-
Εννοειται άπειρα εισαγωγής!!
-
Το έχω γράψει πολλές φορές , θα το ξαναγράψω . Stock center. Το ΜΧ-5 μου το πήρα σαν καινούργιο , με 18 χιλιαδες χιλιόμετρα. Πλέον στα 40 χιλιαδες χιλιόμετρα είναι ακριβώς στην κατάσταση που το πήρα την ημέρα εκείνη.
Όλα τα αμάξια ελεγμένα , δεν υπήρχε τίποτα που δεν δούλευε . Άψογη συμπεριφορά από τους πωλητές.
Πολύ καλή μάντρα.Sent from my iPad using Tapatalk
-
Εγω απ τη μερια μου δε μπορω να καταλαβω πως εχουν τοσα πολλα αυτοκινητα οι μαντρες. Που στο καλο τα βρισκουν ολα αυτα. Πρεπει να εισαγουν το συμπαν ολο απεξω, ο,τι ειναι 5ετιας απο λιζινκ. Για καθε ενα μεταχειρισμενο ιδιωτη υπαρχουν 10 σε μαντρες! Αποκλειεται ολος ο κοσμος να πουλαει τα αμαξια του στους μαντραδες κοψοχρονια.
Ειναι η δουλεια που κανουν!Μαζευουν αυτοκινητα και τα πουλανε.
Και οι τραπεζες τους πουλανε κατασχεμενα απευθειας με online δημοπρασια.
Προσωπικα ολα τα αυτοκινητα που πουλησα κατα καιρους -πλην ενος- τα πουλησα σε μαντρα,τα εβαζα αγγελια,επαιρναν τηλ. καποιοι ιδιωτες αλλα τελικα παντα σε μαντρά κατεληγα,συναλλάσσεσαι με ασφαλεια και ταχυτητα,με τους ιδιωτες θες και ψυχοθεραπευτη απο διπλα. -
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Το έχω γράψει πολλές φορές , θα το ξαναγράψω . Stock center. Το ΜΧ-5 μου το πήρα σαν καινούργιο , με 18 χιλιαδες χιλιόμετρα. Πλέον στα 40 χιλιαδες χιλιόμετρα είναι ακριβώς στην κατάσταση που το πήρα την ημέρα εκείνη.
Όλα τα αμάξια ελεγμένα , δεν υπήρχε τίποτα που δεν δούλευε . Άψογη συμπεριφορά από τους πωλητές.
Πολύ καλή μάντρα.Sent from my iPad using Tapatalk
Τρεις αξιοπιστες μαντρες υπαρχουν απ οσο ξερω:
dasweltauto
stock center
spotawheelπου ΚΑΙ ΠΑΛΙ δεν πας τυφλα αλλα πρεπει να το ελεγξεις οπωσδηποτε.
Προσωπικα ολα τα αυτοκινητα που πουλησα κατα καιρους -πλην ενος- τα πουλησα σε μαντρα,τα εβαζα αγγελια,επαιρναν τηλ. καποιοι ιδιωτες αλλα τελικα παντα σε μαντρά κατεληγα,συναλλάσσεσαι με ασφαλεια και ταχυτητα,με τους ιδιωτες θες και ψυχοθεραπευτη απο διπλα.Εγω καταφερα και πουλησα παντως σε ιδιωτη χωρις προβληματα. Μου σπασε τα @@ κλασικα στην αρχη 'κατεβασε το 2 χιλιαρικα γιατι τοσο το βρισκω σε μαντρες', τον εστειλα να δει αυτα που μου πε απο τις αγγελιες σε μαντρες, μια βδομαδα μετα με πηρε και μου πε 'λεγε λογαριασμο να σου κανω καταθεση αμεσα'
Εχει να κανει με το αν ειναι εμπορικο το αυτοκινητο βεβαια. Αν πουλας κανενα 2λιτρο-2.5λιτρο δεν εχεις ελπιδα, θα σε παζαρευουν μεχρι τελους και παιζει να μη το παρει και κανεις.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εγω απ τη μερια μου δε μπορω να καταλαβω πως εχουν τοσα πολλα αυτοκινητα οι μαντρες. Που στο καλο τα βρισκουν ολα αυτα. Πρεπει να εισαγουν το συμπαν ολο απεξω, ο,τι ειναι 5ετιας απο λιζινκ. Για καθε ενα μεταχειρισμενο ιδιωτη υπαρχουν 10 σε μαντρες! Αποκλειεται ολος ο κοσμος να πουλαει τα αμαξια του στους μαντραδες κοψοχρονια.
