-
Ο χρήστης shumakos έγραψε:
Πέραν αυτού η Βελμάρ δίνει και αρκετά δίκαιες αξίες ανταλλαγής. Για το δικό μου αυτοκίνητο, η αξία ανταλλαγής που μου έδιναν, ήταν μόλις 500 ευρώ χαμηλότερη από ό,τι τελικά το πούλησα ιδιωτικά πριν 3 μήνες. Ήταν αυτοκίνητο σε πολύ καλή κατάσταση, με πλήρη χαρτιά όσον αφορά τη συντήρησή του κάτι που και οι ίδιοι έλεγξαν διεξοδικά. Μάλιστα πέρα από τα υποχρεωτικά χαρτιά, ήθελαν και μία υπεύθυνη δήλωση για τα km του αυτοκινήτου. Οι υπόλοιπoι έμποροι της Ford μου έδιναν από 1000 έως 1500 χαμηλότερη αξία ανταλλαγής.Και εγώ έκανα ανταλλαγή σε ΒΕΛΜΑΡ αλλά μου έδιναν αρχικά πολύ χαμηλή τιμή για το αυτοκίνητο (4.500 χιλ.).Με παζάρι τη σήκωσα λίγο και το έδωσα 5.500. Πουλήθηκε στο car κάπου κοντά στα 6.500. Θα συμφωνήσω ωστόσο στο κομμάτι του ελέγχου - πριν τσεκάρουν το αυτοκίνητο μου είπαν ότι αν έχουν χτυπηθεί ράμφη και λοιπά μέρη σασί, δεν πρόκειται να το πάρουν ανταλλαγή.
-
Έμπορος κοντά στο κέντρο της Αθήνας δεν δέχεται να πάει το όχημα σε συνεργείο, ούτε να πάει η spotmechanic και αντίστοιχες εταιρείες τεχνικού ελέγχου on-site (λέει είναι αναξιόπιστες) παρά μόνο τεχνικός από αντιπροσωπεία (η οποία δεν προσφέρει όμως σχετική υπηρεσία) ή κάποιος εξειδικευμένος τεχνικός στην συγκεκριμένη μάρκα αυτοκινήτου (τρέχα γύρευε)...
Σας βρομάει και εσάς η φάση ή εγώ είμαι πολύ καχύποπτος; -
Στον υποψήφιο αγοραστή επιτρέπεται να πάει να δει το αμάξι ή και εκεί απαγορευτικό;!
Αστειεύομαι... ακόμα και αν είναι καθαρά τα αυτοκίνητα του, προσωπικά δε θα έμπλεκα αν μου στερούσε τη δυνατότητα να το ελέγξει κάποιος μηχανικός που θα επιλέξω εγώ. -
Ο χρήστης nick-sport έγραψε:
Σας βρομάει και εσάς η φάση ή εγώ είμαι πολύ καχύποπτος;
Σημασία έχει ότι θέτει απαγορευτικό σε μια βασικότατη διαδικασία. Οπότε άκυρο...
-
Μακριά από τέτοιους εμπόρους. Βασικά βρίσκουν χίλιες δύο δικαιολογίες για να σε διώξουν με ευγενικό τρόπο, γιατί έχουν καταλάβει ότι είσαι ψείρας και θα το ανακαλύψεις το πρόβλημα. Πολύ πιο εύκολο για αυτούς να πείσουν κάποιο άλλο, λιγότερο υποψιασμένο άτομο.
Την αντίθετη εμπειρία είχα πρόσφατα με την Karenta:
'Γεια σας, έλεγχο δέχεστε;'
'Ναι'
'Από όποιον διαλέξω εγώ;'
'Ναι'
'Και από Spotmechanic;'
'ΝΑΙ'
'Σίγουρα;'
'ΝΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ! ΦΕΡΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΣ!'Εάν η κουβέντα με τον έμπορα δεν πάει κάπως έτσι, υπάρχει πρόβλημα.
-
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες...γιατί και εγώ σε προηγούμενη αγορά δεν είχα κανένα θέμα με τον έλεγχο. Πήγαμε το αμάξι σε συνεργείο, το είδε ο μηχανικός, ηλεκτρολόγος, φανοποιός, βγήκε χαρτί και το πήρα...
Αυτή την φορά ο τύπος σαν να μην θέλει να πουλήσει!
