-
Ο χρήστης somebody έγραψε:
As kanw prwto mou post edw........................n!
Αν αυτο ηταν και στα ελληνικα θα ηταν ακομα καλυτερα.............
Καλως ηρθες στο φορουμ!
εαν δεν σου κανει κοπο και εαν δεν αντιμετωπιζεις καποιο τεχνικο προβλημα καλο θα ηταν να γραφεις ελληνικα για να σε διαβαζουμε χωρις να μας βγαινουν τα ματακια
-
Ο χρήστης topmar έγραψε:
FIAT PUNTO GT II ΜΕ 131.000χλμ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ!
ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΑ 'NATIONAL' ΔΙΑΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ 'ΚΟΝΙ' ΚΙΤΡΙΝΑ ΜΕ ΕΛΑΤΗΡΙΑ 'EIBACH'.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΛΑ ΧΛΜ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΩ ΑΜΑΞΙ, ΠΑΛΙ PUNTO GT ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑ.ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: 141.000χλμ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ, ΕΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ ΣΕΤ ΔΙΣΚΟΙ ΧΑΡΑΚΤΟΙ BREMBO MAX ΚΑΙ ΤΑΚΑΚΙΑ FERRODO PREMIER, ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ KAYABA ULTRA SR(ΧΡΥΣΑ), ΣΕΤ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ ΜΕΣΑΙΟ-ΤΕΛΙΚΟ, BLEED VALVE, CHIP SEB1, K&N INDUCTION KIT(ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗ).
-
Fabia 1400cc , 101 (+10)hp (βλ. photos) ! Σχεδόν μαμάτο ακόμη με μόνες αλλαγές-προσθήκες :
-ελεύθερο φίλτρο αέρος 'pipercross'
-τελικό-βελτιωτικό καζανάκι εξάτμισης με διπλή απόληξη
-ελατήρια 'Eibach' (3 πόντους χαμήλωμα)
-αμορτισέρ BILSTEIN (σκληρότητας)
-ζάντες 1000milia - EVO 16'
-bodykit
ΠΕΡΙΜΜΕΝΩ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΜΟΤΕΡ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ........
Αααααα!!!!! Πρωτοδηγούσα-ξέσκιζα (sorry) το LADA του Father(για 6 χρόνια) !!!Στο χώμα ήταν 'ΤΡΕΛΑ'!!!!!! 'Έγραφε πολύ καλά και με ασφάλεια.......λίγα άλογα βλέπεις.........
-
Hundai Atos
-
Mazda 6 (εδώ και λίγες εβδομάδες...)
-
Επικων διαστασεων ξεθαψιμο και τρελο offtopic Manosagnostos ..
Κατα τ αλλα, citroen zx monte carlo s coupe '95 και citroen xantia 1.8 '94..
-
Έχω τρελαθεί δεν μπορώ να βρω κάποιο φόρουμ να με βοηθήσει το ξέρω ότι είναι τέλειος offtopic
-
Ευχαριστώ για την βοήθεια σου αλλά θα προτιμούσα κάτι μη γαλλικό και κάτι ποιο για την ηλικία μου
-
edit
-
1ο NISSAN CHERRY 1OOOCC μοντελο 1983 το κρατησα 9 μηνες ........
2ο SEAT LEON 1400CC μοντελο 2002 το εδωσα το 2007 με 105.000κμ ολο προβληματα ειχε......
3ο KIA PICANTO 1000CC μοντελο 2004 το εδωσα το 2014 με 100.000κμ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....
4ο SUZUKI S CROSS DIESEL μοντελο 2014 ακομα δεν εχω κατι αρνητικο...ισως καλυτερη ποιοτητα κατασκευης στο εσωτερικο του.... -
Το λέει και η υπογραφή μου. 1ο μου και μοναδικό αυτοκίνητο ως τώρα. FIAT Punto 1η σειρά, του 1999, 1242 κυβικά, το 16βάλβιδο μοντέλο με τους 86 ίππους, 5πορτο, με σπορ look abarth (αεροτομή, μασπιέδες). To αγόρασα μεταχειρισμένο πριν από 4 σχεδόν χρόνια και είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος (δεδομένου και της ηλικίας του)...
-
1)Μαυρο GOLF MK5 GTI, 2007 μοντ, διπορτο ,72.000 χλμ, το πηρα μτχ αρχες Μαρτιου.
2)Ασημι GOLF MK4 SR 1.6 8V 2000 μοντ, τετραπορτο, 148.000 χλμ, το πηρα και αυτο μτχ τον Μαρτιο. -
Το βάζω ξανά το post σε αυτό το topic μιας και δεν είχα βρει ότι υπάρχει.
- Βάζω τα αυτοκίνητα που είχα μέχρι τώρα, από τότε που πήρα δίπλωμα.
