Navigation

    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Συνταγές και Φαγάδικα (τέως «Τα καύσιμα του οδηγού»)
    • 1
    • 2
    • 193
    • 194
    • 195
    • 196
    • 197
    • 209
    • 210
    • 195 / 210
    Αντίλογος
    37
    4200
    24721
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • F
      fsword last edited by

      Άλλο πεδίο οι κρέπες όπου ο κόσμος θεωρεί πως η μεγάλη ποσότητα υλικών (ειδικά στις γλυκές) σημαίνει και καλύτερο αποτέλεσμα. Και αν μιλάμε για αλμυρή δεν υπάρχει τόσο θέμα, συνήθως η ίδια η κρέπα είναι ανάλογη των υλικών οπότε τα υποστηρίζει. Αλλά στις γλυκές - ειδικά με πραλίνα - δεν παλεύεται. Συνήθως παίρνω κάποια απλή - νουτέλα μπισκότο - και οι περισσότεροι την πήζουν στην πραλίνα. Ε δεν τρώγεται αυτό το πράγμα, λιγώνεσαι με την πρώτη μπουκιά. Δεν το συζητήμε ότι δεν καταλαβαίνεις γεύση κρέπας/μπισκότου, είναι σα να βάζεις το κουτάλι μεσ' το βάζο και να τρως απευθείας. Το θέμα στις γλυκές (ειδικά όταν έχουν πραλίνα) είναι να βάζουν όσο υλικό χρειάζεται για να δέσουν οι γεύσεις, όχι για να χορτάσει το μάτι.

      Βασικά αυτό είναι κάτι που βλέπω και σε πολλά γλυκά που προσφέρονται με συνοδεία νουτέλας: είτε επειδή το ίδιο το γλυκό δεν είναι καλό είτε επειδή ο κόσμος αρέσκεται στις υπερβολές το πήζουν στην πραλίνα σε σημείο που δεν καταλαβαίνεις το γλυκό αλλά την πραλίνα (ίσως αυτός είναι ο στόχος βέβαια). Στις περισσότερες περιπτώσεις δε θέλω καν συνοδεία, μου φτάνει το γλυκό. Άντε λίγο στην άκρη για να τα συνδυάσεις (αν θέλεις και με όση ποσότητα θέλεις).

      1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • fanis75
        fanis75 moderator last edited by

        Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
        Άλλο πεδίο οι κρέπες όπου ο κόσμος θεωρεί πως η μεγάλη ποσότητα υλικών (ειδικά στις γλυκές) σημαίνει και καλύτερο αποτέλεσμα. Και αν μιλάμε για αλμυρή δεν υπάρχει τόσο θέμα, συνήθως η ίδια η κρέπα είναι ανάλογη των υλικών οπότε τα υποστηρίζει. Αλλά στις γλυκές - ειδικά με πραλίνα - δεν παλεύεται. Συνήθως παίρνω κάποια απλή - νουτέλα μπισκότο - και οι περισσότεροι την πήζουν στην πραλίνα. Ε δεν τρώγεται αυτό το πράγμα, λιγώνεσαι με την πρώτη μπουκιά. Δεν το συζητήμε ότι δεν καταλαβαίνεις γεύση κρέπας/μπισκότου, είναι σα να βάζεις το κουτάλι μεσ' το βάζο και να τρως απευθείας. Το θέμα στις γλυκές (ειδικά όταν έχουν πραλίνα) είναι να βάζουν όσο υλικό χρειάζεται για να δέσουν οι γεύσεις, όχι για να χορτάσει το μάτι.

        • άπειρο!!
          Ειδικά η κρέπα που είναι ένα ντελικάτο υλικό ως βάση θέλει απλά και λίγα υλικά, αλλιώς χάνεται η ουσία της κρέπας.

        We are one, We are a universe. Forebears of what will be, Scions of the Devonian sea...

        1 Reply Last reply Reply Quote 2
        • panos2171
          panos2171 last edited by

          Έτσι. Βλέπεις ποσότητα και ανύπαρκτη ποιότητα.

          1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • realzeus
            realzeus last edited by

            Στο γούστο δεν υπάρχουν 'πρέπει'. Για να τις γεμίζουν έτσι σημαίνει ότι αρέσουν σε πολύ κόσμο.

            1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • fanis75
              fanis75 moderator last edited by

              Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
              Στο γούστο δεν υπάρχουν 'πρέπει'. Για να τις γεμίζουν έτσι σημαίνει ότι αρέσουν σε πολύ κόσμο.

              Δεν συμφωνώ Αλέξανδρε. Υπάρχουν και κάποιοι γαστριμαργικοί κανόνες (όπως π.χ. μια Ferrari οφείλει να έχει συγκεκραμένα χαρακτηριστικά) οι οποίοι εάν δεν ακολουθούνται, τότε το προϊόν δεν είναι αυτό που ονομάζεται αλλά κάτι άλλο. Μπορεί να αρέσει, αλλά δεν είναι σωστό να αποκαλείται για παράδειγμα κρέπα. Εμένα π.χ. μπορεί να μου αρέσει το φαλαφελ με φασόλια, αλλά τότε δεν μπορώ να το αποκαλώ φαλάφελ.

              We are one, We are a universe. Forebears of what will be, Scions of the Devonian sea...

              1 Reply Last reply Reply Quote 2
              • realzeus
                realzeus last edited by

                Δεν γνωρίζω κανέναν κανόνα που να απαγορεύει τις κρέπες να είναι φορτωμένες.

                1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • G
                  george1977 last edited by

                  Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
                  Απ' τ' αγαπημένα εδέσματα το ντονέρ (και γύρος αρνίσιος!). Στο εξωτερικό έχω φάει απίστευτα ντονέρ (άλλοι το φτιάχνουν με μοσχάρι, άλλοι με αρνί, άλλοι σε συνδυασμό - προσωπικά προτιμώ να έχει και αρνί μέσα). Στην Αθήνα όπου έχω δοκιμάσει ντονέρ έχω απογοητευτεί. Βασικά είναι μοσχαρίσιος γύρος που κατ' επίφαση ονομάζεται ντονέρ (έξω που έχω φάει είναι γύρος μεν αλλά πολύ πιο λεπτοκομμένος και με διαφορετικά μπαχαρικά, καμία σχέση με απλό γύρο μοσχάρι - άσε που έχει και αρνί).

                  Θα παρακαλούσα το φίλο @dtsou ή οποιονδήποτε συμφορουμίτη έχει υπόψη του να γράψει μερικές προτάσεις για μαγαζιά με ντονέρ ή/και γύρο αρνίσιο εντός Αττικής. Αισιοδοξώ πως απλά δεν έχω φάει στο σωστό μέρος. Ολόκληρη Αττική δε θα υπάρχει ένα ντονέρ της προκοπής; Μπορεί και όχι αλλά τουλάχιστον ας το έχουμε ψάξει πρώτα.

                  Για ντονερ στο 'Μικρα Ασία' στην Πλατεία Αμερικής. Κάνει και φοβερά κεμπαπ.

                  1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • D
                    dstou last edited by

                    Το έχει κούρδος γιατρός, πολιτικός εξόριστος πολλά χρόνια στην Αθήνα. Εγκρίνεται.

                    1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • S
                      spi_duster last edited by

                      Μόλις επέστρεψα στο σπίτι με την οικογένεια από τα 'Καβούρια του Ασημάκη' στην Ραφήνα. Καλαμάρι ψητό και γαριδομακαρονάδα έπαιξαν δυνατά όπως και άλλες φορές. Ειδικά η γαριδομακαρονάδα του απλά 'ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ'. Την προτείνω ανεπιφύλακτα. Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να πάω ακόμη μπας και καταφέρω τον σεφ να μου δώσει τις αναλογίες στα υλικά.

                      ....

                      1 Reply Last reply Reply Quote 0
                      • U
                        ursus last edited by

                        Καλα εντάξει σπάνια να φας πραγματικά καλή κρέπα στην Αθήνα. Ειδικά δε αν έχεις φάει στο Παρίσι, άστο καμία σχέση....

                        Παντως προσωπικά μου αρέσουν ελληνικού τύπου 'κρέπες' οι πνιγμένες στην πραλίνα 😛

                        Sent from my iPad using Tapatalk

                        1 Reply Last reply Reply Quote 0
                        • realzeus
                          realzeus last edited by

                          Επειδή το συζητούσαμε, βρήκα μαγαζί με ντονέρ στην Θέρμη και πήγαμε με φίλους από το φόρουμ. Λορδον λεγεται, στην πλατεία. Μέτριο θα έλεγα και μάλλον στην σχάρα κι όχι σε σούβλα.

                          Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

                          1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • D
                            dstou last edited by

                            Πίτα γουΡΝοπούλα είναι το σωστό (ο κατάλογος το γράφει λάθος).

                            Χθες σαβουρώσαμε από 2 έκαστος. The pig at it's best.
                            Αν το τύλιγαν και σωστά θα είχαμε κάνει ένα κβαντικό άλμα στη γεύση, το άνοιξα και το τύλιξα ξανά εγώ για να το φχαριστηθώ καλύτερα.

                            1 Reply Last reply Reply Quote 0
                            • G
                              ggab last edited by

                              Ο χρήστης ursus έγραψε:
                              Καλα εντάξει σπάνια να φας πραγματικά καλή κρέπα στην Αθήνα. Ειδικά δε αν έχεις φάει στο Παρίσι, άστο καμία σχέση....

                              Παντως προσωπικά μου αρέσουν ελληνικού τύπου 'κρέπες' οι πνιγμένες στην πραλίνα 😛

                              Sent from my iPad using Tapatalk

                              Για κρέπες στο Twins στο Ίλιον,στην Έκτορος............

                              1 Reply Last reply Reply Quote 1
                              • S
                                spi_duster last edited by

                                Χθες το βράδυ είχα κέφια. Μάλλον που βγήκα από το τούνελ των μνημονιακών μου υποχρεώσεων. Ή μήπως όχι;
                                Τέσπα σκέφτηκα πως θα ήθελα να φτιάξω το πρωϊ 2 ωραιότατα σάντουιτς για να τα έχω μαζί μου στο γραφείο. Το λοιπόν μαγείρεψα για πρώτη φορά... καραμελωμένα κρεμμύδια. 4 μεγάλα κρεμμύδια τα έκοψα σε ροδέλες και αφού τα τηγάνισα με λίγο λάδι μια κουταλιά βούτυρο, μια κουταλιά ζάχαρη και 2 κουταλιές μπαλσάμικο (σε χαμηλή φωτιά για 40 λεπτά) πήρα ότι απέμεινε και το έβαλα ψυγείο. Το πρωϊ έφτιαξα δυο ταπεινά αριστερά σάντουιτς με ζαμπόν και μοτσαρέλα και αφού τα έψησα, στη συνέχεια πρόσθεσα τα καραμελωμένα κρεμύδια και λίγη τσίλι σως. Το πρώτο το έφαγα ήδη και ήταν πολύ καλό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα μαζί με τον πρωϊνό καφέ για τους κοιλιόδουλους. Για τους υπόλοιπους κάπου προς το μεσημέρι με πατατάκια ρίγανης και pepsi. Τόσο μα τόσο μου έφτιαξε την διάθεση ο πρωθυπουργός με τις ευφυέστατες φράσεις του στο διάγγελμα από την Ιθάκη που μου έβγαλε μια έντονη διάθεση να παίξω με τις γεύσεις. Αλλωστε ο ίδιος με τη γυμνασιακού επιπέδου ομιλία του προσπάθησε να παίξει με το μυαλό μου. Τι έτσι θα τ' άφηνα δίχως να κάνω κάτι;

                                ....

                                1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                • P
                                  polo2002 last edited by

                                  Θα ακολουθήσω τη συνταγή σου ,τελευταία φορά που προσπάθησα να κάνω καραμελωμένα κρεμμύδια τα έκαψα και φάγαμε τη φάβα σκέτη (!)
                                  Πετύχαμε πολύ ωραίο αρνί σούβλας (το κατσίκι είχε τελειώσει...) στο Μεταγγίτσι (Χαλκιδική). Έχω να ευχαριστηθώ αρνί τόσο από τον Άγιο Πέτρο...