Και αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας...αν είναι καθαρό τα αμάξι όποιον και να φέρω θα το βγάλει καλό...αν είναι σάπιο οκ...απλά δεν θα το πάρω όπως θα κάνω και τώρα που δεν με αφήνει να το ελέγξω. Το να μου λέει μην το πας, μην φέρεις αυτούς, ποιός θα το δει κλπ δεν νομίζω οτι έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα...
-
Καλησπέρα,για την CRS MOTORS τι γνώμη έχετε?
-
Είχα ρωτήσει παλιότερα και δεν επέτρεπαν να βγει αυτοκίνητο για έλεγχο. Οι δε τιμές είναι οι χαμηλότερες της αγοράς.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Για την Karenta τί γνώμη έχετε, είναι αξιόπιστοι;
Δεν γνωρίζω, αλλά η λογική (η δικιά μου) λέει ότι όλα τα μεταχειρισμένα από επίσημους εμπόρους (π.χ. Καρέντα, Σφακιανάκης, Σπανός κλπ.) είναι ελεγμένα και ΟΚ.
Φάνη δυστυχώς δεν ισχύει αυτό.
Το παραπάνω δεν ξέρω αν είναι αντιπροσωπευτικό, αλλά σίγουρα είναι ανησυχητικό. Αγορά μεταχειρισμένου = ΠΟΛΥ καλός έλεγχος.Πραγματικό γεγονός από γνωστό. Έδωσε ανταλλαγή audi TT με 255K χιλιόμετρα στην αντιπροσωπεία στην Αθήνα για άλλο καινούργιο μοντέλο. Αυτός που αγόρασε το αυτοκίνητο (εγγυημένο μεταχειρισμένο από την αντιπροσωπεία) βρήκε τα στοιχεία του γνωστού και του τηλεφώνησε:
-γιατί το έδωσες με τόσα λίγα χλμ, είδες κάτι περίεργο;
-Πόσα λίγα;
-70Κ- …..
-
Επειδή έχω μπερδευτεί...ο Αλιβιζάτος που λένε οτί έχει πάει στα δικαστήρια για γυρισμένα χιλιόμετρα είναι αυτός στα Βριλήσσια ή στα Γλυκά Νερά;
-
Ο χρήστης nick-sport έγραψε:
Επειδή έχω μπερδευτεί...ο Αλιβιζάτος που λένε οτί έχει πάει στα δικαστήρια για γυρισμένα χιλιόμετρα είναι αυτός στα Βριλήσσια ή στα Γλυκά Νερά;H ίδια εταιρεία είναι, με πολλά υποκαταστήματα.
-
Ε ναι, πρέπει να μπορείς να επιλέξεις το προάστιο που θα φας την φλόμπα!
-
Δεν γίνεται, που να πρωτοβάλει τόσα μπουρδελάμαξα!!!
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης dimrho έγραψε:
Καλησπέρα,για την CRS MOTORS τι γνώμη έχετε?Από τις χειρότερες.
Έχω πάει και στις δύο εμπορίες για να δω δύο αυτοκίνητα, καλογυαλισμένα και πολύ καλά καθαρισμένα μέσα.Και τα δύο εισαγωγής, από Βόρεια Ευρώπη (Γερμανία). Φυσικά εξωτερικά φαινόντουσαν μια χαρά. Μόλις άνοιξα και στα δύο το καπό να δω μηχανή έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Τίγκα στη σκουριά παντού. Ακόμη και οι άξονες και το σασί με σκουριά.
Επίσης το ένα από τα δύο αυτοκίνητα είχε 4 διαφορετικά λάστιχα διαφορετικών κατασκευαστών, ήταν τρακαρισμένο και ψευτοφτιαγμένο. Τα λάστιχα που είχε ήταν του 2004 και το αυτοκίνητο ήταν μοντέλο του 2008.
Εννοείται και τα δύο με γυρισμένα χιλιόμετρα.
Και τα δύο αυτά χρέπια πουλήθηκαν εύκολα.Τα συμπεράσματα δικά σας.
υ.γ. όταν τους είπα ότι είναι εισαγωγής μου ανταπάντησαν ότι όλα είναι εισαγωγής.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καλησπέρα,για την CRS MOTORS τι γνώμη έχετε?
Από τις χειρότερες.
