Νομίζω πιο ωραία το έθεσε ο cosneo! Πιο πολύ γερναμε ανάμεσα στα 2 μπροστινά καθίσματα για να δούμε μπροστά τα άλλα αυτοκίνητα, το κοντέρ κλπ. Έξω κοιτάνε τα παιδιά μόνο αν τους δείξεις κάτι , σε χαμηλές ταχύτητες σε μια περιοχή - χωριό-πολη που δεν έχουν ξαναβρεθεί κλπ.
Από πλευράς ιδιωτικότητας και αίσθησης ασφαλείας είναι ωραίο πίσω το CHR.
Σχετικά με το CHR αν και μου αρέσει πολύ το θεωρούσα πολύ ακριβό και δεν είχα ασχοληθεί παραπάνω , μόλις χθες με αφορμή το τοπικ μπήκα στο configurator και είδα πως το 1.2 έχει από την βασικη έκδοση τα πάντα από ηλεκτρονικά βοηθήματα , adaptive cruise control , τα πολύ ωραία καθίσματα κλπ και με πολύ μικρή διαφορά η επόμενη σου δίνει τις 17αρες και το infotainment. Και από extra τα μόνα που λείπουν είναι κάποια αισθητικά αξεσουάρ τα οποία τα βάζεις και άνετα aftermarket.
Με ένα ωραίο χρώμα με 23.000 έχεις ένα εξαιρετικό πακέτο, για το πιο μοντέρνο και ξεχωριστό όχημα σε σχέση με το 90% των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν.
Εξαιρετικό και το εσωτερικό του με τα υπέροχα καθίσματα και το κεντρικό τούνελ ανάμεσα στα καθίσματα που του δίνει αέρα πολυτέλειας.
Και από ότι διαβάζω ειναι και εξαιρετικό σε οδηγική συμπεριφορά.
Λογικά και ο 1.2 είναι ικανοποιητικός , άλλωστε είναι και το στάνταρ σε όλες τις άλλες επιλογές της κατηγορίας.
Μοναδικά αρνητικά το infotainment που είναι πίσω σχέση με τον ανταγωνισμό ( δεν υποστηρίζει car play και ΑΑ, κακά γραφικά, αργό σε απόκριση) και το γεγονός πως θέλει τουλάχιστον 18αρηδες τροχούς για να αναδείξει το σχέδιο και τους χρεώνει 1000+ που ίσως να είναι θέμα και για την κλίμακα του φόρου. Μακάρι να τους δίνει aftermarket σε καλή τιμή ώστε με την πρώτη αλλαγή ελαστικών να αξίζει η αναβάθμιση. Το ίδιο θα έπρεπε να ισχύει κατά την άποψη μου και με τα original αισθητικά αξεσουάρ μπρος πίσω γύρω - γύρω που είναι must για αυτό το αυτοκίνητο και θα ήταν ωραίο να μπορείς να τα βάλεις με άλλο ένα 1000ρικο σε εύλογο χρονικό διάστημα μετά την αγορά.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk