενικό σχολειο για τα νέα παιδιά.
Υπάρχουν παιδιά που αγοραζουν ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο με τα δικά τους λεφτά μέχρι δεκάρας και ας είναι αυτοκίνητο πόλης, ενώ ταυτόχρονα ζούν ως ανεξάρτητοι άντρες με δικές τους δυνάμεις και όλα τα πάγια έξοδα δικά τους, οχι του μπαμπάκα. (Τρατζικ)
Δεν είναι κακό για πολλούς νεους να έχουν μικρό αυτοκίνητο πόλης ενώ ταυτόχρονα είναι και ανεξάρτητοι άνθρωποι. Κακό ισως είναι να γίνονται φλωρακια που ζουν ως ενήλικοι πέρα από τα έτη σπουδών ( δηλαδή 25-27+++) με τα λεφτά των συνταξιούχων γονιών τους παριστάνοντας κάτι που προφανώς δεν είναι για να δημιουργήσουν μια πλασματική εικόνα.Η κοινωνία μας είναι γεμάτοι τέτοιους νέους. Οι περισσότεροι λουζερς σε ότι και αν κάνουν, με χαμηλή αυτοεκτίμηση ( προφανώς όταν ζεις μέχρι τα δεύτερα αντα σου από πληρωμένα πάγια των γονιών σου, υποσυνείδητα νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά) και ροπή στο εφήμερο.
Για τους πρώτους που ζουν με δικές τους δυνάμεις υπάρχουν και μικρά αυτοκίνητα που προσφέρουν οδηγική ευχαρίστηση.
Τεσπα... Ο καθένας με τις επιλογές του. Το ξεσκισαμε το θέμα. Και ιδιαίτερα εγώ. -
Υπάρχουν παιδιά που αγοραζουν ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο με τα δικά τους λεφτά μέχρι δεκάρας και ας είναι αυτοκίνητο πόλης, ενώ ταυτόχρονα ζούν ως ανεξάρτητοι άντρες με δικές τους δυνάμεις και όλα τα πάγια έξοδα δικά τους, οχι του μπαμπάκα. (Τρατζικ)
Δεν είναι κακό για πολλούς νεους να έχουν μικρό αυτοκίνητο πόλης ενώ ταυτόχρονα είναι και ανεξάρτητοι άνθρωποι. Κακό ισως είναι να γίνονται φλωρακια που ζουν ως ενήλικοι πέρα από τα έτη σπουδών ( δηλαδή 25-27+++) με τα λεφτά των συνταξιούχων γονιών τους παριστάνοντας κάτι που προφανώς δεν είναι για να δημιουργήσουν μια πλασματική εικόνα.Η κοινωνία μας είναι γεμάτοι τέτοιους νέους. Οι περισσότεροι λουζερς σε ότι και αν κάνουν, με χαμηλή αυτοεκτίμηση ( προφανώς όταν ζεις μέχρι τα δεύτερα αντα σου από πληρωμένα πάγια των γονιών σου, υποσυνείδητα νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά) και ροπή στο εφήμερο.
Για τους πρώτους που ζουν με δικές τους δυνάμεις υπάρχουν και μικρά αυτοκίνητα που προσφέρουν οδηγική ευχαρίστηση.
Τεσπα... Ο καθένας με τις επιλογές του. Το ξεσκισαμε το θέμα. Και ιδιαίτερα εγώ.Ασχέτως αν αυτά που λες είναι σωστά η λάθος, γενικά στα κείμενά σου βγάζεις έναν αρνητισμο και ένα κόμπλεξ. Έτσι μου φαίνεται εμένα πάντως. Τέλος πάντων εγώ εδώ δεν περίμενα ότι αυτό το ποστ θα πάρει τέτοια τροπή. Μια γνώμη για αυτά τα δύο αμάξια ζήτησα απλά. Προφανώς όμως ο καθένας έχει δικαίωμα να πει ότι θέλει και να εκφραστεί όπως θέλει.
-
@gidr said in Mercedes Slk 200 ή Opel Astra Opc H;:
Μια γνώμη για αυτά τα δύο αμάξια ζήτησα απλά.
