-
Πω τι κακος;
-
@georgemit said in suv μέχρι 31.000 κλειδί αυτόματο... προτάσεις;:
@dimitriscsd said in suv μέχρι 31.000 κλειδί αυτόματο... προτάσεις;:
Χοντρικά είπα τις τιμές, είναι σαν το ανέκδοτο με τα 99 σουβλάκια, να τα κάνω 100; ποιος θα τα φάει;;;
31.430 έχει τετρακουνα auto glx sunroof χωρίς χρώμα.Αυτή είναι η τιμή καταλόγου... Αν βάλεις και τα γύρω γύρω, χωρίς χρώμα, πας 32.
Θα του κάνουν έκπτωση 1 χιλιάρικο και θα πάει 31
Αν βρείτε έμπορο που κάνει 1 χιλιάρικο έκπτωση πείτε μου. Ψάχνω και εγώ να πάρω S cross.
-
Αν έχεις τα 31 θα σου το δώσει το φόρουμ θα κάνουμε έρανο.
-
Συγγνώμη αλλά τι μισθούς έχετε και σας μένουν 31.000 ευρω και όχι 32.000;
-
@lap said in suv μέχρι 31.000 κλειδί αυτόματο... προτάσεις;:
Είπαμε ποιος θα φάει 100 σουβλάκια;;;;;;;
-
γιατί όχι 33; μπαίνει πουθενά όριο; ο τίτλος γράφει 31 χιλ.
-
Έλα ντε....σταματάτε όλοι στα 31.000!. Μου κάνει εντύπωση.
Εμ και το άλλο; 10 ευρώ σουβλάκι....για τα 100 θα θέλεις 1000 ευρώ!
Αλλά ποιος πληρώνει 10 ευρώ το σουβλάκι; Τι έχει μέσα;
-
Αν έχεις τα 31 θα σου το δώσει το φόρουμ θα κάνουμε έρανο.
Δώσε mail να σου στείλω paypal. Θα σε κεράσω και μια κόκα κόλα να χωνέψεις απ τα σουβλάκια.
-
Εμένα που μου λείπουν καμιά δεκαριά χιλιάρικα κερδίζω τίποτα;
Ωχ λάθος .....κάτσε......11.000 μου λείπουν.
Αρχίζει και γίνεται σπουκυ το θέμα.
Αγριευτηκα
-
Ποσταρισε τη εδώ, εδώ θα γίνει ο έρανος.
Ολόκληρο χιλιάρικο θα σου βρούμε με μια κόκα θα τη βγάλεις;;;;
Τσιγκουνακο σε κόβω, γι αυτό και το θέμα με το 1000αρικο. -
Ποσταρισε τη εδώ, εδώ θα γίνει ο έρανος.
Ολόκληρο χιλιάρικο θα σου βρούμε με μια κόκα θα τη βγάλεις;;;;
Τσιγκουνακο σε κόβω, γι αυτό και το θέμα με το 1000αρικο.Ε γι αυτό θα μου δώσεις εσύ που είσαι άπλας. Αυτό δε λέμε; Και τη κόκα κόλα από υποχρέωση στη δίνω. Θα τη σκέφτομαι μετά.
-
Και τώρα θα έρθει η σκούπα να μας σκουπίσει.
Εγώ δηλώνω ένοχος για το πείραγμα.
Δέχομαι και προτάσεις με 33.000 ευρώ.
Οκ σταματώ.
-
Εντάξει το ξεσκισαμε το νήμα του ανθρώπου.
Αυτός κατάλαβε τι θέλω να πω, οι αυτιστικοι κόλλησαν πάλι, αυτή τη φορά στο 1000αρικο = εκατοστό σουβλάκι.
Καληνύχτα στους μισούς. -
Εντάξει το ξεσκισαμε το νήμα του ανθρώπου.
Αυτός κατάλαβε τι θέλω να πω, οι αυτιστικοι κόλλησαν πάλι, αυτή τη φορά στο 1000αρικο = εκατοστό σουβλάκι.
Καληνύχτα στους μισούς.Τρελό κόλλημα με το σουβλάκι. Πρέπει να το βρήκες εξαιρετικά αστείο το συγκεκριμένο. Κάπου στην 4η 5η δημοτικού γελούσαμε μ αυτά.
-
Σεμνάαααα.
Μη μαλώνουμε τέτοιες ημέρες αγάπης.
Ο Δημήτρης είναι αξιόλογος και συμπαθεστατος.
Και ο george ακριβώς το ίδιο.Νηματοθετη, εύχομαι να βρεις 1000 ευρώ και να πάρεις το καλύτερο της κατηγορίας. Το s cross awd at glx. Μπορεί να έχει παλαιά κουμπάκια για τα αλαρμ αλλά το αυτοκίνητο φιανεται να είναι γεμάτο ουσία σε κάθε πλευρά του.
-
Σεμνάαααα.
Μη μαλώνουμε τέτοιες ημέρες αγάπης.
Ο Δημήτρης είναι αξιόλογος και συμπαθεστατος.