                                  1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                  • S
                                    spi_duster last edited by

                                    Αδερφέ δυστυχώς για να μη σου αρπάξουν και τηγανιστούν ανομοιόμορφα θα πρέπει να τα ανακατεύεις διαρκώς και πάντα σε χαμηλή φωτιά. Θέλει υπομονή! Η φάβα παρόλο που θέλει και αυτή αρκετό χρόνο εντούτοις την ανακατεύω στο τέλος όταν έχει χυλώσει πια και είναι τότε επίσης που θα της ρίξω και το αλατάκι της. Για αυτή χρησιμοποιώ πάντα ένα μικρό κλαδάκι θυμάρι ή δεντρολίβανο το οποίο βγάζω αφού έχω τσιγαρίσει τα κρεμμύδια και μια σκελίδα σκόρδο. Το αρνί το λατρεύω αλλά μεταξύ μας το κατσίκι το προτιμώ καθότι ως κρέας είναι πολύ πιο ελαφρύ - εύπεπτο και δεν κινδυνεύεις μετά την μάσα να αποκτήσεις αυχενικό. Καλά να 'μαστε!

                                    ....

                                    1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                    • D
                                      djalma last edited by

                                      Τα κρεμμύδια καραμελώνουν καλύτερα με μέλι αντί για ζάχαρη

                                      1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                      • D
                                        dstou last edited by

                                        It doesn't exist!
                                        Για όποιον βρεθεί Καλαμάτα, και θέλει κάτι στο πόδι αλλά όχι πιτόγυρο, σουβλάκι καλαμάκι, κρέπα ή γουΡΝοπούλα υπάρχει λύση : Μπεργκεράδικο, φαλαφελάδικο Βιετνάμ, στον πεζόδρομο της Πολύβιου, κοντά στο ιστορικό κέντρο:

                                        https://www.facebook.com/VietnamFnL/

                                        Ντισκομπάλλα μέσα στην τουαλέτα και μουσική αλτερνατίφ. Προσοχή στις σως, βάζει με την κουτάλα τη μεγάλη και τα σάντουιτς κολυμπάνε σε δαύτες, πείτε του έγκαιρα να σας βάλει λίγη, αλλιώς θα στάζει έξω και θα λερωθείτε, εκτός και αν είστε σωσολάτρεις βέβαια και φχαριστηθείτε βουτιές.
                                        Αρχικά διαλέξετε τη σωστή σως, οι οποίες όλες έχουν συγκεκαλυμένα - αλλά ευφάνταστα- ονόματα π.χ. Άλσος, χέρσος, Πάμισος, Ίσως, Αμέσος, Κολοσός, ...Γκλέτσος κ.α. και πρέπει να δεις το λυσάρι στο μενού για να δεις τι είναι η κάθε μία π.χ. η Άλσος είναι η σως γιαουρτιού.

                                        Ξεχώρισα τα : διπλοπαναρισμένο κοτόπουλο σε μπέργκερ και τα φαλάφελ. Επίσης μαστ είναι και οι πατάτες κάντρι. Το ψυγείο ΔΕΝ έχει κοκακόλα.

                                        1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                        • D
                                          dstou last edited by

                                          Η χθεσινή αγγαρεία στο κέντρο της Αθήνας για να πάμε τον μικρό να δώσει εξετάσεις στο ινστιτούτο Γκαίτε, κατέληξε απρόσμενα σε ωραία βόλτα.
                                          Καταρχήν βρήκα να παρκάρω στη Βησσαρίωνος, 40μ. από το ινστιτούτο στην Ομήρου, αυτό θα ξαναγίνει καμιά Κυριακή του Πάσχα πρωί πρωί, όχι συντομότερα.

