-
Έχω αφήσει σε ένα που ήταν (σχετικά) πιο μακριά, δεν έχω παράπονο (βέβαια σιγά το αμάξι που άφησα...). Θα έβγαζα φωτογραφίες όταν το άφηνα μπορστά τους για να ξέρουν ότι έχω καταγράψει τι έχει το αμάξι. Δεν ξέρω αν του αεροδρομίου είναι καλύτερο γιατί δεν ξέρω να φυλάσσεται. Σε ελεύθερο δεν θα το άφηνα για πολλές ημέρες, σε τέτοια κυκλοφορούν 'ενδιαφερόμενοι' και μπορεί να το κλέψουν/σπάσουν κ.λ.π.
Αν το θέμα είναι η γρατζουνιά θα το άφηνα σπιτι μου και θα πήγαινα με μετρό/λεωφορείο/ταξί. -
Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα ιδιωτικά parking Είναι ασφαλή.Καποια έχουν και κλειστό χώρο με λίγο ακριβότερη χρέωση, αλλά τους αφήνεις τα κλειδιά για λόγους ασφαλείας.Στους ανοιχτούς χώρους παρκάρεις και τα κλειδιά τα παίρνεις Είναι πολύ καλή λύση.
Στάλθηκε από το Redmi 5A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η συγκοινωνία για αεροδρόμιο είναι πολύ καλή. Θα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Αν μιλάμε γι' αρκετές μέρες και το ταξί είναι πολύ καλή εναλλακτική, υπό την έννοια ότι θα έχει αντίστοιχο (ή και λιγότερο) κόστος απ' το πάρκινγκ.
-
Εγώ παρκάρω μόνο στο πάρκινγκ του Ελ Βενιζέλος.
Αν το πληρώσεις από πριν, είναι 30% πιο φθηνό περίπου οπότε συμφέρει.
Προσοχή γιατί κάποια ιδιωτικά παρκινγκ κρατάτε τα κλειδιά σας.
Sent from my G8141 using Tapatalk
-
Καλησπέρα,
Ο χρήστης paris13gr έγραψε:
Αν παραλαβουμε το αμαξι και εχει γρατζουνια απο τρακαρισμα που δεν υπηρχε τι κανουμε; Ολοι αυτο δεν φοβαστε;
Και θα πανε να μας βγαλουν τρελους ειμαι σιγουρος! Συνεχεια σκεφτομαι τι θα κανω αν παω σε parking και το βρω χτυπημενο..Γιατί, αν παραλάβεις το αμάξι από το επίσημο parking και είναι χτυπημένο τι θα γίνει; Δεν καλύπτουν χτυπήματα ή κλοπή.
-
Σε αυτο που παω εγω βγαζουν φωτογραφιες παντως κατα την παραλαβη
Γενικα χρησιμοποιω χρονια την xtrim και ειμαι ευχαριστημενος
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Καλησπέρα,Αν παραλαβουμε το αμαξι και εχει γρατζουνια απο τρακαρισμα που δεν υπηρχε τι κανουμε; Ολοι αυτο δεν φοβαστε;
Και θα πανε να μας βγαλουν τρελους ειμαι σιγουρος! Συνεχεια σκεφτομαι τι θα κανω αν παω σε parking και το βρω χτυπημενο..Γιατί, αν παραλάβεις το αμάξι από το επίσημο parking και είναι χτυπημένο τι θα γίνει; Δεν καλύπτουν χτυπήματα ή κλοπή.
Απ' όσο ξέρω όχι. Σε πάρκινγκ κανονικό πήγε φίλος μου να πάρει το αυτοκίνητό του και βρήκε τον προφυλακτήρα σχεδόν ξηλωμένο. Ευτυχώς είχε κάμερες και βρήκε τον ζημιάρη που ανέλαβε την ευθύνη και πλήρωσε την ζημιά. Αλλιώς θα πλήρωνε ο φίλος μου από την τσέπη του. Στο εξωτερικό απ' όσο ξέρω μόνον αν οι κάμερες του πάρκινγκ δείξουν κάτι. Αν υπάρχει ασφάλεια για ζημία σε πάρκινγκ δεν γνωρίζω. Εμένα μου γρατζούνισαν τον πίσω προφυλακτήρα στην γωνία και πήρα τα.....Εντάξει ευτυχώς δεν ήταν βαθιά η γρατζουνιά και 'σβήστηκε'.