Και ο george ακριβώς το ίδιο.Νηματοθετη, εύχομαι να βρεις 1000 ευρώ και να πάρεις το καλύτερο της κατηγορίας. Το s cross awd at glx. Μπορεί να έχει παλαιά κουμπάκια για τα αλαρμ αλλά το αυτοκίνητο φιανεται να είναι γεμάτο ουσία σε κάθε πλευρά του.
το νοημα του ποστ ηταν ποιο αυτόματο σε αυτό το μπατζετ ειναι vfm... με τον καλυερο εξοπλισμο.
αρχικά ειδα το qq αλλα δεν το εχω για αξιοπιστο στο cvt... + χαμηλές επιδόσεις (αν διαβασα καλα)
tuscon νομιζω καιει κατι παραπανω...
3008 και c5 over budget για τον αντίστοιχο εξοπλισμό
chr δεν μαρεσει και το αντιστοιχο yaris cross το θεωρω μικρο... οπως και το 2008...περιοριζοντας καπως τις επιλογές εχουμε το arkana, scross.... καμια προταση; η καποιο αλλο μοντελο που δεν εχω υποψιν;;; και αναμεσα απο τα δυο ποιο;; οεο; χωροι του αρκανα η αξιοπιστια στο scross???
-
@iznogoodakis said in suv μέχρι 31.000 κλειδί αυτόματο... προτάσεις;:
περιοριζοντας καπως τις επιλογές εχουμε το arkana, scross.... καμια προταση; η καποιο αλλο μοντελο που δεν εχω υποψιν;;; και αναμεσα απο τα δυο ποιο;; οεο; χωροι του αρκανα η αξιοπιστια στο scross???
Σαφώς το S Cross! Καλύτερο αυτοκίνητο σε όλα και μπορείς να το πάρεις και 4κίνητο που είναι μεγάλο προσόν για ένα τέτοιο όχημα. Και με πολύ καλύτερο και κυρίως αξιόπιστο αυτόματο κιβώτιο.
-
@fanis75 said in suv μέχρι 31.000 κλειδί αυτόματο... προτάσεις;:
περιοριζοντας καπως τις επιλογές εχουμε το arkana, scross.... καμια προταση; η καποιο αλλο μοντελο που δεν εχω υποψιν;;; και αναμεσα απο τα δυο ποιο;; οεο; χωροι του αρκανα η αξιοπιστια στο scross???
Σαφώς το S Cross! Καλύτερο αυτοκίνητο σε όλα και μπορείς να το πάρεις και 4κίνητο που είναι μεγάλο προσόν για ένα τέτοιο όχημα. Και με πολύ καλύτερο και κυρίως αξιόπιστο αυτόματο κιβώτιο.
δεν με ενδιαφερει η τετρακινηση να πω την αληθεια... αξιοπιστία vs χώροι σημειώσατε 1 δαγκωτό λοιπόν...
-
@fanis75 said in suv μέχρι 31.000 κλειδί αυτόματο... προτάσεις;:
δεν με ενδιαφερει η τετρακινηση να πω την αληθεια... αξιοπιστία vs χώροι σημειώσατε 1 δαγκωτό λοιπόν...
Έχει έρθει το S cross στις ελληνικές αντιπροσωπείες. Προτείνω να πας να το δεις από κοντά. Θα καταλάβεις τότε πως παρ ότι δεν είναι το μεγαλύτερο στην κατηγορία, έχει αξιοπρεπείς χώρους. Είναι αρκετά άνετο.
-
@niseko said in suv μέχρι 31.000 κλειδί αυτόματο... προτάσεις;:
@piliourits said in suv μέχρι 31.000 κλειδί αυτόματο... προτάσεις;:
@niseko said in suv μέχρι 31.000 κλειδί αυτόματο... προτάσεις;:
Εύκολη η απάντηση,Mazda.
Αυτή η απάντηση είναι όντως εύκολη, αλλά πάρχει αυτόματο c-suv Mazda 31 χιλιάρικα κλειδί;
Μερικές φορές πρέπει να κάνουμε κάποιους συμβιβασμούς,νομίζω ότι ο φίλος μας θα μπορούσε να εξετάσει την επιλογή του mazda cx-3.
Αυτό δεν είναι συμβιβασμός, αλλά αυνανισμός (με το συμπάθειο). Ένα αδιάφορο B-SUV είναι το CX-3. Ούτε την ποιότητα κατασκευής ούτε την οδική συμπεριφορά των μεγαλύτερων Mazda (βλέπε CX-30) έχει. Είχα νοικιάσει το 1.8 diesel σε χειροκίνητο και έκανα 400 Km μέσα σε μια μέρα. Δεν ήταν σε καμιά περίπτωση κακό αλλά δεν είχε και τίποτα που θα το έκανε να ξεχωρίζει. Και βεβαίως δεν αξίζει σε καμία περίπτωση 30+ χιλιάρικα.
suv μέχρι 31.000 κλειδί αυτόματο... προτάσεις;