                                          Εν συνεχεία είπαμε να καθίσουμε να τον περιμένουμε για την πρώτη δοκιμασία, την πιο σύντομη, τα προφορικά. Ευτυχώς, όπως αποδείχθηκε, το καφέ Τζόουκ στη γωνία Βησσαρίωνος και Ομήρου ήτο τίγκα, οπότε πήγαμε στο δίπλα, έλεγε Piadina lumbro στη μαρκίζα . Κάνουμε να παραγγείλουμε και ο σερβιτόρος ήταν Ιταλός με σπαστά ελληνικά, 'ωχ θα φάμε της χρονιάς μας' σκέφτηκα.
                                          Τελικά πήραμε καφέδες και κάτι ναπολιτάνικες πίτες ονόματι πιαντίνες, οι οποίες ουσιαστικά είναι πίτσες με ζύμη πολύ λεπτή, πάχους όσο μία κρέπα και μία ιταλική μπύρα η οποία άρεσε. Ο μαζαγάτορας είναι Ιταλός παντρεμένος με Ελληνίδα, το μαγαζί είναι μερικών μηνών, οι ποικιλίες 100% αυθεντικές ιταλικές, και οι τιμές ξεχασμένες στο 2002 περίπου, εκεί το υπολόγισα, π.χ. καφές 1,7 ευρώ, φανταστικές πιαντίνες με 4-5 ευρά, εύκολα πληρώνεις τα διπλά (και βάλε) για παρόμοια πράγματα σε μαγαζί του κέντρου τη σήμερον ημέρα.

                                          Στα καπάκια χάζεψα για κάμποση ώρα το ενδιάμεσο μαγαζί από το ιταλικό και το Τζόουκ, είναι το βιβλιοπωλείο της Εστίας, της γνωστής.
                                          Απόλαυση , όλα τα θέματα χωρισμένα ανά ενότητες, π.χ. εμφύλιος, βασιλεία, Κυπριακό, χούντα, βίοι αγίων, Παισίου συμβουλές, 1821, βαλκανικοί, κ.α. για να βρίσκεις ότι θέλεις τάκα τάκα. Τιμαί 1-3 ευρώ ότι πάρεις.
                                          Επίσης και πολλά σιντί, με ένα ευρώ έκαστο, κάποια ήταν πολύ καλά. Προφανώς όλα τα πωλούμενα είδη προέρχονται από τις προσφορές της εφημερίδας.
                                          Καπακηδόν και απέναντι, στο μαγαζί της Κλαρκς τσεκάρισα και την τελευταία μόδα της λέξης στα πατούμενα, βγήκε και το παιδί από το Γκαίτε και φύγαμε όλοι μαζί ευχαριστημένοι.

                                          https://www.tripadvisor.com.gr/Restaurant_Review-g189400-d13385532-Reviews-Piadina_Lumbro-Athens_Attica.html

                                          1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                          • realzeus
                                            realzeus last edited by

                                            Ο χρήστης dstou έγραψε:
                                            ιταλική μπύρα

                                            Peroni?

                                            1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 193
                                            • 194
                                            • 195
                                            • 196
                                            • 197
                                            • 209
                                            • 210
                                            • 195 / 210
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                              • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
                                            • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                              • TEST
                                              • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
                                              • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
                                              • ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
                                              • ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
                                              • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
                                            • VIDEO
                                              • 4TTV
                                              • ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • CANDID CAMERA
                                            • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
                                              • ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΛΕΞΙΚΟ
                                            • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
                                              • ΔΟΚΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
                                            • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • FORMULA 1
                                              • WRC
                                              • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
                                              • ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • 4T CLASSIC
                                              • ΜΟΝΤΕΛΑ
                                              • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
                                              • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
                                              • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ/ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
                                            • ΑΓΟΡΑ
                                              • ΠΩΛΗΣΕΙΣ
                                              • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
                                              • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ
                                            • 2ΤΡΟΧΟΙ
                                              • ΟΔΗΓΟΥΜΕ
                                              • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • CLASSIC
                                            • ΑΡΧΕΙΟ ΤΕΥΧΩΝ
                                            • MENU
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • 4ΤΡΟΧΟΙ
                                            • ΣΥΓΚΡΙΣΗ
                                            • ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
                                            • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
                                            • ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
                                            • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
                                            • ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
                                            • ΚΟΚ

                                            logo footer

                                            coty











                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                            • ΑΓΩΝΕΣ
                                            • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                            • CLASSIC
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • VIDEO
                                            • FORUM
                                            4T FORUM
                                            4T LIBRARY
                                            APRILIOS

                                            ΤΕΥΧΟΣ Απρίλιος 2025

                                            • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
                                            • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ FORUM
                                            • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
                                            • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ 4TROXOI.GR
                                            Powered by nxcode.gr