-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Επομένως το 1.5 όσο και καλό να είναι, θα του φανεί ότι του φάνηκε το 1.5 στο XC40.Μάλλον όχι, γιατί το XC40 1.5T είναι τόσο βαρύ, που ενδεικτικά έχει 0-100 σε 10,3 ως 10,5 δευτερόλεπτα, όταν το Karoq 1.5 TSi είναι στα 8,5.
Άβυσσος η διαφορά. Και όχι μόνο σε επιδόσεις, αλλά και σε κατανάλωση...
-
T-roc 1.5 150ps. Ελαφρύ κ σχετικά σπιρτοζικο. Έχεις κ περιθώριο για αρκετά εξτρα. (Ζαντες, διχρωμίες, ηλιοροφή, φουλ led κτλ κτλ)..
Επίσης, μπορείς να δεις κ το q3 1.4 150ps. Παρουσιάστηκε το καινούριο, άλλαξαν κ οι νόρμες των τύπων οπότε θα παίξουν αρκετές εκπτώσεις.
Στη θέση σου πάντως, όντας ικανοποιημένος από το leon, μπορεί να κοιτούσα κ το υπάρχων σε έκδοση fr..
-
Βρε xplicit ο άνθρωπός σου γράφει ότι έχει 2 παιδιά και δίνει το α3 για να πάρει οικογενειακό αυτοκίνητο και προτείνεις leon και troc?
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Βρε xplicit ο άνθρωπός σου γράφει ότι έχει 2 παιδιά και δίνει το α3 για να πάρει οικογενειακό αυτοκίνητο και προτείνεις leon και troc?Μπορεί τα παιδιά να μην είναι τόσο μικρά και να έχουν παρελκόμενα (καρότσια κλπ).
Επίσης, το XC40 που είδε ο άνθρωπος είναι τόσο πιο μεγάλο σε χώρους από το T Roc που προτείνεται; δεν είναι compact SUV που λέει ότι ψάχνει;
-
Το xc40 είναι κατηγορία tiguan δλδ μια κατηγορία πάνω από το t roc.
-
Καλησπέρα,
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Κάποιες περισσότερες διευκρινήσεις σχετικά με αυτά που διάβασα
-
Τα παιδιά είναι αρκετά μεγάλα (δεν έχω καρότσια, το μικρό που είναι 7 έχει ακόμα το καρεκλάκι μονο). Αυτό αφορά τους χώρους. Για να φανταστείτε στο Leon (αυτό είναι το οικογενειακό τώρα!) χωράει τις 2 σκληρές μεγάλες βαλίτσες η μια πίσω από την άλλη και έχουμε και χώρο ακόμα για laptop, τσαντάκι καλλυντικών (το μεγάλο ). Γενικά είναι ΟΚ.
-
Ναι, εν μέρει είναι αλήθεια αυτό που είπε ένας φίλος πως θα προτιμήσουμε κάτι σε 'premium', χωρίς να είμαι σνόμπ. Περισσότερο ψιλοαποθημένο είναι.
-
Ναι, μπήκα στο Leon όπως είναι τώρα και είναι μια χαρά (με τις επιδόσεις του ΚΑΙ το σύγχρονο εξοπλισμό) αλλά θα αντικαταστήσουμε το Α3. Δεν παίζει, 2 Leon.
-
Το 3008 το είδα από κοντά στο garage της δουλειάς. Είναι μεγάλο λίγο αλλά δε θα χάσω τίποτα να κλείσω ενα test drive καθώς έχω πολύ κοντά μου αντιπροσωπεία. Δεν το θεωρώ 'premium' αμάξι αλλά από την άλλη θέλω να έχω ανοιχτές τις επιλογές μου.
-
Ίσως τα requirements (suv/ small suv) με κάποιες σχετικές επιδόσεις και 35Κ να μη μπορούν να ικανοποιηθούν τελικά. Ήμουν έτοιμος να πάω να δω και το Χ2. Αλλά δεν το αναφέρει κανείς εδώ.
-
GLA 200 λέει κάτι; Δεν έχει 'χώρους' αλλά μπορεί σύμφωνα με το (1) να μας κάνει;
Συγνώμη αν ζητάω μασημένη τροφή. Αλλά διαβάζω εδώ μέσα πράγματα που δεν τα βρίσκεις εύκολα αλλού. Πχ πανοτύ αποθεώνουν το xc40 αλλά το autotriti που 'δεν την κάλεσαν στο event της volvo' τα χώνει άσχημα. Με την ίδια λογική ίσως το κάνουν και άλλοι αυτό στα reviews τους.
Υ.Γ. Υπάρχει κατηγορία 'sport sedan' ας πούμε;
-
-
Μπεμπες,
Ερχετε και η νεα 3αρα
-
Δεν ξέρω αλλά το ds7 crossback μου μπήκε πολύ στο μάτι , ίσως γιατί ξεφεύγει από τα ¨συνηθισμένα' αυτοκίνητα που συναντάς στο δρόμο , αλλά δεν μπορώ να βρω τιμή ... Κατόπιν Παραγγελίας λέει
Καθώς και το πανέμορφο 5008 του συμφορουμίτη kiloMeater -
Καρφί για τρικυλινδρη x1 σε βλέπω.
-
Ναι ότι πρέπει για επιδόσεις
-
Εχεις φωτογραφισει στο πρωτο ποστ καποια μεσαια εκδοση βενζινης του 3008.
-
To x2 δεν έχει αναφερθεί γιατί νομίζω ότι είναι πάνω από το budget σου και δεν είναι ακριβώς suv. To x1 όμως παίζει μέσα στο budget σου και συνδυάζει πολλά από τα χαρακτηριστικά που θέλεις. Σίγουρα να πας να το δεις!
-
Ο χρήστης fidelio έγραψε:
:lol: Ναι ότι πρέπει για επιδόσειςΔεν είναι αυτό που προτείνω αλλά αυτό που προβλέπω.
-
GLA νομίζω άμα μπεις και το δεις, ειδικά την έκδοση που παίρνεις στο budget σου, δε νομίζω να συνεχίσεις να το σκέφτεσαι.Εκτός και 'βαρύνει' το σήμα
-
Ο χρήστης harpoon έγραψε:
Ήμουν έτοιμος να πάω να δω και το Χ2. Αλλά δεν το αναφέρει κανείς εδώ.- GLA 200 λέει κάτι; Δεν έχει 'χώρους' αλλά μπορεί σύμφωνα με το (1) να μας κάνει;
Αμφότερα είναι καλά αυτοκίνητα (Η Χ2 σαφώς ανώτερη από την GLA), αλλά στα χρήματα που δίνεις δεν έχουν επιδόσεις...θες δίλιτρα μοτέρ για τις επιδόσεις που ζητάς, οπότε κοιτάς για πάνω από €40.000. Εάν σε καλύπτουν οι επιδόσεις της Χ2 με τον 1.5 βενζίνης, τότε είναι μια πολύ καλή επιλογή, όπως και η Χ1, ο οποία είναι πιο φτηνή και με περισσότερους χώρους (αλλά η Χ2 είναι πιο όμορφη).
-
Ο χρήστης harpoon έγραψε:
Ήμουν έτοιμος να πάω να δω και το Χ2. Αλλά δεν το αναφέρει κανείς εδώ.- GLA 200 λέει κάτι; Δεν έχει 'χώρους' αλλά μπορεί σύμφωνα με το (1) να μας κάνει;
Αμφότερα είναι καλά αυτοκίνητα (Η Χ2 σαφώς ανώτερη από την GLA), αλλά στα χρήματα που δίνεις δεν έχουν επιδόσεις...θες δίλιτρα μοτέρ για τις επιδόσεις που ζητάς, οπότε κοιτάς για πάνω από €40.000. Εάν σε καλύπτουν οι επιδόσεις της Χ2 με τον 1.5 βενζίνης, τότε είναι μια πολύ καλή επιλογή, όπως και η Χ1, ο οποία είναι πιο φτηνή και με περισσότερους χώρους (αλλά η Χ2 είναι πιο όμορφη).
