-
Έχει και χειροκίνητη λειτουργία.
-
Βάλε την sport λειτουργία και θα δεις άμεση απόκριση και στο γκάζι και στην εκκίνηση από στάση. Δε χρειάζεται να το έχεις μόνιμα στο sport, απλά μόνο όταν το χρειάζεσαι. Επίσης τότε το kickdown είναι γρήγορο, άνετα κατεβάζει από 6η σε 2η σχεδόν αστραπιαία.
-
@john1987 said in Audi Q3 2018:
Έχει φανεί σε κανέναν το αυτοματο λίγο δυσκίνητο (στο να διασχίσεις από στάση έναν κεντρικό δρόμο κλπα) ή φταίει το driving mode (comfort) που εβαλα;
Απενεργοποίησε το start/stop.
-
Καλησπέρα σε όλους!
Περιμένω να μου έρθει το αμάξι (ελαφρώς μεταχειρισμένο του 2022 - chronoa grey) και έχω δύο ερωτήσεις:
- Εάν έχετε παρατηρήσει έναν ήχο όταν κάθεσαι στο κάθισμα του οδηγού (σαν από σομιέ καναπε). Μου είπαν ότι προέρχεται από το ηλεκτρικό χειρόφρενο που κάθεται στα τακάκια.
- Εάν θεωρείτε ότι αξίζει να βάλεις δέρμα ή ύφασμα/δέρμα για να σπάσει λίγο ή μαυρίλα της καμπίνας.
Ευχαριστώ πολύ,
Γιάννης -
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο να είναι. Ποια έκδοση του Q3 πήρες?
Μήπως να περιγράψεις καλύτερα την ερώτησή σου για τον ήχο? Τι σχέση έχει το ηλεκτρικό χειρόφρενο με το να κάθεσαι στο κάθισμα?
-
35 tfsi advanced s tronic - ευχαριστώ πολύ!
Σε κάτι ξένα φόρουμ το αποκαλούν squeak - στην αντιπροσωπεία μου είπαν ότι το κάνει όταν το αμάξι είναι κρύο με δεμένο χειρόφρενο. Προέρχεται ο ήχος από το χειρόφρενο που ακουμπάει στο τακάκι.
Δεν είχα χρόνο να το ψάξω παραπάνω.
-
https://www.autogreeknews.gr/afierwmata/suv/premium-suv-se-palia-timi-kai-etoimoparadoto
Και ένα καλό νέο από το μέτωπο των τιμών...
Audi Q3 2018