Βασικά, εγώ στο παρακάτω αναφερόμουν κυρίως, αλλά παρεμβλήθηκε η δημοσίευσή σου.
Ο χρήστης Andreas61971 έγραψε:
...και το βασικό μειονέκτημα (μιάς και στην Ελλάδα τα αυτοκίνητα είναι πάνω στα πεζοδρόμια και οι πεζοί στο δρόμο, μιάς και το αυτοκίνητο είναι εντελώς αθόρυβο) είναι να βρεθείς με κανένα πεζό στο παρμπρίζ.
Σε αυτά που λες συμφωνώ και ακριβώς γι' αυτό το λόγο βρίσκω λογική την τιμή που έχει αυτό το όχημα, αυτή τη στιγμή. Λες, άλλωστε τα ίδια νομίζω, με αυτά που έλεγε και ο @Fanis75 λίγες δημοσιεύσεις πριν.
Αν θα το έπαιρνα? Ποτέ. Υπάρχει η επιλογή του E-Up! (10lt χωρητικότητα βενζίνης ) που δεν κοστίζει όσο μια super bmw 3, το οποίο και πάλι δεν θα έπαιρνα. Και δωρεάν να μου το έδιναν, δεν θα το έπαιρνα. Για τον πολύ απλό λόγο, οτι δεν έχω την πολυτέλεια του 2ου αυτοκινήτου, όποτε πρέπει να βρω το '1 για όλα'. Εκεί κολλούσε το περί αναθεώρησης.
Πιστεύω οτι κανένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν θα μπορούσε αυτή τη στιγμή που μιλάμε και με τα συγκεκριμένα δεδομένα που έχουμε, να γίνει το μοναδικό αυτοκίνητο ενός σπιτιού, ακόμη κι αν διετίθετο δωρεάν.