-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Update με αυτά που λείπουν:- Peugeot 2008: 255 (89)
- Peugeot 3008: 105 (25)
- Renault Captur: 88 (33)
Φάνη, τα Peugeot τα είχα προσθέσει. Θα κοιτάξω να προσθέσω και το Captur.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Συγνώμη, δεν το πρόσεξα!
ΥΓ: Πάρα πολλά Χ1 όντως βλέπω και εγώ καθημερινά. Προχτές στον χασάπη μου είχε 2 μαύρα παρκαρισμένα δίπλα δίπλα.
-
Αυτό δηλαδή που ασχολείστε σελίδες επί σελίδων με πωλήσεις, θαρρείς και παίρνετε ποσοστά, πραγματικά με ξεπερνάει...
-
Συγνώμη, δεν το πρόσεξα!
ΥΓ: Πάρα πολλά Χ1 όντως βλέπω και εγώ καθημερινά. Προχτές στον χασάπη μου είχε 2 μαύρα παρκαρισμένα δίπλα δίπλα.
Τυχαίο; [emoji14]
Μου θύμισες τον ηλικιωμένο οικογένειακο φίλο που όταν του είχα για BMW μου είδε πει 'η
Γιατί χασάπης είσαι;' [emoji1] [emoji1] -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αυτό δηλαδή που ασχολείστε σελίδες επί σελίδων με πωλήσεις, θαρρείς και παίρνετε ποσοστά, πραγματικά με ξεπερνάει...Γιατί το λές αυτό Αλέξανδρε?? Κομμάτι της αυτοκινητιστικής πραγματικότητας είναι και αυτό, γιατί να μην το συζητήσουμε στο φόρουμ? Προσωπικά, το βρίσκω ενδιαφέρον, να δώ τι πουλάει στην Ελληνική αγορά και να προσπαθώ να ερμηνεύσω κάποια πράγματα.
Τυχαίο; [emoji14]
Μου θύμισες τον ηλικιωμένο οικογένειακο φίλο που όταν του είχα για BMW μου είδε πει 'η
Γιατί χασάπης είσαι;' [emoji1] [emoji1]Μα ήταν αυτοκίνητα πελατών, όχι του χασάπη!!
-
Γιατί το λές αυτό Αλέξανδρε?? Κομμάτι της αυτοκινητιστικής πραγματικότητας είναι και αυτό, γιατί να μην το συζητήσουμε στο φόρουμ? Προσωπικά, το βρίσκω ενδιαφέρον, να δώ τι πουλάει στην Ελληνική αγορά και να προσπαθώ να ερμηνεύσω κάποια πράγματα.Έχουμε ένα σωρό ωραία πράγματα να συζητήσουμε. Ας μη γίνουμε μίζεροι λογιστάκοι.
Πες μας για το Kuga σου. Το έστρωσες; Το πάτησες καθόλου;
-
Έχουμε ένα σωρό ωραία πράγματα να συζητήσουμε. Ας μη γίνουμε μίζεροι λογιστάκοι.
Μόλις βρώ λίγο χρόνο θα γράψω αναλυτικά στο ανάλογο νήμα!
Ναι το έχω στρώσει (2.600χλμ έχουμε κάνει), αλλά ελάχιστα πρόλαβα να το πατήσω....πάντως είναι σβέλτο (γρήγορο δεν το λές!). Επίσης, με εντυπωσίασε στο νησί που έχει πολλές στροφές για να ανέβεις στην Χώρα, το αυτοκίνητο για το μέγεθος και το ύψος του έχει πολύ καλό κράτημα και το τιμόνι σου δίνει πολύ πληροφόρηση. Και λίγο εκτός δρόμου που πήγε (και εντός αλλά με τέτοιους δρόμους στην Σέριφο είναι σαν off road... ), πολύ καλή άνεση, χωρίς χτυπήματα, κοπανήματα και κραδασμούς, πολύ άνετο.
-
Γιατί το λές αυτό Αλέξανδρε?? Κομμάτι της αυτοκινητιστικής πραγματικότητας είναι και αυτό, γιατί να μην το συζητήσουμε στο φόρουμ? Προσωπικά, το βρίσκω ενδιαφέρον, να δώ τι πουλάει στην Ελληνική αγορά και να προσπαθώ να ερμηνεύσω κάποια πράγματα.
Έχουμε ένα σωρό ωραία πράγματα να συζητήσουμε. Ας μη γίνουμε μίζεροι λογιστάκοι.
Ρε συ δια-κο, εχωμε και ωραία πράματα...
Αλλά έχω και παραπονεμένα λόγια να πω...
Ορώ που λες τη x1 και τη μερκεντέ να πουλάνε και παθαίνω περίοδο...