-
Κανετε ενα μεγαλο λαθος στους υπολογισμους,θεωρειτε οτι Leon του 2006 εχει σημερα 160 αλογα
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Posa-aloga-exoyn-meinei-sto-amaksi-soy-shmera_174852.asp -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Κανετε ενα μεγαλο λαθος στους υπολογισμους,θεωρειτε οτι Leon του 2006 εχει σημερα 160 αλογα
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Posa-aloga-exoyn-meinei-sto-amaksi-soy-shmera_174852.aspΆντε καλά..αν το πιστεύεις μπορείς να φέρεις ένα αυτοκίνητο με 150 και 160 άλογα 2017-2018 μοντέλο (να μη χάσει κι άλογα ) και να το δοκιμάσουμε με το δικό μου το Leon του 2005 με 180 άλογα που του έμειναν 120 γιατί έχει και 220000 χιλιόμετρα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Παίζει ρόλο ποιος θα οδηγάει το αυτοκίνητο στην καθημερινότητα. Εάν δοθεί το Α3 της συζύγου (γιατί εσείς ξέρετε, και όχι π.χ. να δοθεί το leon και να αντικατασταθεί με κάτι εξίσου γρήγορο) το νέο οικογενειακό θα το οδηγάει αυτή καθημερινά και εσύ το Leon; Τότε η γνώμη της θα έχει βαρύνουσα σημασία.
Το μπάτζετ σου (έως 35000) επαρκεί για ευρύχωρα οικογενειακά με καλές επιδόσεις ειδικά αν αποφύγεις τα ψηλωμένα δικίνητα.
Δεν ξέρω τις τιμές ακριβώς, αλλά κοιτώντας στις ιστοσελίδες των εταιριών έχουμε:Seat Leon!! Experience 1,8 180 HP tsi, DSG 4x4.
Σύμφωνα με τον κατάλογο seat κάνει 26.400! Και έχεις περιθώριο να βάλεις ότι θέλεις μέχρι τα 33-35000.
Είναι ευρύχωρο, έχει μεγάλο χώρο αποσκευών, είναι δυνατό, αυτόματο και 4x4 για τις εκδρομές και τις εξορμήσεις. Είναι ψηλό (για δύσκολες παραλίες ή εκδρομές) και το δείχνει (για να πειστεί και η σύζυγος). Μήκος λογικό, 4,55, π.χ. 10 εκατοστά παραπάνω από το XC40. Ως station έχει και μεγαλύτερη οροφή για να βάλεις μεγάλα ποδήλατα.Το ίδιο σε golf, golf alltrack πρέπει να έχει γύρω στα 33000.
Δεν ξέρω είναι διαθέσιμο πλέον γιατί το ΜΥ2019 η Seat το δίνει 2,0 190HP Με 27000!!
Εάν δεν θέλεις δίλιτρο, έχει Volvo V60 1,6, T4 (180HP) με πλούσιο εξοπλισμό
Έχει focus wagon vignale 180 HP με 33000, δεν ξέρω τι διατίθεται από 308 sw, γενικά έχει επιλογές -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Posa-aloga-exoyn-meinei-sto-amaksi-soy-shmera_174852.aspΓια όνομα του θεού, όχι λινκ από αυτοτσικνοπέμπτη.
Σίγουρα θα έχει απολέσει κάτιτις το αμάξι αλλά τίποτα το συγκλονιστικό. Οι τουρμπίνες είναι απείρως πιο ανθεκτικές απ' ότι στο παρελθόν και θέλουν πάνω από 150-160Κ χλμ για να αρχίσουν να δείχνουν σοβαρή κόπωση. Αν το αμάξι είναι γενικότερα καλά συντηρημένο τότε δεν υπάρχει κανένα θέμα. Το δικό μου με 156Κ χλμ πάει καλύτερα από ποτέ αλλά μηχανικά είναι σαν καινούριο.
Επιλογή αυτοκινήτου!