-
Έχεις και τις τιμές γάτε ή όχι ακόμα?
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Απολαυστικός για άλλη μια φορά και σε τρομερή φόρμα ο Γάτος! Καλώς επέστρεψες φίλε. Πραγματικά άριστη η περιγραφή. 3D γράψιμο που μόνο ο ήχος έλλειπε!Και το βρακάκι (ή το περιεχόμενο του) πιο live
-
νο μάνεϊ, νο χανεϊ ακομη...βρακακι μονον...
αλλα ο σουζης ακουει σπυ... στο φέις και λιφτ, εκρυψε την εξατμισις
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
αλλα ο σουζης ακουει σπυ... στο φέις και λιφτ, εκρυψε την εξατμισιςΤην καλησπέρα μου!
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
αλλα ο σουζης ακουει σπυ... στο φέις και λιφτ, εκρυψε την εξατμισις
Γάτε το κροσσάκι έχει μακρά καλύτερο κώλο...
-
Ο χρήστης steve1978gr έγραψε:
Γάτε το κροσσάκι έχει μακρά καλύτερο κώλο...
-
Τέλη σεπτεμβρίου, ίσως και λίγο νωρίτερα θα υπάρχουν τα πρώτα fl vitara στις εκθέσεις ανα την χώρα
μου είπαν από την αντιπροσωπεία Ηρακλείου Κρήτης.
Αντε να δούμε ειμαι αισίως ενα μήνα χωρίς αυτοκίνητο... -
Αν το 1.4 GL+ 4x4 6ΜΤ έχει καλή τιμή (ας κρίνει ο καθένας ποια τιμή είναι αυτή) θα είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση...
Η οροφή στο τωρινό πάντως (σε όσα μπαίνει) δε μ' ενθουσιάζει γιατί - απ' όσο θυμάμαι - κλείνει με διάτρητο κάλυμμα, όχι τη χοντρή μοκέτα που έχουν άλλα μοντέλα. Και κλειστή να την έχεις δηλαδή λίγο φως θα περνάει.
-
Δεν με αρέσουν τα πίσω φώτα. Μέσα είδα μια παρουσίαση Ούγγρου που ζούλαγε τα πλαστικά στο πάνω μερος του ταμπλό
για να δείξει ότι τα κάνανε μαλακά. Άλλαξαν και τα όργανα, έτσι όπως τα είδα δεν μου έκαναν κλικ.
Άραγε έγινε αλλαγή της διάστασης των ελαστικών σε ψηλότερο προφίλ (60ρι);
1.0 GL+ 4WD; Τι λες τώρα... Δώστε 4κίνηση στον λαό. Λογικά αυτό δεν πρέπει να έχει πάνω από 22Κ, πάει για γερός αντίπαλος του Duster στο κάτω άκρο των τιμών. -
Αρα μετα τον Σεπτεμβρη,το vitara diesel περναει στην ιστορια.
Συλλεκτικο και ετσι.
Οσοι σκεφτονται να το σκοτωσουν,να περιμενουν λιγο,οι τιμες θα φυγουν στα υψη.Ηρα
-
Καλημέρα γάτε!
Ενδιαφέρον ακούγεται το Vitara GL+ 1.0 4wd.. (έχεις τετρακίνηση κι αποφεύγεις 'τσακαλωτικές' κακοτοπιές με τεκμήρια). Το θέμα είναι πόσο θα τραβάει (αν και θα παίξουν -αν δε παίζουν ήδη- βελτιώσεις στον 1000άρη).Υ.Γ. Σε μερικές αγορές π.χ. Βρετανία,αν δεν απατώμαι- είχε βγει και 1000άρη 4wd Scross,αλλά δεν ξέρω πως πήγε στις εκεί αγορές.
-
Και χωρίς βελτίωση, με βάση τα χαραξτηριστικά του θα τραβάει λίγο καλύτερα από τον τωρινό ατμοσφαιρικό 1.6 στο μεγαλύτερο φάσμα των στροφών χάνοντας 7-8 ίππους στις ψηλές στροφές. Βέβαια αν είσαι μαθημένος στα γκάζια του 1.4 και στις ροπές του ντίζελ μπορεί να φαίνεται λίγο αναιμικός.
-
Από τις αντιστοιχες εκδοσεις του sx4 scross θα ειναι φθηνοτερο ή ακριβότερο?
-
Ο χρήστης costasch έγραψε:
Από τις αντιστοιχες εκδοσεις του sx4 scross θα ειναι φθηνοτερο ή ακριβότερο?ακριβότερο σίγουρα κάνα 2500-3000
-
Ο χρήστης costasch έγραψε:
Από τις αντιστοιχες εκδοσεις του sx4 scross θα ειναι φθηνοτερο ή ακριβότερο?Η λογική λέει φτηνότερο, αφού είναι μια κατηγορία κάτω...αλλά ίσως λόγω ονόματος να είναι πιο ακριβό! Θα μάθουμε σύντομα.
-
Στην Ουγγαρια οι τιμές ....
-
Ε βάλε και του sx4 να κάνουμε μια σύγκριση...
-
Στα ιδια περιπου.
-
Vitara 1.4 GLX 4WD 6AT panorama 22.800 περίπου , τιμή ... όνειρο!
SX4 1.4 GLX 4WD 6AT panorama 20.800 περίπου.
2000 διαφορά μεταξύ τους.
Αντίστοιχα στην 1.4 GL+ 4WD 6ΜΤ η διαφορά τους είναι κοντά στα 2300€ περίπου.
Μάλλον εδώ το 1.4 GL+ 4WD 6MT θα παίξει κοντά στα 26.000 δυστυχώς.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Να σας πω και τα νούμερα του Τζόκερ να πλουτίσουμε?Ρε παιδιά λογικοτατη η διαφορά.Θες Vitara (πουλ Μουρ και καλά που σιγά το πουλ Μουρ με Suzuki,) θα το πληρώσεις.Σιγα μην χαντακωναν τα ίδια τους τα αυτοκίνητα.Παντως η επόμενη γενιά από τα Vitara -sx4 μπορεί και Swift θα είναι πολύ δυνατά-ανταγωνιστικα αυτοκίνητα.Θα φτιάξουν τα εσωτερικά με πιο καλά υλικά κατα εκεί πάει θέλουν δεν θέλουν
Suzuki Vitara 2015