Βγάζω το χρόνο, προ cheaprus εισφοραί και τάξ, κάτι σε χορταστικό εξαψήφιο. Που χάνει το μεγάλο το ψηφίο μετά. Και το δίπλα από το μεγάλο.
Και το πρωί για να φτιάξω τη μέρα μου σκέφτομαι το πολύ κανα ηχείο για το σούζουξ. Τη x1 (ok οχι το μερκεντε) ούτε κάτω από το σεντόνι δεν τη σκέφτομαι, μη στεναχωρηθώ που δεν βγαίνουν τα ευρά. Που τα παίρνει ο πίσω από τις λέξεις.
Πως υπάρχουν τόσοι που τα'χουν? Πετώ το σπέρμα στο δάπεδο? -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Γιατί το λές αυτό Αλέξανδρε?? Κομμάτι της αυτοκινητιστικής πραγματικότητας είναι και αυτό, γιατί να μην το συζητήσουμε στο φόρουμ? Προσωπικά, το βρίσκω ενδιαφέρον, να δώ τι πουλάει στην Ελληνική αγορά και να προσπαθώ να ερμηνεύσω κάποια πράγματα.
Ρε συ δια-κο, εχωμε και ωραία πράματα...
Αλλά έχω και παραπονεμένα λόγια να πω...
Ορώ που λες τη x1 και τη μερκεντέ να πουλάνε και παθαίνω περίοδο...
Βγάζω το χρόνο, προ cheaprus εισφοραί και τάξ, κάτι σε χορταστικό εξαψήφιο. Που χάνει το μεγάλο το ψηφίο μετά. Και το δίπλα από το μεγάλο.
Και το πρωί για να φτιάξω τη μέρα μου σκέφτομαι το πολύ κανα ηχείο για το σούζουξ. Τη x1 (ok οχι το μερκεντε) ούτε κάτω από το σεντόνι δεν τη σκέφτομαι, μη στεναχωρηθώ που δεν βγαίνουν τα ευρά. Που τα παίρνει ο πίσω από τις λέξεις.
Πως υπάρχουν τόσοι που τα'χουν? Πετώ το σπέρμα στο δάπεδο?Ρε συ κάτι ήξερε ο GAP! Είναι όμως και τα leasing με τα rent που ανεβάζουν τους αριθμούς !
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά ,κοιτάζω στα μεταχειρισμένα για crossover και θα ήθελα τη βοήθειά σας ,με ενδιαφέρει το όχημα να εχει πρώτη άδεια κυκλοφορίας από το 2010 και μετά ,να κοστίζει μέχρι 18.000 ευρώ,και να είναι μέχρι 2000 κυβικά,επίσης θα προτιμούσα να έχει λιγότερα από 100.000 χλμ .
Για το καύσιμο δεν έχω πρόβλημα μιας και το όχημα θα κάνει περίπου 12.000 χλμ το χρόνο ,αν αυξηθούν θέλω να έχω τη δυνατότητα για υγραέριο
Μέχρι στιγμής μου αρέσουν το volvo xc60 καθώς και το subaru forester ,θα ήθελα τη γνώμη σας για τα δύο οχήματα καθώς και αντίπροτάσεις.Στάλθηκε από το Nexus 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά ,κοιτάζω στα μεταχειρισμένα για crossover και θα ήθελα τη βοήθειά σας ,με ενδιαφέρει το όχημα να εχει πρώτη άδεια κυκλοφορίας από το 2010 και μετά ,να κοστίζει μέχρι 18.000 ευρώ,και να είναι μέχρι 2000 κυβικά,επίσης θα προτιμούσα να έχει λιγότερα από 100.000 χλμ .
Για το καύσιμο δεν έχω πρόβλημα μιας και το όχημα θα κάνει περίπου 12.000 χλμ το χρόνο ,αν αυξηθούν θέλω να έχω τη δυνατότητα για υγραέριο
Μέχρι στιγμής μου αρέσουν το volvo xc60 καθώς και το subaru forester ,θα ήθελα τη γνώμη σας για τα δύο οχήματα καθώς και αντίπροτάσεις.Στάλθηκε από το Nexus 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
https://www.car.gr/classifieds/cars/?so ... t_damage=f
-
Ευχαριστώ κάποια άλλη πρόταση; Μήπως πρέπει να ανοίξω καινούριο θέμα καλύτερα;
Στάλθηκε από το Nexus 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτό δηλαδή που ασχολείστε σελίδες επί σελίδων με πωλήσεις, θαρρείς και παίρνετε ποσοστά, πραγματικά με ξεπερνάει...Ειναι θεμα αυτοεπιβεβαιωσης ,μη το χαλας τωρα. Λιγο το χεις να κατακεραυνωθει ο αλλος κοινωνικα επειδη δε το εχει και ο γειτονας...