Έχω πάει και στις δύο εμπορίες για να δω δύο αυτοκίνητα, καλογυαλισμένα και πολύ καλά καθαρισμένα μέσα.Και τα δύο εισαγωγής, από Βόρεια Ευρώπη (Γερμανία). Φυσικά εξωτερικά φαινόντουσαν μια χαρά. Μόλις άνοιξα και στα δύο το καπό να δω μηχανή έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Τίγκα στη σκουριά παντού. Ακόμη και οι άξονες και το σασί με σκουριά.
Επίσης το ένα από τα δύο αυτοκίνητα είχε 4 διαφορετικά λάστιχα διαφορετικών κατασκευαστών, ήταν τρακαρισμένο και ψευτοφτιαγμένο. Τα λάστιχα που είχε ήταν του 2004 και το αυτοκίνητο ήταν μοντέλο του 2008.
Εννοείται και τα δύο με γυρισμένα χιλιόμετρα.
Και τα δύο αυτά χρέπια πουλήθηκαν εύκολα.Τα συμπεράσματα δικά σας.
υ.γ. όταν τους είπα ότι είναι εισαγωγής μου ανταπάντησαν ότι όλα είναι εισαγωγής.
εγω είχα πάει να δω ένα Passat αυτόματο και δεν είχαν στερεώσει όλο το κάλυμμα του λεβιέ με τις ενδείξεις (P D R) ..... προφανής η απάντηση «αυτό είναι το αμάξι-έχουμε πελάτη έξω που περιμένει κτλ»
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πάντως εμένα μου έδωσαν και κλειδιά και έβαλα και μπροστά.
Παραδόξως λειτουργούσαν...Υπάρχει και χειρότερη μάντρα στην περιοχή.
Copa Car...
Εκεί και αν είναι σούπερ μάρκετ.Και υπάρχει και ακόμη χειρότερη στο Πικέρμι.
Ένας τύπος που φέρνει κάτι χρέπια από Ιταλία.
Ο συγκεκριμένος ισχυρίζεται ότι έχει και τα βιβλιαράκια συντήρησης των ιδιωτών Ιταλών που του έδωσαν τα αυτοκίνητα...
Αν όμως τον ρωτήσεις κάτι για τα βιβλιαράκια αρχίζει και βρίζει χυδαία και κλείνει το τηλέφωνο στα μούτρα του πελάτη. -
Για autovalue παιδιά έχουμε κάποια εμπειρία;
https://autovalue.car.gr/cars/?ca=v
Έχει βλέπω τεράστια ποικιλία σε Peugeot καθώς γλυκοκοιτάω τελευταία το 3008 προηγούμενης γενιάς ως μια κάποια λύσις, καθώς ο πελαργός πλησιάζει γρήγορα και μάλιστα διπλοφωρτομένος! Μην σας πω και 5008 όπως αυτό https://autovalue.car.gr/cars/view/19561541/
αν και νομίζω πως είναι μόνο πιο μεγάλο σε μήκος για τις επιπλέον θέσεις - χώρο αποσκευών και όχι σε πλάτος.Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Ο χρήστης VAGKIRK έγραψε:
Έχει βλέπω τεράστια ποικιλία σε Peugeot καθώς γλυκοκοιτάω τελευταία το 3008 προηγούμενης γενιάς ως μια κάποια λύσις, καθώς ο πελαργός πλησιάζει γρήγορα και μάλιστα διπλοφωρτομένος! Μην σας πω και 5008 όπως αυτό https://autovalue.car.gr/cars/view/19561541/
αν και νομίζω πως είναι μόνο πιο μεγάλο σε μήκος για τις επιπλέον θέσεις - χώρο αποσκευών και όχι σε πλάτος.Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
κατ αρχήν με το καλό να σου έρθουν και σιδερένια !!! Μάλλον θα πας στο 5008 γιατί το μικρό δε γίνεται μεγάλο όμως το μεγάλο γίνεται μικρό ....
-
-
Ο χρήστης costasda έγραψε:
κατ αρχήν με το καλό να σου έρθουν και σιδερένια !!! Μάλλον θα πας στο 5008 γιατί το μικρό δε γίνεται μεγάλο όμως το μεγάλο γίνεται μικρό ....
Ευχαριστώ πολύ costasda για τις ευχές , και εγώ πιστεύω περισσότερος χώρος είναι η καλύτερη επιλογή. Προς το παρόν είμαι ακόμη σε πρώτες σκέψεις , δεν ξέρω που θα καταλήξω , με ελκύουν πολύ και τα SW.>
Ωχ να υποθέσω κάτι κακο με την παραπάνω εικόνα έτσι;
Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
Έμποροι μεταχειρισμένων