'Οι εντυπώσεις μου - Μέρος ΙΙ'
Οι εκδρομείς επέστρεψαν, η κίνηση έσφιξε. Το ίδιο και η κατανάλωση που απο το σεμνό 8,1 των τελευταίων ημερών σκαρφάλωσε με ευκολία στο 10,6. Ελάχιστες φορές χρησιμοποίησα το eco, οπότε δεν έχω άποψη για τη χρησιμότητα/λειτουργικότητα του.
Τα πλαστικά για τα οποία γίνεται τόση κουβέντα σε κάθε νήμα, δεν με απασχολούν ιδιαίτερα (όσο δεν τρίζουν), εξαιρείται όμως η ανάκλαση που κάνουν στο παρμπρίζ, η οποία γίνεται έως και ενοχλητική ορισμένες φορές. Με ευκολία θα μπορούσα να μετρήσω τις τρύπες απο το κεντρικό ηχείο του Β&Ο σε κάποιο φανάρι...
Ένα ακόμη που με ενοχλεί κάπως είναι το γεγονός οτι δεν ασφαλίζει το πορτάκι του ρεζερβουάρ, ούτε κι όταν το αυτοκίνητο είναι κλειδωμένο. Μιας και δεν ζούμε σε κόσμο αγγελικά πλασμένο, αυτό το βρίσκω φάουλ (μην παρασύρεστε, δεν έχω ιδέα τί είναι το 'φάουλ'... )
Στα θετικά, η απόκριση της οθόνης και η απλότητα στη λειτουργία της, η πολύ αναπαυτική θέση οδήγησης, το ανεπαίσθητο τρέμουλο του 3κύλινδρου που το έχω σχεδόν συνηθίσει και δεν το αντιλαμβάνομαι τόσο συχνά πλέον και ασφαλώς το μέγεθός του (απο τα στενότερα της κατηγορίας αν θυμάμαι καλά), το οποίο για μένα ήταν ανέκαθεν ένα απο τα πλεονεκτήματα του, για κίνηση στην πόλη.