-
Θα ήθελα να ήξερα για αυτούς που κράζουν. Αν χρειαζόντουσαν suv και ειχαν να διαθέσουν 35χιλ τι θα έπαιρναν;
-
Το θεμα στις 3 μεγαλες εταιριες αυτες ειναι οι τιμες και μαλιστα ειναι παρομοιες. Σε οποιον αρεσει αγοραζει.
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Ανεμιστήρα οροφής....Όχι οροφής . Ανεμιστηράκια στο ταμπλώ όπως είχαν κάτι ταξιτζήδες σε κορόλλα το 70 και το 80 ....
Πάντως το πρόβλημα δεν είναι πόσο κάνουν τα διάφορα αξεσουάρ και η βασική τιμή . Είναι η λογική των γερμανών να φέρνουν τέτοια αμάξια στην Ελλάδα με εξοπλισμό που είναι χειρότερος από αυτόν που έχουν τα σούπερμινι .
Και ακόμα χειρότερο κάποια μμε να γράφουν ότι είναι επαρκής αυτός ο εξοπλισμός ...Το σωστό είναι να το φέρνουν με ένα βασικό εξοπλισμό αντάξιο του αυτοκινήτου και της τιμής του και μετά ας βάζουν τα έξτρα όσο θέλουν .
Από την άλλη παίζουν και άλλο παιχνίδι που είναι γνωστό πλέον . Φέρνουν καλοεξοπλισμένα , τα πινακιδώνουν για να πιάνουν στόχους και μπόνους και μετά τα δίνουν με μεγάλες εκπτώσεις . Αλλά η βασική τιμή ψηλά για να κρατάμε το πρεστίζ σε όσους δεν ασχολούνται με το άθλημα...
Οπότε μην μασάτε . Από την άνοιξη οι προσφορές θα είναι εδώ . 5-6-7000 κάτω .
-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Πολύ ασχολείστε με την τιμή πάντως και λιγότερο με το αυτοκίνητο. Οκ τόσο κάνει, δε τα κλέβουν από κανένα, οποίος γουστάρει το παίρνει.
+100000000
Το μονο λογικο να γκρινιαζουμε οτι τα μισα λεφτα παν στο 'κρατος'Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ούτε αυτό είναι κατ ανάγκη κακό. Το θέμα είναι ότι πάνε στο κράτος για να πληρώνουν και ξυστες ή μιζες και όχι ως υπηρεσία και παροχές στον κόσμο.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Πολύ ασχολείστε με την τιμή πάντως και λιγότερο με το αυτοκίνητο. Οκ τόσο κάνει, δε τα κλέβουν από κανένα, οποίος γουστάρει το παίρνει.
+100000000
Το μονο λογικο να γκρινιαζουμε οτι τα μισα λεφτα παν στο 'κρατος'Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ούτε αυτό είναι κατ ανάγκη κακό. Το θέμα είναι ότι πάνε στο κράτος για να πληρώνουν και ξυστες ή μιζες και όχι ως υπηρεσία και παροχές στον κόσμο.
Οντως το εθεσες καλυτερα....
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Πάντως το πρόβλημα δεν είναι πόσο κάνουν τα διάφορα αξεσουάρ και η βασική τιμή . Είναι η λογική των γερμανών να φέρνουν τέτοια αμάξια στην Ελλάδα με εξοπλισμό που είναι χειρότερος από αυτόν που έχουν τα σούπερμινι .
Και ακόμα χειρότερο κάποια μμε να γράφουν ότι είναι επαρκής αυτός ο εξοπλισμός ...1ον κανείς δεν απάντησε αν η βασική έκδοση έχει αυτόματο μονοζωνικο κλιματισμό η απλό αιρ-κοντίσιον για να ξέρουμε αν καλά κάνουμε και κραζουμε η όχι.
2ον η χρέωση των έξτρα φυσικά και είναι σημαντική, εγώ προσωπικά δεν θέλω να μου πουλάνε χάντρες σε τιμή διαμαντιού. -
Πώς θα φαινόταν αν έλεγε η εταιρεία, να το νέο μοντέλο Χ φουλ εξτρα... 60 χιλιάρικα
Πολύ ωραίο, τα πάντα όλα, σε οποιον αρέσει το παίρνει.
Αν τώρα θέλετε εκπτώσεις, ορίστε:
Βγαλε αυτό βγάλε εκείνο, 40.
