-
Και εμένα μόλις με πήρε ο κολλητός μου τηλέφωνο και μου είπε για €3.200 έκπτωση στο Allure βενζίνης (29.500 τελική τιμή), αλλά μόνο για ετοιμοπαράδοτα και όχι για παραγγελίες και με αυτή την προσφορά δεν ισχύει και το άτοκο πρόγραμμα. Αφορά αυτοκίνητα με τον στάνταρ εξοπλισμό και σε ό,τι χρώμα υπάρχει.
-
Ο χρήστης gvard έγραψε:
Σύμφωνα με αυτό: http://www.nextgreencar.com/emissions/m ... 008%20suv/ το ντίζελ βγάζει 52 mg/km, ενώ το βενζίνης 27. Πείτε μου τώρα για AdBlue και AdGreen.
Φυσικά και θα σου πω για AdBlue και AdGreen, καθώς το εν λόγω site δείχνει σε όλα τα diesel 52mg/km και σε όλα τα βενζίνης (ακόμη και στην Lamborghini Huracan 5.2L V10) 27mg/km. Έχεις κάποιο άλλο site το οποίο έχει πραγματικά στατιστικά;
Σύμφωνα με τον παρακάτω real world emissions calculator, to 1.6 HDi εκλύει 0,84 kg NOx και PPA10 στα 10.000 μίλια, ενώ το 1.2, 0,43.
http://www.nextgreencar.com/tools/emissions-calculator/ -
Το kuga 1.5 diesel το δίνει NOx/PMs: 52/0 mg/km Είναι σίγουρα αξιόπιστο αυτό το πράμα;
-
Αυτές τις προσφορές τις είχε κάνει η Peugeot και εδώ στην Αυστρία πριν κάνα μήνα, αλλά ήταν μόνο για ετοιμοπαραδωτα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σύμφωνα με τον παρακάτω real world emissions calculator, to 1.6 HDi εκλύει 0,84 kg NOx και PPA10 στα 10.000 μίλια, ενώ το 1.2, 0,43.
http://www.nextgreencar.com/tools/emissions-calculator/Όπως είπα και πριν, το εν λόγω site έχει όλα τα diesel με 52mg/km σε NOx. Μπορείς να βρεις κάποιο site το οποίο να έχει πραγματικά νούμερα; Ακόμη και ο emissions calculator που δίνεις βγάζει νούμερα σύμφωνα με το 52mk/km σε NOx.
-
Όσον αφορά τις προσφορές της περιόδου αυτής, στο Ηράκλειο Κρήτης δίνουν με 23.000 ένα βασική (όπως μου είπε) έκδοση 'χωρίς grip'.
Υποθέτω ότι εννοεί την πρώτη τη τάξει σκάλα εξοπλισμού που δε θυμάμαι το όνομά της. Πόσο κάνει κανονικά αυτό ρε παιδιά; 25000 όπως βλέπω στον τιμοκατάλογο; -
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
Τρικύλινδρος δεν είναι αυτός ο νέος κινητήρας?Ο νέος πετρελαιοκινητήρας της Peugeot (1.5 Blue Hdi) είναι τετρακύλινδρος, όπως και ο προκάτοχός του (1.6 Blue Hdi) και έχει 10 ίππους περισσότερους (130 έναντι 120 του προκατόχου), διατηρώντας όμως την ίδια ροπή.
Προφανώς εκπέμπει λιγότερους ρύπους (αυτός είναι και ο λόγος που εξελίχθηκε και αυτός είναι ο λόγος που αντικαθιστά τον απερχόμενο) ενώ απ' όσο ξέρω μία ακόμη διαφορά του θα είναι ότι θα θέλει συμπλήρωμα ουρίας (Ad Blue) κάθε 5.000 χλμ. έναντι 20.000 χλμ. που απαιτούσε ο προκάτοχός του.
Από όσο γνωρίζω οι παραγγελίες που δίνονται εδώ και λίγο καιρό αλλά και αυτές που θα δίνονται στο εξής για το εν λόγω πετρελαιοκίνητο 3008 θα έρχονται πλέον με τον 1.5 Blue Hdi και μάλιστα αν επιλέξεις το αυτόματο κιβώτιο, θα έχει το ΕΑΤ8 και όχι το ΕΑΤ6. Εννοείται ότι ο δίλιτρος πετρελαιοκινητήρας θα συνεχίσει να υπάρχει, οπότε οι επιλογές σε diesel θα είναι και πάλι δύο: είτε 1.5 είτε 2 λίτρα.
-
Ο 1,5 θα βγαίνει και σε 100 άλογα με 6τάχυτο πλέον κιβώτιο .
