Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
ενώ στο σλάλομ δείχνει ευστάθεια και μικρές κλίσεις, στο πρώτο τεστ ξεφεύγει παραπάνω σε σχέση με τον ανταγωνισμό...Ίσως φταίει το βάρος και ο όγκος...
Ακριβώς αυτό. Στο slalom δείχνει απόλυτα composed και ελεγχόμενο, όπως λεν και στο χωριό μου, ενώ στην απότομη ελεγχόμενη αλλαγή πορείας δείχνει να το παρασέρνει η αδράνεια του μπροστινού μέρους (λόγω κατανομής ? λόγω αναρτήσεων ? λόγω βάρους ?). Και αυτό παρόλο που, κλασσικό Ford και άρα ωραίο οδηγικά, σηκώνει πίσω τροχό για να 'σπρώξει' όσο γίνεται την διαμετρικά αντίθετη γωνία προς το εσωτερικό της στροφής.
Έχει δοκιμάσει δεκάδες αυτοκίνητα και στο kuga δεν θα τα κατάφερνε;; απλά ο όγκος και το βάρος είναι εμφανή.. Αυτός είναι και ο λόγος που η suzuki δώρο επιλέξει άλλο δρόμο στην νέα σειρά μοντέλων..
Επίσης σωστό. Όσο και να λέμε για τον ανθρώπινο παράγοντα, εγώ θεωρώ ότι, εφόσον μάλιστα γίνονται και 3,4,5 προσπάθειες, οι διαφορές μεταξύ των αυτοκινήτων είναι εμφανείς. Και η διαφορά του Kuga είναι αυτό που λέμε και πιο πριν περί αδράνειας μπροστινού τμήματος.
Βέβαια, μην ξεχνάμε και με ποια αυτοκίνητα πρέπει να το συγκρίνουμε, και ποια είναι τα κριτήρια της κατηγορίας. Δεν έχω δει, μήπως κάποιος έχει βρει τα αντίστοιχα νούμερα από άλλα crossovers/SUVs ?