Ακόμα ακριβό; οκ βγάλε βασικά πράματα, κόψε κόψε, φτάσαμε 30.
Ε άμα πας και πάρεις με τα 30 μετά τί να γκρινιάζουμε για ελλείψεις; η μήπως θα πούμε εμείς του καθένα που φτιάχνει ένα καταναλωτικό προϊόν πόσο θα το πουλήσει; -
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Θα ήθελα να ήξερα για αυτούς που κράζουν. Αν χρειαζόντουσαν suv και ειχαν να διαθέσουν 35χιλ τι θα έπαιρναν;Χ1 ή 3008, ή DS7. Εκτος εαν ηθελα κίνηση εκτός δρόμου, οπότε Compass & XV μονόδρομος.
-
Μια χαρά επιλογές αλλά σιγά που είναι καλύτερες από το q3.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Μια χαρά επιλογές αλλά σιγά που είναι καλύτερες από το q3.Μαζι σου..
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Θα ήθελα να ήξερα για αυτούς που κράζουν. Αν χρειαζόντουσαν suv και ειχαν να διαθέσουν 35χιλ τι θα έπαιρναν;
Χ1 ή 3008, ή DS7. Εκτος εαν ηθελα κίνηση εκτός δρόμου, οπότε Compass & XV μονόδρομος.
X1, XC40, Q3 ειναι πανω κατω στις ίδιες τιμές και πολυ κοντα 3008 και tiguan. ( αν μιλάμε για αυτοματο) 30-37. Ο καθένας παιρνει με τις ανάγκες του σε αυτά τα λεφτά. Το να πέφτει κράξιμο ειναι κουτό, τη πχ ενω βγαινει στο βασικό υποτθλιθεται με aicondition, ανάθεμα αν εχει πουληθεί έστω 1 στην Ελλάδα χωρις αυτοματο κλιματισμο
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Μια χαρά επιλογές αλλά σιγά που είναι καλύτερες από το q3.Δεν είπα οτι εικναι καλύτερες (για εμενα ειναι βεβαια!), αλλά απάντησα στο τι θα έπαιρνα οπως ρώτησε ο συμφορουμίτης. Το τι είναι καλύτερο είναι σχετικό. Προσωπικά πχ δεν θα έπαιρνα ούτε Χ1 πλέον, γιατί δεν γουστάρω τα διπλού συμπλέκτη, θέλω κανονικό αυτόματο. Έτσι αυτομάτως αποκλείω και όλα τα vag, αφού δεν βγαίνουν με αυτόματο της προκοπής (με τα δικά μου κριτήρια).
-
Ότι πληρώνεις παίρνεις. Κανόνας. Στα χρήματα αυτές είναι οι προτάσεις. Πάντως νταστερ δεν θα βρεις ακόμη κι αν έχει δώρο δυο ρουμάνες. Το πιο όμορφο (3008) το πιο σπορ Χ1, το πιο ισορροπημένο (τιγκ), το πιο αγαπημένο των θηλυκών (gla). To πιο hi-end `ομως πιθανότατα q3.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Πώς θα φαινόταν αν έλεγε η εταιρεία, να το νέο μοντέλο Χ φουλ εξτρα... 60 χιλιάρικα
Πολύ ωραίο, τα πάντα όλα, σε οποιον αρέσει το παίρνει.
Αν τώρα θέλετε εκπτώσεις, ορίστε:
Βγαλε αυτό βγάλε εκείνο, 40.
Ακόμα ακριβό; οκ βγάλε βασικά πράματα, κόψε κόψε, φτάσαμε 30.
Ε άμα πας και πάρεις με τα 30 μετά τί να γκρινιάζουμε για ελλείψεις; η μήπως θα πούμε εμείς του καθένα που φτιάχνει ένα καταναλωτικό προϊόν πόσο θα το πουλήσει;Mε αυτες τις τιμες δυσκολο να πουλησουν πολλα στην Ελλαδα αρα οι τιμες θα πεσουν οπως και στο παρελθον.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Ότι πληρώνεις παίρνεις. Κανόνας.Συμφωνώ Σπύρε!
