-
@alex-mix said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Επειδή όμως δεν θέλω να δημιουργώ προβλήματα και να μην χαλάσουμε την ωραία διάθεση έχω να πω πως ΝΑΙ έχουμε νικητή.... dgrgtc.
Kia xceed black pearl έκδοση dynamic mild hybrid diesel 136hp.Μπραβο φίλε μου, αμαξάρα και dieselara πήρες, πολύ χαίρομαι με τέτοιες επιλογές
-
Καταπληκτική επιλογή!
Αναμένουμε εντυπώσεις με την παραλαβή και τα πρώτα χιλιόμετρα
-
Επειδή όμως δεν θέλω να δημιουργώ προβλήματα και να μην χαλάσουμε την ωραία διάθεση έχω να πω πως ΝΑΙ έχουμε νικητή.... dgrgtc.
Kia xceed black pearl έκδοση dynamic mild hybrid diesel 136hp.Το πέτυχα ρε φίλε!!!
Καλόταξίδο πολύ ωραία επιλογή έκανες να το χαρείτε με υγεία!!! -
Kia xceed black pearl έκδοση dynamic mild hybrid diesel 136hp.Καλή παραλαβή και καλοτάξιδο να είναι. Πολύ καλή επιλογή. Μπράβο.
-
Πολύ καλό κι όμορφο (φαίνεται απ'το ότι του ταιριάζουν σχεδόν όλα τα χρώματα) αμάξι!!
Καλή παραλαβή!
-
Ωραίο το ΚΙΑ και εμένα μου τράβηξε το ενδιαφέρον!
Καλοταξιδο και καλότυχο να είναι!
-
@dgrgtc said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Kia xceed black pearl έκδοση dynamic mild hybrid diesel 136hp.Το πέτυχα ρε φίλε!!!
Καλόταξίδο πολύ ωραία επιλογή έκανες να το χαρείτε με υγεία!!!Αν μπορείς, στείλε μου και 5+1 νούμερα για το Τζόκερ...
-
Καλοταξιδο! Εξαιρετική επιλογή!
Κατά την άποψη μου ένα πανέμορφο crossover που σβήνει σε εμφάνιση όλα τα c hatchback της αγοράς , με οδηγική συμπεριφορά και ποιότητα κύλισης ισάξια και καλύτερη από κάποια από αυτά. Και σίγουρα καλύτερη επιλογή από κάποιο ακριβουτσικο B SUV στην ίδια τιμή.
Ειδικά σε βενζίνη μέχρι τα 25.000 δεν έχει αντίπαλο .
Και σε diesel το δικό σου ποντάρω πως θα είναι ανάρπαστο στην επαρχία σε 4-5 χρόνια, θα είναι σαν να έχεις 20.000 κ στην τράπεζα. -
Δεν γράφω τα καλοτάξιδα κτλ γιατί με εσένα πάνε τσάμπα οι ευχές , κάτσε να παραλάβεις πρώτα και μετά τα λέμε
-
@antoniokon said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
@dgrgtc said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Καλόταξίδο πολύ ωραία επιλογή έκανες να το χαρείτε με υγεία!!!Αν μπορείς, στείλε μου και 5+1 νούμερα για το Τζόκερ...
Και αν σου κάτσει???!
-
Μπραβο Αλεξ, πολυ καλη επιλογη !!! Να το χαρεις !!!
-
Ο Γολγοθάς έφτασε στο τέλος του! Εξαιρετική επιλογή, πάντα πίστευα ότι αυτό το αμάξι πουλάει και ανεφέρεται λιγότερο από όσο του αξίζει ! Δεν κυκλοφορούν άπειρα, είναι ωραία να οδηγείς κάτι που δε το συναντάς σε κάθε στενό παρκαρισμένο. Μπράβο
Ειλικρινή συμβουλή μόνο.. αν προλαβαίνεις- γίνεται να αλλάξεις χρώμα θα το σκεφτόμουν σοβαρά στη θέση σου
-
Μην του βάζεις ιδέες βρε μάστορα , άσε τώρα που έκατσε η μπίλια... Εξάλλου το χρώμα το έθεσε ο 'Α ΓΕΕΘΑ . -
-
@mastoras78 said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Ειλικρινή συμβουλή μόνο.. αν προλαβαίνεις- γίνεται να αλλάξεις χρώμα θα το σκεφτόμουν σοβαρά στη θέση σου
Το είπα και εγώ, αλλά δεν υπάρχει άλλο χρώμα σε τόσο άμεση παράδοση.
-
Καλοτάξιδο και είμαι χαρούμενος γιατί κάποιος σκέφτεται λογικά για την εποχή ...ΝΤΙΖΕΛ
-
Σας ευχαριστώ όλους παιδιά έναν έναν. Όπως είπε και ο Φανης τα χρώματα ήταν 4 μαύρο πέρλα, άσπρο πέρλα, κίτρινο και ένα γκρι όχι ακριβώς γκρι ένα που το έχω δει σε stonik και είναι κάπως σαν λαδομπογιά που δεν μου άρεσε καθόλου.
Ήμουν ανάμεσα στο άσπρο και το μαύρο ο αρχηγός γεεθα είπε μαύρο είπα μαυρο. Την επόμενη μέρα να πω την αλήθεια πήρα τηλ για το άσπρο αλλά είχε φύγει. Δεν με πείραξε όμως άλλωστε μου αρέσει το μαύρο. -
Άλλωστε Mastoras78 με όλες αυτές τις αναβολές και ακυρώσεις με έβαλες στο τρύπακι και έχω αγοράσει τόσα πράγματα για περιποιηση αυτοκινητου που ανοίγω μαγαζί . Αν τώρα δω να έχει αράχνες, εεε τι είναι Αθήνα Άρτα 3 τσιπουρα δρόμος παίρνεις τον Φάνη75 παίρνεις και τον αλοιφαδορο και το φτιάχνουμε
-
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο.
Πες στον πωλητή κατόπιν υπόγειας συνεννόησης να πει οτι το μαύρο δεν είναι τελικά διαθέσιμο και κλείσε αναγκαστικά την λευκή περλα! -
@ggab said in Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της:
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο.
Πες στον πωλητή κατόπιν υπόγειας συνεννόησης να πει οτι το μαύρο δεν είναι τελικά διαθέσιμο και κλείσε αναγκαστικά την λευκή περλα!Χαχα αυτό ετοιμαζόμουν να κάνω αλλά Δυστηχως δόθηκε, δεν πειράζει όμως το είχε το μαύρο σε τεστ ντραϊβ οπότε είδα από κοντά πως είναι και μου αρέσει εξίσου πολύ. Ευχαριστώ πολυ
-
Καλοτάξιδο και με υγεία να το χαρείτε.
Μια χαρά είναι το μαύρο, απλά το καλοκαίρι ψήνεται από τον ήλιο και η ζέστη είναι πολύ μεγαλύτερη απ' ότι σε ένα λευκό.
Η περιπέτεια έφτασε στο τέλος της