-
Ο χρήστης αιγαιοπλόος έγραψε:
......με τον 1.5 Blue Hdi και μάλιστα αν επιλέξεις το αυτόματο κιβώτιο, θα έχει το ΕΑΤ8 και όχι το ΕΑΤ6.Επιτέλους....αυτό είναι σημαντική αναβάθμιση. Μακάρι να το βάλουν και στον 1.2 βενζίνης.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
......με τον 1.5 Blue Hdi και μάλιστα αν επιλέξεις το αυτόματο κιβώτιο, θα έχει το ΕΑΤ8 και όχι το ΕΑΤ6.
Επιτέλους....αυτό είναι σημαντική αναβάθμιση. Μακάρι να το βάλουν και στον 1.2 βενζίνης.
Μεγάλη επιτυχία... 3008 με 100 ίππους αλλά με 6 ταχύτητες!
-
Δε νομίζω να το βάλουν στο 3008. Μάλλον για το 208/2008 προορίζεται το 100αρι.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
......με τον 1.5 Blue Hdi και μάλιστα αν επιλέξεις το αυτόματο κιβώτιο, θα έχει το ΕΑΤ8 και όχι το ΕΑΤ6.
Επιτέλους....αυτό είναι σημαντική αναβάθμιση. Μακάρι να το βάλουν και στον 1.2 βενζίνης.
Για το αυτόματο 8αρι είπα Σπύρο, όχι το χειροκίνητο 6αρι.
Προσωπικά δεν ασχολούμαι με χειροκίνητα κιβώτια, δεν τα γουστάρω καθόλου...μην βλέπεις που η ανάγκη με έριξε σε χειροκίνητο!
-
Tους 100 ίππους τους έχει και τώρα αλλά καταργεί τα 5τάχυτα που τους έκραζαν οι δοκιμαστές
Βέβαια στην Γαλλία δεν θα έχει πλέον τον 100 ...
http://configurer.peugeot.fr/configurer ... 1520677759
-
Για όσους το έχουν και το χρησιμοποιούν, τι πρόγραμμα βάζουν στο grip control (αν βάζουν) σε χωματόδρομο? Mud η Sand?
-
Για το αυτόματο 8αρι είπα Σπύρο, όχι το χειροκίνητο 6αρι.
Προσωπικά δεν ασχολούμαι με χειροκίνητα κιβώτια, δεν τα γουστάρω καθόλου...μην βλέπεις που η ανάγκη με έριξε σε χειροκίνητο!
Καμία ανάγκη και να τα αφήσεις αυτά που ξέρεις Απλά ξέρεις καντάρια οδήγηση και με όρους οικονομίας είδες πως δεν σε συνέφερε το αυτόματο.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Απλά ξέρεις καντάρια οδήγηση και με όρους οικονομίας είδες πως δεν σε συνέφερε το αυτόματο.Μερσί για το κοπλιμάν!
Τίποτα δεν ξέρω και η οικονομία δεν είναι προτεραιότητά μου (όχι ότι με χαλάει!), προτιμώ την άνεση και την ευκολία. Ειλικρινά είχα πει στον εαυτό μου ότι αυτοκίνητο με χειροκίνητο κιβώτιο δεν θα ξανα-αγοράσω. Αλλά με τα χρήματα που ήθελα να δώσω, δεν υπήρχε κάτι σε αυτόματο που μου άρεσε.
-
Εγώ πάλι δεν συμπαθώ καθόλου τα αυτόματα. Μόλις χθες πάλι οδηγούσα ένα 'του λαού' και αυτό το κενό στον χώρο τον πεντάλ μου την έσπαγε απίστευτα. Μου θυμίζουν τα αμαξάκια του λούνα παρκ.
-
Εγώ που είχα πάντα manual, περιμένω πως και πως το νέο με το αυτόματο. Βαριέμαι αφάνταστα την κουτάλα....
-
Όπως είχε πει και ο μέγιστος L.J.K Setright....ο Θεός μας έδωσε 2 πόδια, ποιος ο λόγος τα αυτοκίνητα να έχουν 3 πετάλια? (!!!).
-
Όπως είχε πει και ο μέγιστος L.J.K Setright....ο Θεός μας έδωσε 2 πόδια, ποιος ο λόγος τα αυτοκίνητα να έχουν 3 πετάλια? (!!!).Ειδα το φως μου γυρνώντας όλο το στολο σε αυτόματο!
Ταλαιπωρία σκέτη ειδικά σε αστική κίνηση το χειροκίνητο!
Peugeot 3008 2016