Προσωπικα ολα τα αυτοκινητα που πουλησα κατα καιρους -πλην ενος- τα πουλησα σε μαντρα,τα εβαζα αγγελια,επαιρναν τηλ. καποιοι ιδιωτες αλλα τελικα παντα σε μαντρά κατεληγα,συναλλάσσεσαι με ασφαλεια και ταχυτητα,με τους ιδιωτες θες και ψυχοθεραπευτη απο διπλα.Έχει πράγματι αρκετούς που θέλουν να σου βγάλουν το λάδι, που είναι κουτοπόνηροι που μπορεί να σου φάνε πολύ ώρα για να σε πείσουν ότι αυτό ή εκείνο έχει πρόβλημα, ή τους φαίνεται πως είναι ξαναβαμένο κλπ. Θέλει υπομονή.
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
dasweltautoΚράτα μικρό καλάθι για την dasweltauto γιατί έμαθα κάτι αρνητικό από πωλητή μεταχειρισμένων **συγκεκριμένης **εξουσιοδοτημένης εμπορίας.
Αρκετά από τα αυτοκίνητα του VW Group που διαθέτουν που είναι της τελευταίας 5ετίας (με τα πολύ λίγα χιλιόμετρα) είναι εταιρικά και test drive από Γερμανία με γυρισμένα χιλιόμετρα.Με λίγα λόγια φέρνουν εταιρικά και test drive αυτοκίνητα από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο εμποριών της Γερμανίας.
-
H Stock Center μού έκανε τρομερή εντύπωση που αγόρασε αυτοκινήτου συγγενούς μου σε υψηλή τιμή.
Δηλαδή ενώ τα φθηνότερα ξεκινούν από τα 14 χιλιάρικα, του έδωσαν 17,5 κασεράτα και τώρα το πουλούν 20.
Επρόκειτο όμως για πραγματικό αστέρι και μπράβο τους που το εκτίμησαν. Δεν περίμενα μάντρα να πληρώνει τόσο παραπάνω από τα φθηνότερα δείγματα και μάλιστα κασέρι. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
dasweltautoΚράτα μικρό καλάθι για την dasweltauto γιατί έμαθα κάτι αρνητικό από πωλητή μεταχειρισμένων **συγκεκριμένης **εξουσιοδοτημένης εμπορίας.
Αρκετά από τα αυτοκίνητα του VW Group που διαθέτουν που είναι της τελευταίας 5ετίας (με τα πολύ λίγα χιλιόμετρα) είναι εταιρικά και test drive από Γερμανία με γυρισμένα χιλιόμετρα.Με λίγα λόγια φέρνουν εταιρικά και test drive αυτοκίνητα από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο εμποριών της Γερμανίας.
Κοιτα, εχω παρει αυτοκινητο απο την Das Welt και οντως βγηκε καλο, απροβληματιστο, αβαφο, αληθινα χλμ και ολα πραγματικα κομπλε. Αλλα ηταν απο ανταλλαγη ιδιωτη που τους το εδωσε για να παρει καινουριο αμαξι, βρηκα και τον προηγουμενο ιδιοκτητη κομπλε παιδι ειχαμε και ιδιο γουστο για εξοπλισμο-χρωμα κλπ Για το οτι σπρωχνουν τα test drive και τα εξυπηρετησης ολης της Karenta το γνωριζω, αυτο ειναι προβλημα γιατι πιθανως θα ειναι κακοδουλεμενα. Αλλα τουλαχιστον δινουν πραγματικη εγγυηση κινητηρα.
Για την Stock Center απο προσωπικη εμπειρια, μιας και ελεγξα αυτοκινητα τους δε θα πηγαινα και τυφλα. Ανενημερωτο βιβλιο σερβις επι σειρα ετων και βαψιματα... μυστηρια κατασταση. Αν και δε θα σου πουλησουν λογικα ποτε αυτοκινητο που εχει αληθινα σοβαρο προβλημα τυπου να χει παρει σασι, πρεπει να εισαι προσεκτικος και να το ελεγξεις διεξοδικα.
Ισως η μονη που εχει 100% φημη αξιοπιστιας να ειναι η Spotawheel αλλα οι τιμες τους ειναι ως και 30% πανω των υπολοιπων για αντιστοιχα μοντελα χλμ κλπ.
-
παιδια για ελεγχο παιρνετε τηλ την spotmechanic ελεγχουν μεχρι και την κωλοτρυπιδα και εχετε το κεφαλι σας ησυχο..Τοσο απλα.Αν δεν δεχτουν ελεγχο απο spotmechanic την ψιλιαζεστε και τη κανετε με ελαφρα..
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Κοιτα, εχω παρει αυτοκινητο απο την Das Welt και οντως βγηκε καλο, απροβληματιστο, αβαφο, αληθινα χλμ και ολα πραγματικα κομπλε. Αλλα ηταν απο ανταλλαγη ιδιωτη που τους το εδωσε για να παρει καινουριο αμαξι, βρηκα και τον προηγουμενο ιδιοκτητη κομπλε παιδι ειχαμε και ιδιο γουστο για εξοπλισμο-χρωμα κλπ Για το οτι σπρωχνουν τα test drive και τα εξυπηρετησης ολης της Karenta το γνωριζω, αυτο ειναι προβλημα γιατι πιθανως θα ειναι κακοδουλεμενα. Αλλα τουλαχιστον δινουν πραγματικη εγγυηση κινητηρα.
Ρε φίλε σόρυ!
Εννοούσες τα μεταχειρισμένα της Καρέντα; Δηλ. αυτό http://www.dasweltauto.gr/ ;;;;;;Μπερδεύτηκα ρε συ! Νόμιζα ότι εννοούσες τα μεταχειρισμένα που έχουν οι εξουσιοδοτημένοι έμποροι της Κοσμοκάρ!!!!
Σόρυ!!!!! Για τα μεταχειρισμένα της Καρέντα δεν γνωρίζω κάτι. Για άλλη εμπορία αναφερόμουν.
-
Ο χρήστης kostaslazar έγραψε:
παιδια για ελεγχο παιρνετε τηλ την spotmechanic ελεγχουν μεχρι και την κωλοτρυπιδα και εχετε το κεφαλι σας ησυχο..Τοσο απλα.Αν δεν δεχτουν ελεγχο απο spotmechanic την ψιλιαζεστε και τη κανετε με ελαφρα..Νομιζω δεν ελεγχουν τα αναγραφομενα χλμ αν ειναι αληθινα
Επισης ενα test drive μπορει να δειξει προβληματα που δεν φαινονται αλλιως (καποιοι δεχονται τον ελεγχο αλλα οχι το test drive,ειδικα οι μαντραδες)
Τελος,ενα μεταχειρισμενο μπορει θεωρητικα να εμφανισει προβλημα το αμεσως επομενο δευτερολεπτο της αγορας γιατι τοτε ηρθε η ωρα του να το βγαλει -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
παιδια για ελεγχο παιρνετε τηλ την spotmechanic ελεγχουν μεχρι και την κωλοτρυπιδα και εχετε το κεφαλι σας ησυχο..Τοσο απλα.Αν δεν δεχτουν ελεγχο απο spotmechanic την ψιλιαζεστε και τη κανετε με ελαφρα..
Νομιζω δεν ελεγχουν τα αναγραφομενα χλμ αν ειναι αληθινα
Επισης ενα test drive μπορει να δειξει προβληματα που δεν φαινονται αλλιως (καποιοι δεχονται τον ελεγχο αλλα οχι το test drive,ειδικα οι μαντραδες)
Τελος,ενα μεταχειρισμενο μπορει θεωρητικα να εμφανισει προβλημα το αμεσως επομενο δευτερολεπτο της αγορας γιατι τοτε ηρθε η ωρα του να το βγαλειΕμένα,οταν τους φώναξα για το δικό μου πριν 1μησι χρόνο,έκαναν ελεγχο και στα χλμ. και πήγαμε μαζί και μια μικρή βόλτα στα πλαίσια ης φωτογράφισης.Μάλιστα,μετά τον έλεγχο μου έδωσαν και καλύτερη τιμή απ'ότι την 1η φορά που επικοινωνήσαμε.Τελικά, μία μέρα πριν μπει η αγγελία,βρήκα και το πούλησα ιδιωτικά λίγο καλύτερα,αλλά γενικά η αντιμετώπισή τους ήταν καλή
-
Όπως έχει γίνει η αγορά μτχ , έχει νόημα μόνο για μεγάλα και ακριβά αμάξια , γιατί στα υπόλοιπα είναι πολλά τα προβλήματα .
