-
@cirus said in Audi Q3 2018:
Δεν νομίζω ότι τα 2000 κυβικά είναι LUXURY γιαυτό και λέω ότι είναι ηλίθιος φόρος και δεν νομίζω ότι υπάρχει LUXURY tax σε αλλες χώρες με τα κυβικά. Αν κάνω λάθος και έχει αλλη χώρα στα 2000 κυβικά φόρο πολυτελείας απλά θα πω ότι είναι και αυτοί ηλίθιοι όπως εμείς
Στα 2000 cc δεν ξέρω, αλλά η Κίνα για παράδειγμα έχει από τα 3000 και πάνω (και ανεβαίνει εκθετικά). Η Αγγλία έχει για αυτοκίνητα αξίας άνω των £40,000. Συμφωνώ ότι είναι πολύ πιο λογικό να φόρος να πηγαίνει με την τιμή, όχι τα κυβικά.
-
Στα 2000κε μπήκε φ.πολυτελειας γιατί πολύ απλά τα είχε η μάζα, καθαρά εισπρακτικός φόρος ήταν.
Συμφωνώ ότι ο φπ πρέπει να μπαίνει στην αξία του αυτοκινήτου.
Πλέον ένας με δίλιτρο που κάποτε έκανε 25.000ε πληρώνει περισσότερα από κάποιον με ένα 1.8 50000ε -
Τι πλέον 10 χρόνια (2009-2019) πλήρωνα για δίλιτρο των 27000 τον φόρο, ενώ τα 1800 των 60000 δεν πλήρωναν.
-
Audi Q3 15χιλ χλμ 2022 αυτοματο βενζινη advanced (πακέτο comfort) από test drive με 33.500 θα παιρνατε;
-
Πόσο έχει του κουτιού;
-
@john1987 said in Audi Q3 2018:
Audi Q3 15χιλ χλμ 2022 αυτοματο βενζινη advanced (πακέτο comfort) από test drive με 33.500 θα παιρνατε;
Ναι. Εγώ το ibiza μου από test drive το πήρα με 9000 χλμ. Και το έχω πέντε χρόνια χωρίς θέματα. Στα συν βάλε και το ότι το παίρνεις το πολύ σε 10 μέρες, και όχι 10 μήνες!!!
-
Του κουτιού λέει αυτός 45 χιλ
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/334245319-audi-q3 -
Σημαντικότατη διαφορά. Αν είναι καθαρό και προσεγμένο, ναι με τα μπούνια.
Με τα ρέστα αγοράζεις αυτοκίνητο πόλης, ή κινείσαι τζάμπα για κάτι χρόνια
-
Θέλει να τσεκάρεις το πόσο έχει καινούργιο. Επίσης αν το τέστ ντράιβ είναι υβριδικό.
Τέλος επειδή το έχει φίλος στην πόλη τα 9-10 λίτρα είναι εύκολα και έξω πάνω από 7 ίσως και 8.
-
το καινούργιο έχει με κάποια έκπτωση 40χιλ.ακριβως! που να το ελέγξεις κιολας είναι ένα θέμα..
-
Με 28χιλ θα γελάνε - στο car τα αντίστοιχα κάνουν 37+ (βέβαια θεωρώ ότι δε θα πουληθούν με.τιποτα αλλά.οκ)
-
Αν δεις ένα σημάδι να κάνουν πίσω πίεσε τους, ειδάλλως πάρτο σε αυτήν την τιμή. Έχει εγγύηση οπότε όλα μια χαρα
-
Test drive αυτόματο ξηρού τύπου να μην κοιτάς καν.
Αν θες με ακούς -
@tsofras said in Audi Q3 2018:
Αν θες με ακούςplease explain!
-
@tsofras said in Audi Q3 2018:
Αν θες με ακούςplease explain!
Αυτό φοράει το ξηρού τύπου το οποίο είναι προβληματικό εδώ και χρόνια.
Έχουν φτιάξει κάποια απο τα θέματα που έχει αλλά θέλει και συγκεκριμένο τρόπο οδήγησης για να μην το επιβαρύνεις .
Σε αμάξι test drive δεν θα του έχουν φερθεί με τον καλύτερο τρόπο οπότε είναι αρκετά πιθανόν να το έχουν ταλαιπωρήσει και να παίζεις lottoΕγώ θα το απέφευγα (καλά εγώ έχω καεί απο αυτό το κιβώτιο οπότε ούτε σε καινούριο δεν θα το αγόραζα , αλλά οκ αυτή είναι η γνώμη μου)
-
Έχει φανεί σε κανέναν το αυτοματο λίγο δυσκίνητο (στο να διασχίσεις από στάση έναν κεντρικό δρόμο κλπα) ή φταίει το driving mode (comfort) που εβαλα;
-
Έτσι δουλεύει, έχει μια μικρή υστέρηση που την αντιλαμβάνεσαι ως lag, είναι σαν να το σκέφτεται λίγο και μετά αφού επιμένεις να σου δίνει το οκ. Δεν το κάνει στην χειροκίνητη χρήση.
-
@ataim said in Audi Q3 2018:
Έτσι δουλεύει, έχει μια μικρή υστέρηση που την αντιλαμβάνεσαι ως lag, είναι σαν να το σκέφτεται λίγο και μετά αφού επιμένεις να σου δίνει το οκ. Δεν το κάνει στην χειροκίνητη χρήση.
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση δεδομένων των κριτικών στην απόδοση/ταχύτητα του dsg..
-
Είναι αστραπιαίο στην χειροκίνητη λειτουργία, για κίνηση μέσα στην πόλη επειδή ακριβώς δεν μπορεί να ξέρει τι θες να κάνεις δεν είναι ότι καλύτερο, ανεβάζει σχέσεις για λόγους οικονομίας και όταν χρειαστείς δύναμη σε μια ανηφόρα ή για merging αργεί γιατί δεν μπορεί να κατεβάσει κατευθείαν. Αν το έχεις υπόψη σου δεν έχεις θέμα.
-
@ataim said in Audi Q3 2018:
Είναι αστραπιαίο στην χειροκίνητη λειτουργία, για κίνηση μέσα στην πόλη επειδή ακριβώς δεν μπορεί να ξέρει τι θες να κάνεις δεν είναι ότι καλύτερο, ανεβάζει σχέσεις για λόγους οικονομίας και όταν χρειαστείς δύναμη σε μια ανηφόρα ή για merging αργεί γιατί δεν μπορεί να κατεβάσει κατευθείαν. Αν το έχεις υπόψη σου δεν έχεις θέμα.
Συγγνώμη τo αυτοματο κιβώτιο έχει χειροκίνητη λειτουργία;
Audi Q3 2018