-
@pgp737ng said in PARKING Ελ. Βενιζέλος:
Χρέωση και για να μπεις στις αναχωρήσεις ή στις αφίξεις!!!
Ετοιμάζονται τα μηχανήματα.Μόνο για αυτούς που κάθονται με τις ώρες. Η διέλευση θα είναι ελεύθερη. Δεν θυμάμαι τα λεπτά.
-
-
Ενώ το ότι στο "μακράς διαρκείας" που χρησιμοποιησα για αναχώρηση, χρεώνουν για 2-3 ώρες όσο θα χρεωναν για ολόκληρη την ημέρα δεν πειράζει... μόνο κερματοδέκτη στις τουαλέτες δεν έβαλαν ακόμη.
Βαριά βιομηχανία ο τουρισμός και πίτσες μπλε... -
@piliourits said in PARKING Ελ. Βενιζέλος:
Ενώ το ότι στο "μακράς διαρκείας" που χρησιμοποιησα για αναχώρηση, χρεώνουν για 2-3 ώρες όσο θα χρεωναν για ολόκληρη την ημέρα δεν πειράζει... μόνο κερματοδέκτη στις τουαλέτες δεν έβαλαν ακόμη.
Βαριά βιομηχανία ο τουρισμός και πίτσες μπλε...Υπαρχει λόγος που το λένε μακράς διαρκείας.
Αν το χρησιμοποίησες για αναχώρηση που πηγες? και ξαναγύρισες μετά από 2-3 ώρες… Ψεματάκια μας λες?
Και αν ήθελες να μείνεις λίγες ώρες γιατί δεν πηγες στα πάρκινγκ μικρής διαρκείας?
Άσε μην μιλάς για μπλε πίτσες στο σπίτι του μπουκωμένου!Το Ρ2 λέω, ίσως το έγραψα λάθος.
Ρε Πιτζιπιτζίδη, υποτίθεται πως είσαι σοβαρός άνθρωπος μορφωμένος και με γαλόνια, τί το θες το υφάκι αυτό οργισμένου ΔΑΠίτη που δεν του κάθονται οι γκόμενες στα πάρτυ κι έχει καιρό να γ.... ;
Δηλαδή όσο Νεοδημοκράτης και να είναι κάποιος, έχει σχέση το κόστος υπηρεσιών αεροδρομίου με το κόμμα; Ο Σύριζας ευθύνεται περισσότερο γι αυτό απ' τη ΝΔ.
Πριν ανέφερες αν δεν κάνω λάθος τη χρέωση της ολιγόλεπτης στάσης για αποβίβαση/παραλαβή, που φαντάζομαι λόγω επαγγέλματος σε επηρεάζει και προσωπικά.
Εγώ ανέφερα πως υπάρχει γενικευμένη κερδοσκοπία με υπέρμετρες χρεώσεις σε μισοάδεια πάρκινγκ, όπως διαπίστωσα πρόσφατα που πήγα με δικό μου αμάξι στο αεροδρόμιο από Βόλο, και τα έξοδα για 2-3 ώρες στάθμευση και 2 πρόχειρα γεύματα πριν την πτήση, ήταν όσο η υπόλοιπη μετακίνηση για 350χλμ απόσταση κι επιστροφή...Πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχει καυγάς ακόμη κι όταν συμφωνούμε;
-
τα έξοδα για 2-3 ώρες στάθμευση και 2 πρόχειρα γεύματα πριν την πτήση, ήταν όσο η υπόλοιπη μετακίνηση για 350χλμ απόσταση κι επιστροφή...
To φαγητό και ποτά στο αεροδρόμιο είναι πανάκριβα (όπως σε όλα τα μεγάλα αεροδρόμια). Η στάθμευση όμως είναι πολύ φτηνή, ειδικά εαν έχεις κλείσει από πριν, είναι πάρα πολύ φτηνά.
-
Τωρα εχω κλείσει 6 μέρες ,31 euro.