Τα χρόνια από το 10 και μετά με την κατάρρευση της αγοράς αυτοκινήτου και την αγορά από τους ιδιώτες μόνο με μετρητά και τα περισσότερα ντίζελ , η επιλογή του αυτοκινήτου γινόταν με κύριο γνώμονα την κατοχή του τουλάχιστον για 10 χρόνια .
Ετσι από αυτά τα αμάξια ελάχιστα θα έχουν βγεί για πώληση , γιατί θα πρέπει να συντρέχουν σημαντικές αλλαγές στην οικονομική κατάσταση του αγοραστή , είτε πολύ θετικές , είτε πολύ αρνητικές .
Τα αυτοκίνητα λοιπόν που βγαίνουν προς πώληση είναι στην καλύτερη τα τέστ ντράιβ των εταιρειών και τα υπόλοιπα είναι λήζινγκ δικά μας , λήζινγκ ξένα και ιδιωτών ξένα μέσω μαντρών του εξωτερικού .
Ένα άλλο αρνητικό είναι ότι η αγορά μας είναι ρηχή ως προς τον όγκο των πωλήσεων , αλλά και γεμάτη εμπόρους και εμποράκια , ενίοτε και μαύρους . Γνωρίζω άτομο που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της οικοδομής σαν τεχνίτης , αλλά ταυτόχρονα φέρνει αμάξια από Γερμανία και τα πουλάει σαν ιδιώτης .
Ολο αυτό το σκηνικό δημιουργεί πολλά προβλήματα , που το γενικό γεγονός ότι ο ελληναράς έχει το παγκόσμιο βραβείο του Μλκα Καταναλωτή , αφού είναι ξερόλας , κρύβεται όταν την πατάει και ακούει τι του λέει ο κάθε βλάκας ή πληρωμένος , είτε πρόκειται για γνωστό του , είτε δημοσιογράφος , είτε πολιτικός , όλο αυτό λοιπόν έχει κάνει την αγορά του μτχ ροντέο...
Ο ιδιώτης πωλητής προσπαθεί να αποφύγει τις ανταλλαγές αφού τον σκίζουν , ο αγοραστής τις παγίδες , αφού δεν θέλει να ψάξει , οι έμποροι επειδή είναι πολλοί και έχουν μικρό τζίρο , προσπαθούν να έχουν μεγάλο ποσοστό κέρδους με αποτέλεσμα να αγοράζουν πολύ φτηνά και να πουλάνε πολύ ακριβά .
Να σας δώσω δύο παραδείγματα να τα συγκρίνετε και μόνοι σας για να καταλάβετε γιατί τελικά αυτή η αγορά θέλει μεγάλη τομή .
Θα σας πω τιμές τελικές με μεταβίβαση για καινούργια αμάξια που πήρα τις τελευταίες μέρες και να μου πείτε πόσο πρέπει να πουληθεί ένα μτχ 3-5 ετών και πόσο το ζητάνε τελικά .
Σκόντα φάμπια 1.0 75 άλογα χωρίς μεταλλικό η χαμηλή έκδοση στα 10800 , μια έκδοση που φέρνει τώρα με οθόνη και κάποια ακόμα στα 11400 . Το σίτιγκο στα 9600 .
Το κλιό 1.2 75 στην χαμηλή 11200 , στην μεσαία 12000 .
Το c3 στην feel στα 12200 και στην itouch με νάβι , κάμερα , διχρωμία κλπ στα 12900 που αγοράστηκε .
Ενώ έπαιζαν και προσφορές πινακιδωμένων που τελείωσαν στα 11770 στην feel .
