Μετά από πολλά χρόνια έκανα πραγματικότητα ένα όνειρο,είμαι ο ευτυχής ιδιοκτήτης ενός μαύρου mx5 niseko 1.8.
Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum,ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Best posts made by niseko
-
RE: Mazda MX-5
-
RE: Mercedes Slk 200 ή Opel Astra Opc H;
Η δική μου άποψη είναι ότι το mx5 πρέπει να είναι μία πιθανή επιλογή για τον φίλο μας.Υπέροχο αυτοκίνητο,αξιόπιστο όπως όλα τα mazda,χωρίς τεράστια ιπποδύναμη ώστε να μπορεί να το διαχειριστεί ο μέσος οδηγός και μπορεί να είναι πολύ σωστά συντηρημένο χωρίς να ματώσει οικονομικά ο ιδιοκτήτης.Αγόρασα το δικό μου πριν τρεις μήνες και το απολαμβάνω στον μέγιστο βαθμό.
-
RE: MAZDA FORUM
Καλημέρα σε όλους,μετά από υπομονή και αναζήτηση 9 μηνών αγόρασα τον Νοέμβριο του 2021 ένα nc 1800 niseko.Το αυτοκίνητο είναι εκπληκτικό,ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το πρόσεχε σαν μωρό,το ίδιο κάνω και εγώ,μου έκανε όσο και αν ακούγεται υπερβολικό την ζωή μου ωραιότερη.Για το δικό μου οικονομικό επίπεδο ήταν νομίζω η καλύτερη επιλογή.Η συμβουλή μου είναι να προσδιορίσεις τι χρήματα μπορείς να δώσεις,να κάνεις υπομονή και να αναζητήσεις το καλύτερο δυνατόν.Μετά τον Οκτώβριο που ο καιρός κρυώνει οι επιλογές είναι πάντα περισσότερες για μία τέτοια αναζήτηση.
-
Νομίζω ότι βρέθηκαν πολύ λίγα στην Ελλάδα,εγώ αγνοούσα εντελώς την ύπαρξη της συγκεκριμένης έκδοσης και για να πω την αλήθεια δεν έχω δει και άλλο στον δρόμο.Το αγόρασα 10,000 ευρώ με 112,000 χιλιόμετρα σε τέλεια κατάσταση.
-
@harisma23 said in Mazda MX-5:
@niseko said in Mazda MX-5:
Μετά από πολλά χρόνια έκανα πραγματικότητα ένα όνειρο,είμαι ο ευτυχής ιδιοκτήτης ενός μαύρου mx5 niseko 1.8.
Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum,ευχαριστώ για την φιλοξενία.Καλοτάξιδο!
Ευχαριστώ πολύ.
-
@ataim said in Mazda MX-5:
@niseko said in Mazda MX-5:
@lap said in Mazda MX-5:
Να το χαρείς, καλόταξιδο.
Μερακλήδικη επιλογή. Καλή επιλογή
Ευχαριστώ,για να πω την αλήθεια αναζητούσα κάποιο με σκληρή οροφή αλλά μόλις είδα το συγκεκριμένο δεν δίστασα καθόλου.Δεν γνώριζα καν την ύπαρξη της συγκεκριμένης έκδοσης.Δεν το έχω ξαναδεί ποτέ,ίσως δεν έχουν εισαχθεί πολλά στην χώρα μας.
Έψαχνα χρόνια να βρω νισεκο, τελικά κατέληξα σε απλό γιατί τα νισεκο δεν τα πουλάνε.
Προφανώς θα πρέπει να αισθάνομαι τυχερός.
-
@elefasgr said in Mazda MX-5:
Ωωω καλοτάξιδο να το χαρείς όσο μπορείς! Έχω και εγώ ένα niseko μαύρο με σκληρή ηλεκτρική οροφή. Με συντροφεύει εδώ και 14 χρόνια! Μεγάλος έρωτας.
Ποσα χιλιόμετρα το πήρες το δικό σου; Είναι τελείως «μαμά»;
Είναι το μοντέλλο με την μαλακή καφέ οροφή,δεν έχει καμία αλλαγή εκτός της μεταλλικής τάπας του καυσίμου και ενός μικρού spoiler και έχει διανύσει 112,000 χιλιόμετρα.
