-
Ο χρήστης patro έγραψε:
εγω θεωρω το στυλ του αλονσο εντυπωσιακο γιατι ειναι μοναδικο. ειχαμε καποιον αλλο οδηγο να οδηγα ετσι?Συμφωνω και επαυξανω!!
-
Πρέπει να λάβετε υπ' όψην οτι η φετινή Φερράρι δε μπορεί (μπορούσε) α προσπεράσει.
Αυτό φάνηκε και το διάβασα κάπου. Οι κόκκινοι όταν παίρνουν τις αεροδυναμικές αντί να πλησιάζουν, απομακρύνονται
-
FM ψήφισα πρώτα από όλα γιατι νομίζω ότι σαν χαρακτήρας είναι πιο 'βολικός' και δεμένος με την ομάδα. Ο Kimi ταλέντο μεν, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί γενικά να δέσει με μια ομάδα. Εκτός αυτού δε θεωρώ πλέον κάτι το τυχαίο να σπάνε τα μονοθέσια στα χέρια του. Άλλοι το λένε γκαντεμιά και άλλοι ότι πιέζει το μονοθέσιο παραπάνω από όσο αντέχει το τελευταίο. Έχει ακόμα δρόμο μπροστά του.......
-
Ο χρήστης powergs έγραψε:
FM ψήφισα πρώτα από όλα γιατι νομίζω ότι σαν χαρακτήρας είναι πιο 'βολικός' και δεμένος με την ομάδα. Ο Kimi ταλέντο μεν, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί γενικά να δέσει με μια ομάδα. Εκτός αυτού δε θεωρώ πλέον κάτι το τυχαίο να σπάνε τα μονοθέσια στα χέρια του. Άλλοι το λένε γκαντεμιά και άλλοι ότι πιέζει το μονοθέσιο παραπάνω από όσο αντέχει το τελευταίο. Έχει ακόμα δρόμο μπροστά του.......Ή οδηγάει πολύ 'άτσαλα' και επιθετικά (χωρίς λόγο)
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Ή οδηγάει πολύ 'άτσαλα' και επιθετικά (χωρίς λόγο)Προσωπικά δε βλέπω κάτι τέτοιο. Μάλλον υποτονικό τον έχω κόψει. Τώρα, αν κάνει κάτι που δε φαίνεται εύκολα (χαρτογράφηση κινητήρα, μίγμα κτλ) δεν ξέρω.
-
bot
mod -
bot
mod -
Δεν τα καθαρίζει κάποιος
Να μην την πατήσει κανένας**
ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΑΝΩ LING ' SPAM OR VIRUS '**BAN kante ton BAN
-
τι θελει να πει ο ποιητης?
οτι ειναι τσοντα το Massa VS Kimiki ?
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Δεν τα καθαρίζει κάποιος
Να μην την πατήσει κανένας**
ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΑΝΩ LING ' SPAM OR VIRUS '**BAN kante ton BAN
να ναι ο μοναδικός;
καθημερινά γίνεται...ότι μπορούν κάνουν. Δεν θέλει μυαλό να καταλάβεις οτι είναι τσοντολινκ με ολίγον από σπαμ-ιούς...
-
-
O FM έχει ένα πλεονέκτημα μεγάλο. 5 χρόνια οδηγάει με τα bidg. Και ο Κ.R. και ο Alonso χάνουν από τους Team Mates γιατί έχουν μάθει στα bridg που έχουν διαφορετική ανταπόκριση από τα Micheline. Μέχρι να προσαρμοστούν θα χρειαστούν χρόνο. Και οι 2 τους πιστεύω ότι από τα ελαστικά χάνουν σε σχέση με τους Hamilton και FM.
-
Eπιμενουν σε φιλανδικό αιμα... (if kimi fails-τον κακο τους τον καιρο-, θα περιμενει λιγο καιρό.. εχομεν και ενα συμβόλαιο)
Και μεταξυ μας αυτα τα αρθρα σε τετοιες περιοδους τα θεωρω λιγο μπουρδες αλλά οκ.
-
Τελείωσε το θεματάκι. Αυτός είναι ο Ραικόνεν, 2 δεκατα πιο αργός από το Μάσα
Έτσι για να αποκαθίσταται η τάξη.
-
Έτσι έστι.
Ευτυχώς έπεσαν τα προσωπεία φέτος!
Αυτά δεν είναι χαστούκια, είναι ξυλοδαρμός!
-
Ας μην βγάζουμε τόσο γρήγορα συμπεράσματα.
Είμαι υπέρ του Μάσα αλλά όχι ότι είναι καλύτερος του Ραικόνεν.
-
Και πώς ξέρετε ότι ο KR δεν έχει καύσιμα για 5 επιπλέον γύρους?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και πώς ξέρετε ότι ο KR δεν έχει καύσιμα για 5 επιπλέον γύρους?ε πώς αφου φανηκε ξεκαθαρα.
-
Αφου ειπε οτι εκανε λαθος και εχασε 2 δεκατα
-
Ο Κιμι δείχνει να ανακάμπτει σιγά σιγά, πάντως. Είναι χαρακτηριστική περίπτωση 'πάω μόνο άμα πάει τ'αμάξι'. Δεν ξέρω αν είναι θέμα ικανοτήτων ή χαρακτήρα, αλλά αν δεν πάει για νίκη, δεν πάει καθόλου γενικά.
Felipe Massa Vs Kimi Raikkonen