Oct 21, 2006, 11:30 PM

Εμένα με κάλυψε πλήρως η απάντηση του JIM THEO. Νομίζω φίλε Solar Energy πως πρέπει να διαβάσεις εκείνο το ποιηματάκι με τα μαλακά πλαστικά τελικά....
Δυο πραγματάκια που δεν απαντά ο Jim τώρα:
Οντως δεν έθαψες εσύ το Ypsilon, λάθος μου, σε μπέρδεψα με άλλον!
Η σχέση συμπίεσης είναι ένας από τους παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης και όχι ο μόνος... Γι' αυτό το λόγο και η απόδοση του κινητήρα σου δεν είναι κάτι ιδιαίτερο! Σημασία έχει και το στροφάρισμα, η αναπνοή του , οι εκκεντροφόροι κλπ κλπ... Το να απομονώνεις ειδικά την συμπίεση των κυλίνδρων μου φαίνεται αστείο! Με απλά λόγια, το μοτέρ του Yaris είναι ένα καλό μοτέρ και τίποτε παραπάνω, μπορείς να βρεις παρόμοια ή καλύτερα αλλού. Για να καταλάβεις, το Y που αγόρασα μεταχειρισμένο, είναι μοντέλο 99 και βγάζει 85 ίππους από 1250κε... Επομένως, μπορούν κι άλλοι να έχουν υψηλές αποδόσεις! Τώρα πόση συμπίεση έχει θα σε γελάσω...
Και για να σε προλάβω, δεν καταλαβαίνω τα κολλήματα με τις μάρκες. Αγοράζω προϊόν και ποτέ μάρκα. Για μένα ένα αυτοκίνητο πόλης πρέπει να είναι όσο δυνατόν πιο άνετο στο εσωτερικό του και ευχάριστο. Αυτό το καταφέρνουν πολλά αυτοκίνητα, κάποια έχουν και τολουόλιο σύμφωνοι! Απλά κάποια είναι πιο οικονομικά. Νομίζω πως σου στοιχίζει αρκετά η προσκόληση με την μάρκα...Και αν όλοι οι Τογιοτάκηδες σαν κι εσένα αγοράζετε τόσο ακριβά οποιοδήποτε προϊόν, τότε κάθε καινούριο θα σας στοιχίζει ακριβότερα! Αν δεις τιμές στην Ευρώπη, θα δεις πως την παραπάνω εγγύηση και το after sales το χρυσοπληρώνεις τελικά...