Για αυτό λέμε οι περισσότεροι, πάρε την SLK να την ευχαριστηθείς!!
-
Έχεις δίκιο, έτσι φαινεται. Απλά εκεί που ήσουν ήμουν και εκεί που είμαι ίσως έρθεις και κουνάς αργότερα το κεφαλι σου.
Δεν ξέρω αν αγαπάς τα αυτοκίνητα ως πετρολχεντ, αλλά εγώ και η παρέα μου μεγαλώσαμε στα αυτοκίνητα.Μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Οι περισσότεροι που προσπαθούν να αγοράσουν τέτοια αυτοκίνητα με 600ευρω μισθό είναι ξεκάθαρα για λόγους εύρεσης θηλυκού. Ούτε τα λάστιχα του μπορούν να αγοράσουν και βάζουν κινέζικα είτε μεταχειρισμένα, ούτε τα καυσιμα του να πληρώσουν ούτε τίποτα αλλο δεν μπορούν να επισκευάσουν. Με πατέντες τα κυκλοφορούν και τα περισσότερα είναι επικίνδυνα αυτοκίνητα λογω κακής συντήρησης. Εάν έχεις επαφή με συνεργεία θα εντυπωσιαστεις από το πόσο κακά συντηρημένα είναι όλα αυτά τα πολυτελή αυτοκίνητα από ανθρώπους με βασικό μισθό. Είναι τραγελαφικά τα περιστατικά τέτοιων τυπων με τόσο ακριβά αυτοκίνητα
Ο καταλύτης πίσω από όλο αυτό είναι μια ανάγκη επίδειξης και πληγωμένου ναρκισσισμού.
Πρόσεχε δεν το λέω για εσένα, μη παρεξηγήσεις.Για αυτό και ανέφερα πως ίσως να κοίταζες κάτι που μπορείς να το συντηρείς και να το χαίρεσαι. Για παράδειγμα σε άλλο γερμανικο κάμπριο χάλασε ο μηχανισμός της οροφής και έμεινε ο άλλος με ανοιχτή οροφή στη μέση. Έπρεπε να την φτιάξει. Ξέρεις πόσο κοστίζει;;....Κάτι χιλιάρικα. Με ένα mx5 δεν έχεις θέμα καθώς το κλείνεις με τα χέρια.
Κατάλαβες τώρα τι εννοώ;
Ωραία,σέξυ οχήματα αλλά πιο down to earth για κάποιον με 600-700 ευρω μισθό.
Είσαι νέος άνθρωπος τα 600 ευρώ δεν θα σου φτάνουν. Δεν θα κλειστείς μέσα για να πληρώνεις τα έξοδα μιας Μερσεντές.Μπορείς να με μισήσεις, να με πεις κακό, και ότι θέλεις που σου χαλάω το όνειρο. Ξέρεις όμως μέσα σου ότι αυτή είναι η μέση λογική.
Τεσπά πάρε ότι θέλεις. Εύχομαι τα καλύτερα. Μη μου απαντάς γιατί θα απαντήσω και δεν θα έχει τελειωμό. Ας μείνουμε όπως σωστά λες στις δύο επιλογές σου.
-
Υπάρχουν παιδιά που αγόραζουν ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο με τα δικά τους λεφτά μέχρι δεκάρας και ας είναι αυτοκίνητο πόλης, ενώ ταυτόχρονα ζούν ως ανεξάρτητοι άντρες με δικές τους δυνάμεις και όλα τα πάγια έξοδα δικά τους, οχι του μπαμπάκα.
Δεν είναι κακό για πολλούς νεους να έχουν μικρό αυτοκίνητο πόλης ενώ ταυτόχρονα είναι και ανεξάρτητοι άνθρωποι. Κακό ισως είναι να γίνονται φλώρακια που ζουν ως ενήλικοι με λεφτά των συνταξιούχων γονιών τους παριστάνοντας κάτι που προφανώς δεν είναι για να δημιουργήσουν μια πλασματική εικόνα.
-
Τι εννοείς;;;
Edit , Α τώρα το καταλάβα που έβαλες quote, τι εννοείς. Όχι μόνο υπάρχουν αλλά ξέρω και αρκετούς.