-
Βαριά βιομηχανία ο τουρισμός και πίτσες μπλε...Υπαρχει λόγος που το λένε μακράς διαρκείας.
Αν το χρησιμοποίησες για αναχώρηση που πηγες? και ξαναγύρισες μετά από 2-3 ώρες… Ψεματάκια μας λες?
Και αν ήθελες να μείνεις λίγες ώρες γιατί δεν πηγες στα πάρκινγκ μικρής διαρκείας?
Άσε μην μιλάς για μπλε πίτσες στο σπίτι του μπουκωμένου!Το Ρ2 λέω, ίσως το έγραψα λάθος.
Ρε Πιτζιπιτζίδη, υποτίθεται πως είσαι σοβαρός άνθρωπος μορφωμένος και με γαλόνια, τί το θες το υφάκι αυτό οργισμένου ΔΑΠίτη που δεν του κάθονται οι γκόμενες στα πάρτυ κι έχει καιρό να γ.... ;
Δηλαδή όσο Νεοδημοκράτης και να είναι κάποιος, έχει σχέση το κόστος υπηρεσιών αεροδρομίου με το κόμμα; Ο Σύριζας ευθύνεται περισσότερο γι αυτό απ' τη ΝΔ.
Πριν ανέφερες αν δεν κάνω λάθος τη χρέωση της ολιγόλεπτης στάσης για αποβίβαση/παραλαβή, που φαντάζομαι λόγω επαγγέλματος σε επηρεάζει και προσωπικά.
Εγώ ανέφερα πως υπάρχει γενικευμένη κερδοσκοπία με υπέρμετρες χρεώσεις σε μισοάδεια πάρκινγκ, όπως διαπίστωσα πρόσφατα που πήγα με δικό μου αμάξι στο αεροδρόμιο από Βόλο, και τα έξοδα για 2-3 ώρες στάθμευση και 2 πρόχειρα γεύματα πριν την πτήση, ήταν όσο η υπόλοιπη μετακίνηση για 350χλμ απόσταση κι επιστροφή...Πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχει καυγάς ακόμη κι όταν συμφωνούμε;
Το ότι το αιρκρος δεν καίει τίποτα, δεν σημαίνει ότι τα υπόλοιπα πρέπει να είναι τσάμπα...
Να αυτά γράφεις και στενοχωρείς τους τογιοταίους...

-
Όλα τα αεροδρόμια στο κόσμο είναι ακριβότερα απο οτι εξω.
Το Parking στο Ελ Βελ είναι φθηνότερο απο οτι εξω. 5 ευρώ τη μέρα δε βρίσκεις έξω.Τόσο πληρώνω στους Αμπελοκήπους αλλά με το μήνα! -
Εμ. Θέλει ο Έλληνας να παρκάρει έξω από την είσοδο. Μη χάσει ξαφνικά θερμίδες.
Παίζει να είμαστε η μόνη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που έχω πάει και έχει τέτοια κατάσταση από αυτοκίνητα. (κι έχω δει και ανατολικό μπλοκ)
Αντί να μαζεύει πινακίδες η αστυνομία, βάζουν διόδια.
Αλλά αυτοί είστε. -
Το εχω δει πάντως και σε άλλα αεροδρόμια στην Ευρώπη αυτο το σύστημα.Δεν είναι ελληνική πρωτοτυπία.
-
Τεχνικά πως θα δουλέψει αυτό; Αν έχω εγώ λεφτά, μένω όσο θέλω μπροστά στη πύλη που με βολεύει;
-
Τεχνικά πως θα δουλέψει αυτό; Αν έχω εγώ λεφτά, μένω όσο θέλω μπροστά στη πύλη που με βολεύει;
Αν έχεις λεφτά καπνίζεις και μέσα στο αεροπλάνο και πληρώνεις το πρόστιμο, τι είναι €10.000 για ένα τσιγαράκι? Σε καπιταλιστικές εποχές ζούμε, ο έχων λεφτά κάνει κουμάντο. Μόνο η Υγεία δεν αγοράζεται απλά βοηθάνε και εκεί τα λεφτά.
-
Μια χαρά το βλέπω να δοευει πάντως. Δε γίνετε ο χαμός που γινόταν παλιότερα.
Περί Parking αεροδρομίων