-
@elefasgr said in Mazda MX-5:
Τα niseko δεν τα εισήγαγε ποτέ η μαμά αντιπροσωπεία της Mazda. Τα έφερνε ένας γνωστός έμπορος (carmodels.gr) που νομίζω σταμάτησε να δραστηριοποιείται στα χρόνια της κρίσης. Τα καλά του να προτιμήσεις τις εκδόσεις που έφερνε αντί των κλασικών base/mid/high της αντιπροσωπείας ήταν α) η τιμή σε συνδυασμό με εξοπλισμό/έκδοση και β) πλήρης υποστήριξη από την αντιπροσωπεία σε θέματα εγγύησης κτλ. Φυσικά ο αριθμός των κομματιών ποσό μάλλον όταν μιλάμε για μια ειδική έκδοση πχ niseko ήταν περιορισμένος όποτε είναι αναμενόμενο να συναντάμε ελάχιστα στο δρόμο.
Το δικό μου είναι τελείως μαμά εξωτερικά και εσωτερικά έχω βάλει το μαμά μπλοκε από το 2λιτρο και κοντό κορωνοπηνιο.
Στα αρνητικά είναι το χρωμα, μαύρο γαρ, που ακόμα και με μια μάτια να του ρίξεις … γρατσουνίζεται
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Τα σημεία του αυτοκινήτου που με έκαναν να το αγοράσω άμεσα ήταν το πολύ ωραίο εσωτερικό και το σύστημα που αποτρέπει το σπινάρισμα των τροχών χωρίς όμως να είναι αμελητέες άλλες λεπτομέρειες όπως οι πολύ ωραίες ζάντες και οι προβολείς ομίχλης και άλλα.
Δεν σκοπεύω να κάνω καμία επέμβαση στο αυτοκίνητο,με καλύπει απολύτως σε όλα.Το μόνο που θα μπορούσε να με απασχολήσει στο μέλλον είναι όταν οι αναρτήσεις χρειαστούν αλλαγή αν συμφωνήσει το συνεργείο που προσέχει το αυτοκίνητο να αναζητήσω κάτι καλύτερο. -
RE: AUDI FORUM
Σε μία αναζήτηση για roadster δεν θα μπορούσε να λείπει η επιλογή mazda mx5.Καταπληκτικό αυτοκίνητο,υπόδειγμα αξιοπιστίας όπως όλα τα mazda και μπορείς να το έχεις σε άψογη κατάσταση χωρίς να διαλύσεις τον οικονομικό προυπολογισμό σου.Το μόνο αρνητικό είναι ότι αν αναζητήσεις μεταχειρισμένο δεν θα βρεις εύκολα ένα σε πολύ καλή κατάσταση,εγώ το αναζητούσα επτά μήνες.Βέβαια μπορείς να το πάρεις και καινούργιο,μας γράφεις ότι μπορείς να διαθέσεις ένα σεβαστό ποσό.Το σίγουρο είναι ότι καινούργιο η μεταχειρισμένο το mx5 είναι μία τέλεια επιλογή.
Latest posts made by niseko
-
Νομίζω ότι βρέθηκαν πολύ λίγα στην Ελλάδα,εγώ αγνοούσα εντελώς την ύπαρξη της συγκεκριμένης έκδοσης και για να πω την αλήθεια δεν έχω δει και άλλο στον δρόμο.Το αγόρασα 10,000 ευρώ με 112,000 χιλιόμετρα σε τέλεια κατάσταση.
-
Καλημέρα σε όλους,μετά από υπομονή και αναζήτηση 9 μηνών αγόρασα τον Νοέμβριο του 2021 ένα nc 1800 niseko.Το αυτοκίνητο είναι εκπληκτικό,ο προηγούμενος ιδιοκτήτης το πρόσεχε σαν μωρό,το ίδιο κάνω και εγώ,μου έκανε όσο και αν ακούγεται υπερβολικό την ζωή μου ωραιότερη.Για το δικό μου οικονομικό επίπεδο ήταν νομίζω η καλύτερη επιλογή.Η συμβουλή μου είναι να προσδιορίσεις τι χρήματα μπορείς να δώσεις,να κάνεις υπομονή και να αναζητήσεις το καλύτερο δυνατόν.Μετά τον Οκτώβριο που ο καιρός κρυώνει οι επιλογές είναι πάντα περισσότερες για μία τέτοια αναζήτηση.
-
RE: Mazda CX-30
@ggab said in Mazda CX-30:
@niseko said in Mazda CX-30:
@spiros75 said in Mazda CX-30:
καλημέρα. Άλλη μια ερώτηση (όσο αναμένω ... ρωτάω):
Εξουσιδοτημένο συνεργείο είναι μόνο η autoone ή και αυτό στην Καλλιθέα;Εξουσιοδοτημένο που γνωρίζω από το 2006 υπάρχει στην Μεταμόρφωση,είναι οι συνεργάτες Νομικός-Κουρής,θα βρείτε εύκολα πληροφορίες στο διαδίκτυο.Έχω στην κατοχή μου ένα mazda 3 και ένα mx5,υποστηρίζουν και τα δύο αυτοκίνητα,είναι άψογοι επαγγελματίες και ηθικά στοιχεία.
Ναι αλλά γδέρνουν και γδέρνουν άσχημα!
Δική σας άποψη,δεν συμφωνώ σε καμία περίπτωση.Το τι θεωρεί ακριβό ο καθένας είναι πολύ σχετικό.
-
RE: Mazda CX-30
@spiros75 said in Mazda CX-30:
καλημέρα. Άλλη μια ερώτηση (όσο αναμένω ... ρωτάω):
Εξουσιδοτημένο συνεργείο είναι μόνο η autoone ή και αυτό στην Καλλιθέα;Εξουσιοδοτημένο που γνωρίζω από το 2006 υπάρχει στην Μεταμόρφωση,είναι οι συνεργάτες Νομικός-Κουρής,θα βρείτε εύκολα πληροφορίες στο διαδίκτυο.Έχω στην κατοχή μου ένα mazda 3 και ένα mx5,υποστηρίζουν και τα δύο αυτοκίνητα,είναι άψογοι επαγγελματίες και ηθικά στοιχεία.
-
RE: AUDI FORUM
Σε μία αναζήτηση για roadster δεν θα μπορούσε να λείπει η επιλογή mazda mx5.Καταπληκτικό αυτοκίνητο,υπόδειγμα αξιοπιστίας όπως όλα τα mazda και μπορείς να το έχεις σε άψογη κατάσταση χωρίς να διαλύσεις τον οικονομικό προυπολογισμό σου.Το μόνο αρνητικό είναι ότι αν αναζητήσεις μεταχειρισμένο δεν θα βρεις εύκολα ένα σε πολύ καλή κατάσταση,εγώ το αναζητούσα επτά μήνες.Βέβαια μπορείς να το πάρεις και καινούργιο,μας γράφεις ότι μπορείς να διαθέσεις ένα σεβαστό ποσό.Το σίγουρο είναι ότι καινούργιο η μεταχειρισμένο το mx5 είναι μία τέλεια επιλογή.
-
RE: Mercedes Slk 200 ή Opel Astra Opc H;
Η δική μου άποψη είναι ότι το mx5 πρέπει να είναι μία πιθανή επιλογή για τον φίλο μας.Υπέροχο αυτοκίνητο,αξιόπιστο όπως όλα τα mazda,χωρίς τεράστια ιπποδύναμη ώστε να μπορεί να το διαχειριστεί ο μέσος οδηγός και μπορεί να είναι πολύ σωστά συντηρημένο χωρίς να ματώσει οικονομικά ο ιδιοκτήτης.Αγόρασα το δικό μου πριν τρεις μήνες και το απολαμβάνω στον μέγιστο βαθμό.
-
RE: suv μέχρι 31.000 κλειδί αυτόματο... προτάσεις;
@piliourits said in suv μέχρι 31.000 κλειδί αυτόματο... προτάσεις;:
@niseko said in suv μέχρι 31.000 κλειδί αυτόματο... προτάσεις;:
Εύκολη η απάντηση,Mazda.
Αυτή η απάντηση είναι όντως εύκολη, αλλά πάρχει αυτόματο c-suv Mazda 31 χιλιάρικα κλειδί;
Μερικές φορές πρέπει να κάνουμε κάποιους συμβιβασμούς,νομίζω ότι ο φίλος μας θα μπορούσε να εξετάσει την επιλογή του mazda cx-3.
-
RE: suv μέχρι 31.000 κλειδί αυτόματο... προτάσεις;
Εύκολη η απάντηση,Mazda.