Δεν χρειάζεται να αναλύσω περισσότερα σε δημόσιο forum... Πίστεψέ με υπάρχουν. -
Εντάξει ρε παιδιά μια χαρά το σκεφτεται ο νεαρός , δεν είναι δα και κάνα πανάκριβο αυτοκίνητο σε συντήρηση μια παλιά SLK , οk mercedes είναι κοιτάνε κάποιοι αμέσως να σε φάνε, αλλά υπάρχουν πάρα πολύ καλά συνέργεια με πολύ λογικά κόστη συντήρησης.
Ας του πει κάποιος που γνωρίζει 2 πράγματα με πιθανές βλάβες , εγώ ξέρω κυρίως για την αντικατάσταση της καδένας που μπορεί να παίξει μέχρι το χιλιάρικο το πολύ , άντε και άλλα 1000- 1500 ακόμη για κάποια σχετικά σοβαρή βλάβη σε κομπρεσορα , βαλβίδες.
Ένα καλό σέρβις δεν ξεπερνά με την καμία τα 250-300 ευρώ το χρόνο. Μια καλή τετράδα ελαστικά 18αρια 235 -255 έχει το πολύ 500 με 600 ευρώ.
Σιγά τα ωα για ένα παιδί που δεν έχει άλλες υποχρεώσεις , θα βάλει και 10-12 άτοκες δόσεις σε μια πιστωτική κάθε φορά και μια χαρά θα τα βολεύει χωρίς να πιεστεί πολύ , θα τσονταρουν και κάνα ΤΚ οι γονείς - πόσο έχει 320 ετησίως ; - χαμηλό σχετικά τεκμήριο έχει 4600 νομίζω , κάτω από το αφορολογητο θα είναι.
Θα ευχαριστηθεί ένα πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο θα γεμίσει επιπλέον συναισθήματα και αναμνήσεις από ταξίδια και βόλτες, θα γουστάρει να το κοιτάει κάθε φορά που παρκάρει ξεπαρκαρει , το παίρνει από το πλυντήριο , άσε που και μικρούλι είναι , μανιτζεβελο στην πόλη και στο πάρκινγκ.
Είμαι και εγώ της άποψης υπερ ενός καλού μεταχειρισμένου 10ετιας + για πρώτο αυτοκίνητο σε σχέση με οποιοδήποτε καινούργιο Supermini ή ειδική mini.
Σκεφτείτε δηλαδή τι είναι καλύτερο για μια νέα φοιτήτρια ή φοιτητή , ή ένα / μια στα 24 -25 χρόνων που πιάνει μια πρώτη καλή δουλίτσα με 700-800€, να πάρει ένα καινούργιο clio , fiesta , swift , yaris κλπ στα 17κ 18k , ένα κουβαδακι picanto , i10 , aygo , στα 14-15κ ή ένα καλό μτχ του 2012 και μετά μεχρι 15κ το πολυ BMW 1 , Golf , Guillieta, Mégane ,308 κλπ που είναι καλύτερα αυτοκίνητα σε όλα από τα αναφερθέντα.
Αφήστε που στο 90% τα πρώτα αυτοκίνητα αγοράζονται από τους γονείς και συντηρείται από αυτους τις περισσότερες φορές (και καλά κάνουν) μέχρι να πατήσουν στα πόδια τους τα παιδιά.
Εδώ το παλικάρι έχει τα χρήματα από δικά του κεφάλαια , και λάθος να κάνει στην εκτίμηση του δεν έγινε και τίποτα , θα είναι και υπερήφανοι οι γονείς να τον βοηθήσουν αφού δεν τους επιβάρυνε αρχικά , άσε που οποιαδήποτε στιγμή το πουλάει τουλάχιστον στα 10000. ( Εγώ υπολογίζω πως θα το πουλήσεις και παραπάνω από ότι το πήρες αν είναι καλοσυντηρημενο , αυτά τα αυτοκίνητα από εδώ και πέρα ειδικά στην χώρα μας θα γίνονται ανάρπαστα όχι μόνο από νέους αλλά και τζοβενα που θέλουν να ξαναζήσουν για λίγο τα νιάτα τους. )
Mercedes Slk 200 ή Opel Astra Opc H;