-
@piliourits said in 2008, Mokka ή κάτι άλλο?:
@lap said in 2008, Mokka ή κάτι άλλο?:
Και βερμούδα από κάτω με σαγιονάρα...
Όλα έχουν τη χάρη τους. Προσωπικά Μ αρέσουν οι άδειες και ψαγμενες παραλίες χωρίς μπιτς μπάρ
Αυτές αρέσουν σε όλους.
Αλλά άδειες και ψαγμένες παραλίες, χωρίς μπαρ, ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, υπήρχαν μέχρι το '90, άντε μέχρι το 2000κάτι, που κάποιες λίγες ήταν ακόμη χωματόδρομος.
Αν πάω σήμερα που χει λιακάδα και το παίξω χειμερινός κολυμβητής, ΟΛΕΣ οι παραλίες του Πηλίου είναι και ψαγμένες και άδειες.
Μόλις ζεστάνει λίγο η θάλασσα, ούτε αυτές πίσω απ' το πουθενά, που πηγαίναμε πιτσιρικάδες για ψαροντούφεκο (και πριν ρίχναν οι παππούδες μας δυναμίτη) δεν θα μείνουν άδειες και ψαγμένες...
"Αθηναίοι, αυτή η μάστιγα!"για τον γατο ομως η λεξη παραλια εχει ονοματεπωνυμο: Μπανανα μπητς, ζακυνθος, στο χλιδατο το μπιτσομπαρο. μιλφαροπιπινατο, μαξιλαρες αναπευτικες στις ξαπλωστρες που εχουν και ντουλαπια, σιζα και κλαμπ σαντουιτσ, κοκτειλ, γκουρμεδομεζεδες, καλαματιανο ολοφρεσκο απο τον πλανοδιο ΄συντροφο' κλπ., γκαρσονια να τρεχουν ολογυρα. α, μην ξεχασω. και ωραια παραλια. χαχαχ
οι ψαγμενοι παραλιατοι, ο γατος μονο βουνο ειναι αποτετοιος, μπορουν να ανεβουν απο χιλιαδου ευβοιας τον χωματοδρομο προς τα πανω, παραλια χαραλαμπου και κοκκινια. και βορειοτερα. αλλα θελει βιταρα για εκει. οποτε τι μοκα σι ειτζ αρ και λοιπα λεμε τωρα?
-
Εμ αυτο λέω και εγώ.
Τι βιταρα.... Τζίμνυ hybrid.
Αλλά που λεφτά να συντηρείς τόσα αυτοκίνητα;
-
@fanis75 said in 2008, Mokka ή κάτι άλλο?:
@cirus said in 2008, Mokka ή κάτι άλλο?:
ΥΓ Η λογική δεν έχει καμια σχέση σε τέτοια διλήματα για κάποιους ανθρώπους σαν και μένα οταν πρόκειται για αυτοκίνητα.
Συμφωνώ 100%!!! Για αυτό και τα οδηγείς και βλέπεις την χαοτική διαφορά (θπερ του CHR φυσικά) σε ποιότηα, στήσιμο, οδική συμπεριφορά, ποιότητα κύλισης και NVH...ολα αυτά χτυπανε στο συναίσθημα και στις αισθήσεις.
Οτι αρέσει στον καθένα αγαπητέ Φάνη, ότι αρεσει στον καθένα. Αληθειά είναι όλα αυτά που λες και γω το πιστεύω ότι σαν αυτοκίνητο το CHR είναι καλυτερο στα περισσότερα.
Παρολα αυτά εγω το MOKA θα έπαιρνα αν ντε και καλά έπρεπε να διαλέξω ένα από τα 2. Βαρέθηκα να έχω το ίδιο αυτοκίνητο με όλους (το έκανα με octavia αρκετά, φτάνει) + ότι το MOKA είναι μικρότερης κατηγορίας (για μένα είναι + αυτό για άλλους -) + οτι το MOKA με αρέσει και με κάνει κλικ ΠΟΛΥ περισσότερο. Δεν λέω ότι το CHR είναι άσχημο προς θεού. καλό είναι αλλά μόνο στην γειτονιά μου έχει 3, έχω βαρεθεί να τα βλέπω. Ειναι τόσο καλό που έχει πουλήσει απίστευτα πολύ και εχω βαρεθει να το βλέπω αν και έχει 2 τρανταχτά μεγαλα μειονεκτήματα. εδώ αρχίζω να συνηθίζω και τα 2008 που μου αρέσουν πάρα πολύ και το βρίσκω φοβερο ντιζαιν. τεσπα ο καθένας έχει διαφορετική οπτική.
-
Καταλαβαίνω τι λες, αλλά το αυτοκίνητο πρωτίστως είναι όχι για να το βλέπεις αλλά για να το οδηγεις, οπότε η ανάρτηση και το στήσιμο είναι πιο σημαντικά (και στο συναίσθημα) από την εμφάνιση, την οποία ΔΕΝ την βλέπεις εσύ αλλά οι άλλοι!!
-
Εδώ Φανή θα διαφωνήσω. Σημασία έχει να βλέπεις και το αμάξι σου και να γουστάρεις.
-
@fanis75 said in 2008, Mokka ή κάτι άλλο?:
Καταλαβαίνω τι λες, αλλά το αυτοκίνητο πρωτίστως είναι όχι για να το βλέπεις αλλά για να το οδηγεις, οπότε η ανάρτηση και το στήσιμο είναι πιο σημαντικά (και στο συναίσθημα) από την εμφάνιση, την οποία ΔΕΝ την βλέπεις εσύ αλλά οι άλλοι!!
Αν κάτι είναι για κάποιον υπεραρκετο σε στησιμο, κατι άλλο που είναι καλύτερο το ίδιο του φαίνεται (δεν λέω για μενα)
το μέγεθος είναι διαφορετικό όπως είπα και πριν και αν κάποιος θέλει κάτι πιο κόμπακτ προτιμάει το μικρό (ιδιαίτερα στην συγκεκριμένη περίπτωση του CRH που πίσω είναι κλειστοφοβικά και ο χώρος αποσκευών είναι μικρός ακόμα και για την μικρότερη κατηγορία που ανοικει το MOKA). Ειναι τα μόνα 2 αρνητικά του TOYOTA που για μένα όμως είναι πολυ μεγάλα γιατί παίρνεις κάτι μεγαλύτερο σε μέγεθος με τα αρνητικά που έχει αυτό χωρίς όμως να έχεις τα θετικά της μεγαλύτερης κατηγορίας σε χώρους.
Περα από αυτά τα 2 σε ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ είναι αμαξάρα και δικαίως έχει πουλήσει τόσο πολύ και σου είπα και πριν ότι έχεις δίκιο ότι είναι καλύτερο συνολικα αυτοκίνητο από το MOKA.
Γνωρίζοντας τα παραπάνω εγω το MOKA θα διάλεγα μεταξύ των 2. Ειπαμε η διαφορετικότητα των ανθρώπων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ. Ξερω το σωστό αλλά μαρέσει να κάνω το λάθος
-
Με το καλό να παραλάβεις m3rlin. Όποιο και να έπαιρνες καλές επιλογές είναι
2008, Mokka ή κάτι άλλο?