-
Μόλις βρώ λίγο χρόνο θα γράψω αναλυτικά στο ανάλογο νήμα!
Ναι το έχω στρώσει (2.600χλμ έχουμε κάνει), αλλά ελάχιστα πρόλαβα να το πατήσω....πάντως είναι σβέλτο (γρήγορο δεν το λές!). Επίσης, με εντυπωσίασε στο νησί που έχει πολλές στροφές για να ανέβεις στην Χώρα, το αυτοκίνητο για το μέγεθος και το ύψος του έχει πολύ καλό κράτημα και το τιμόνι σου δίνει πολύ πληροφόρηση. Και λίγο εκτός δρόμου που πήγε (και εντός αλλά με τέτοιους δρόμους στην Σέριφο είναι σαν off road... ), πολύ καλή άνεση, χωρίς χτυπήματα, κοπανήματα και κραδασμούς, πολύ άνετο.
https://www.4drivers.gr/single-post/-Ford-Kuga
Προσωπικα εφοσον δε βγαινει σε χαρτι αυτο που διαβαζω, και ιδιως το συγκεκριμενο site, το εμπιστευομαι πολυ..
-
Κανείς δεν απάντησε στον gatoz, θα μου επιτρέψετε οι υπόλοιποι να αναλάβω εργολαβία.
Εν Χριστό αδελφέ με το vitara, αρχές της δεκαετίας του 2000, είχα ενα 1400-άρι και όλοι μου λέγανε: Καλά ρε μαλάκα, δε μπορούσες να το πάρεις τουλάχιστον 1600; Ακόμα θυμάμαι τα κανάλια τα μεσημέρια και τα πρωινά, να μιλάει το ένα τσόκαρο στο άλλο: Καλή μου που πήγες αυτό το μήνα; ααα εγώ χρυσό μου πήγα Μαλδίβες. Σοβαρά; Καλέ δίπλα ήμασταν...εγώ ήμουν Κανάριες νήσους!
Κάποιοι κοπρίτες πουλούσαν ντεμέκ μεζονέτες 20χλμ από Θεσσαλονίκη , 300 και 400 χιλιάρικα λες και τα ευρώ ήταν μαρουλόφυλα.Και κάποιοι έκαναν τη μεγαλή ζωή με ξένα κόλυβα. Αυτό το πάρτι όμως είχε μια αρχή και ένα τέλος.Και το τέλος δεν ήρθε ακόμη. Θα έρθει όταν φύγει η παλιά φρουρά, αυτή που ακόμα τσοντάρει σε παιδιά και εγγόνια.
Κάποιοι κατάλαβαν το μακελειό και κράτησαν χρήμα, gatoz. Και κάποιοι άλλοι, σήμερα, δουλεύουν. Άγνωστη λέξη για 8 εκατομμύρια Έλληνες μιας και 3 εκατομμύρια περίπου είναι το εργατικό δυναμικό της χώρας.
Πήγα τη Μ.βδομάδα 2 ημέρες στην Πάργα και το ανέβασα facebook, και όλοι μου στέλνανε μηνύματα : ρε μεγάλε με το χρήμα το πολύ και έτσι.Την άλλη φορά θα ανεβάσω φώτος όταν κάνω κακά στην τουαλέτα, να στρώσουν μερικοί.
-
χαχαχαχαχα! Γεια σου βρε Ηρακλή! Τα σέβη μου!!!! Πάντως εγώ νομίζω πως κάτι τρέχει με το αμάξι. Κάτι προκαλεί στους ιδιοκτήτες του. Είναι αυτή η αίσθηση ελευθερίας ... η προδιάθεση για ευδαιμονία; Τι να πω;
-
Κακώς έχεις Facebook φιλε Ηρακλή και ακόμα χειρότερα ανεβάζεις φωτό από το που και πως πας.
-
Μην τον αποπαίρνεις τον άνθρωπο βρε Στέφανε!
Καταλαβαίνω τις προθέσεις σου και καλό είναι να προσέχουμε γενικά, αλλά νομίζω ότι και η υπερβολή στην προστασία των προσωπικών δεδομένων στο τέλος θα μας κάνει ακοινώνητους και εμμονικούς.Enjoy life as much as you can!
-
Τα έχω σπουδάσει και μελετήσει Βασίλη τα θέματα του privacy και είναι λυπηρό που μόνοι μας απεμπολούμε βασικά μας δικαιώματα στο όνομα της ματαιοδοξίας και επίδειξης μας. Προσωπικά πλην όσων γράφω σε φορα δεν έχω καμία άλλη παρουσία σε social media.
SUV/Crossovers Forum