Μόνο που στα αουδι, πληρώνεις bmw και παίρνεις vw...δεν θέλει και πολύ σκέψη λοιπόν. -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Ότι πληρώνεις παίρνεις. Κανόνας. Στα χρήματα αυτές είναι οι προτάσεις. Πάντως νταστερ δεν θα βρεις ακόμη κι αν έχει δώρο δυο ρουμάνες. Το πιο όμορφο (3008) το πιο σπορ Χ1, το πιο ισορροπημένο (τιγκ), το πιο αγαπημένο των θηλυκών (gla). To πιο hi-end `ομως πιθανότατα q3.Όπως τα λες συνονόματε !
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Δε μπαίνω στη διαδικασία να συζητήσω για την ποιότητα του νέου q3, τώρα τουλάχιστον που δεν το έχουμε δει ακόμα. Η αλήθεια είναι ότι το έχω μέσα στη λίστα μου, μαζί με το 3008, το c5 aircross (ως πιο οικονομικά, μάλιστα το δεύτερο το είδα σήμερα στην αυτοκίνηση και, ενώ είναι πολύ όμορφο εσωτερικά, όταν κάθεσαι πίσω, χτυπάς στις πόρτες) και το xc40.
Δε μπορώ όμως να μη σχολιάσω το γεγονός ότι διαφημίζουν μια ντεμέκ προσφορά. Έχω μπροστά μου τον τιμοκατάλογο του xc40 και το ίδιο πακέτο κοστίζει γύρω στα 1500 ευρώ (και παίρνεις επιπλέον επαγωγική φόρτιση και κάμερα πίσω). Αντίστοιχα δεν μπορώ να μη σχολιάσω τον πωλητή της volvo που για ένα αυτοκίνητο 70κ λέει δεν γίνεται καμία έκπτωση γιατί είναι αυτοκίνητο που έχει ζήτηση.
Εμείς βλέπουμε τα αυτοκίνητα οπαδικά και οι εταιρείες μας θεωρούν ...
-
Σε αυτές τις τιμες περα απο το αμάξι πρέπει να σου ταιριάξει και η εταιρία. Σε άλλους ταιριαζει η merc, σε άλλους η bmw, audi, volvo. Καθε μια απκ αυτες εχει αλλη οπτικη. Σε άλλους καμια απο αυτές τις premium και θεωρούν ότι παιρνουν τα ίδια χωρις περιττό image απο vw, peugeot και παει λέγοντας..
-
όταν το 2004 έψαχνα για αυτοκίνητο είχα πάει και από Audi για να δω το Α3. Το 1,6 με 101 hp. Ο πωλητής με κοιτούσε σαν να είχε μπει ποντίκι στο σαλόνι του. Αν θυμάμαι καλά η προσφορά ήταν περίπου 25000 €. Για τον εξοπλισμό ας μη μιλήσω... Δεν είχε ούτε air condition. Όταν λοιπόν του είπα 'μα καλά ένα αυτοκίνητο 1600 κυβικά να στοιχίζει 25000 € και να μην έχει ούτε air condition δεν είναι υπερβολή;;' η απάντηση ήταν αποστομωτική και συνοδευόταν και με το αντίστοιχο ύφος: ¨είναι Audi...'
Να τα χαίρεστε... Ούτε απ'έξω δε ξαναπερνάω.... -
Ο χρήστης elplat έγραψε:
όταν το 2004 έψαχνα για αυτοκίνητο είχα πάει και από Audi για να δω το Α3. Το 1,6 με 101 hp. Ο πωλητής με κοιτούσε σαν να είχε μπει ποντίκι στο σαλόνι του. Αν θυμάμαι καλά η προσφορά ήταν περίπου 25000 €. Για τον εξοπλισμό ας μη μιλήσω... Δεν είχε ούτε air condition. Όταν λοιπόν του είπα 'μα καλά ένα αυτοκίνητο 1600 κυβικά να στοιχίζει 25000 € και να μην έχει ούτε air condition δεν είναι υπερβολή;;' η απάντηση ήταν αποστομωτική και συνοδευόταν και με το αντίστοιχο ύφος: ¨είναι Audi...'
Να τα χαίρεστε... Ούτε απ'έξω δε ξαναπερνάω....Επειδη τυγχανει το 03 να πηρε ο κολλητος μου τοτε το a3 1600 που μολις ειχε βγει σε μπλε να σε ενημερωσω πως στα 25500 πηρε τη σπορ εκδοση με 17 αρες και διζωνικο κλιμα. Αποκλείεται να μην ειχε αιρκοντισιον αρα δε θυμασαι καλα
Audi Q3 2018