Να σας πω και το περίεργο . Σε ένα μαγαζί υπήρχε ακριβώς το ίδιο με αυτό που αγοράστηκε , με 800 χλμ μόνο , αλλά επειδή ήταν εταιρικό και πρέπει να πωληθεί με βάση την αναπόσβεστη αξία , το ζήταγε τουλάχιστον 12800 . Μα 12900 πήρα το καινούργιο που είναι με τους νέους ρύπους και έχει και στάρτ και στόπ .
Τους έκανα πρόταση εκείνη την ώρα αν μιλάς για 11800 και κάτω να το πάρουμε , που και πάλι για 1000 € και αφού δεν την ένοιαζε το ετοιμοπαράδοτο , γιατί να το πάρει .Τώρα όταν μπαίνω στα σάιτ που είπατε και βλέπω τέτοιες τιμές και για μοντέλα που έχουν αλλάξει , συγνώμη παιδιά αλλά τελικά το μτχ είναι δύσκολο .
Και είναι δύσκολο γιατί θα έπρεπε για τέτοια μοντέλα να παίζουν σε ποσοστό κέρδους γύρω στο 500άρικο .
Αλλά όλοι πάνε για μεροκάματο από 1000-5000 ανάλογα με τα αμάξια , οπότε αυτά δεν βοηθάνε την αγορά . -
Για… «Απάτη Μεγάλης Αξίας κατ’ εξακολούθηση» θα δικαστεί το Νοέμβριο ο Έμπορος μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στα Βόρεια Προάστια μετά την τελευταία αναβολή που κατάφερε να λάβει για λόγους… υγείας!
Από περιέργεια, ξέρουμε ποιος είναι;
-
Πιστεύω ότι είναι ο γνωστός κεφαλλονίτης, αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος.
-
Eχουμε κάποια άποψη για αυτό;
https://fastfashion.car.gr/cars/ -
Όταν δίνεις 30000 € για αυτοκίνητο - μεταχειρισμένο - τότε αυτός που το πουλάει πρέπει να είναι έτοιμος να δεχθεί οποιαδήποτε έλεγχο ,οπουδήποτε για το συγκεκριμένο απλώς πας σε επίσημο συνεργείο το βάζουν στο διαγνωστικό και βλέπουν τα πάντα η Mercedes εχει και ηλεκτρονικό αρχείο συντήρησης και θα δείς αν το βιβλίο είναι αληθινό , πληρώνεις και 30-40 € και είσαι έτοιμος!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Πιστεύω ότι είναι ο γνωστός κεφαλλονίτης, αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος.Ο γ......άτος; Αν πρόκειται γι' αυτόν, παίζει να είναι το μεγαλύτερο λαμόγιο του χώρου!
-
Για τον Σαρακακη εχουμε feedback (για τη Volvo συγκεκριμενα)
Εχω βρει πανω-κατω το ιδιο αυτοκινητο σε Σαρακακη και Βελμαρ..
Για Βελμαρ διαβασα....αλλα ελα που δεν κοβει ουτε μισο ευρω....
Ο Σαρακακης ειναι πιο ελαστικος.....αλλα δεν γνωριζω τι παιζει απο θεμα αξιοπιστιας...
Θενκ -
Αυτοκίνητα Τσουμάνης στην Λάρισα ,
αγόρασα πρόσφατα από αυτόν ένα Toyota Iq ,είχε το πιο φθηνό στην ηπειρωτική Ελλάδα ( τα αντίστοιχα στην Θεσσαλονίκη είχαν 1500 € παραπάνω) πήγα με επιφύλαξη αλλά δέχθηκε χωρίς μα και μου έλεγχο στην Toyota και το αυτοκίνητο ήταν σωστό .Επίσης δέχθηκε test drive το αμάξι είχε μέσα 3/4 βενζίνη -αυτό και αν είναι εντυπωσιακό- να πιάσω την τελική (150 μην νομίζεται κατι άλλο ) και να φρενάρω ένα 150-0 με τρία άτομα μέσα! Σωστός ….
Το αυτοκίνητο έπρεπε να κάνει service, μου το είπε από την αρχή ,εντάξει με 240 € τα άλλαξα όλα πλην τακακίων που ήταν καλά , είχε επίσης καλά λάστιχα του ΄16 .
Μέχρι τώρα ευχαριστημένος
Έμποροι μεταχειρισμένων