- Αυτό που έχω αυτή τη στιγμή.
- Αυτά που θα ήθελα να έχω ή να αποκτήσω στο μέλλον με κάποιο τρόπο (πχ αγορά, leasing, κτλ).
Όχι αυτοκίνητα του μπαμπά, της μαμάς, του αδερφού ή που έχω οδηγήσει, κτλ. Μόνο αυτά που πληρώσα και μου ανήκαν/ανήκουν.
Επίσης για αυτά που θα ήθελα να έχω, βάζω περιορισμό να τα αντέχω κάπως οικονομικά ή έστω μια κατηγορία πάνω.Το 1ο μου αυτοκίνητο: Suzuki Swift 1.3 (2η γενιά facelift 1992)
Η φώτο του Swift δεν του δικού μου αλλά κάπως έτσι το είχα φτιάξει.Το δεύτερο: VW Golf IV 1.4 Generation (2001)
Το τρίτο: VW Golf VI 1.4 TSI Highline 160hp (2009)
Το τέταρτο και το οποίο έχω τώρα (με leasing μέσω της εταιρείας που εργάζομαι): Peugeot 3008 Hybrid4 eat8 facelift (2022)
Τι θα μου άρεσε να έχω ή να αποκτήσω:
BMW X1
Mazda CX-30
Mazda CX-5
Volvo XC40
-
Ωραίο θέμα....για να θυμηθούμε τα παλιά!!
Το 1ο μου αυτοκίνητο ένα Citroen Axel (Ρουμάνικο!!), το 1993.
Μετά ακολούθησε το 1994 ένα Golf GTi 16v MkII, μετατροπή φυσικά.
Μετά έφυγα εκτός Ελλάδος και όταν επέστρεψα το 2004 πήρα μια μτχ BMW 318i E36 (αυτόματη!).
Μετά η σειρά έχει ως εξής:
2005 - BMW 325ti E46 (μεταχειρισμένη)
2007 - Mini Cooper S (R56) Auto (καινούργιο - δεν βρίσω φωτογραφία της προκοπής)
2009 - BMW Z4 2.5si (Auto) (μεταχειρισμένο)
2011 - BMW 116i F20 (καινούργιο)
2017 - Ford Kuga 1.5 Ecoboost (καινούργιο)
2018 - Fiat Panda 2nd gen (μεταχειρισμένο)
2020 - Alfa Romeo MiTo 1.3 Diesel (μεταχειρισμένο)
2021 - Toyota Corolla Hybrid 1.8 (καινούργιο)
Δεν βάζω της συζύγου τα οποία τα οδηγώ κανονικά αλλά δεν είναι δικά μου...χαχαχα!
-
Δεν θα αναφέρω πολλα.
2000 περνάω σε πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη, δεν φεύγω μακριά, συμφωνία με τον μπαμπά μου τότε και μου παίρνει αυτοκίνητο.
Το 1ο μου αυτοκίνητο Toyota Yaris 1.3Από το 2005 οδηγώ και της γυναίκας μου αλλά είπαμε αυτά δεν μετράνε.
2022
2ο αυτοκίνητο
Mazda cx30
Γεροί να είμαστε και ελπίζω να βγει όσο αξιόπιστο βγήκε και το 1ο οπότε κατά τα 65 με βλέπω με κανένα Αmi.
-
Πρώτο αγορασμένο αποκλειστικά από εμένα αυτοκίνητο Mazda MX5 2001 αγορασμένο το 2016. Ακόμα αυτό έχω αλλά χρήση περισσότερο ΣΚ.
Θα ήθελα επιπλέον αυτό
-
Μπορεί να είχα πρωτογράψει σε αυτό το ποστ πριν εκείνη την παλιά "αναβάθμιση" που κατέστρεψε το μισό υλικό στη βάση. Μιλάμε για 2002, έ;
Τότε αγόρασα μια BMW 316ti. Καινούργια. H compact 316 με ψόφιο 1800άρι με 115 άλογα. Το πόσο είχα ευχαριστηθεί αυτό το αυτοκίνητο όμως δεν λέγετε! Το 2011 γεννήθηκαν τα δίδυμα, οπότε το χρυσοπράσινο κουπέ αντικαταστάθηκε αναγκαστηκά από ένα HONDA CR-V μεταχειρισμένο με 45k χλμ. Το όποιο κλάπηκε το 2019 και αντικαθαστάθηκε από ένα BMW 220dx Gran Tourer, η επονομαζόμενη "μαούνα" με 27k χιλιόμετρα.
Πλάκα-πλάκα σκέφτομαι ότι έδωσα περίπου τα ίδια λεφτά και για τα τρία αυτοκίνητα! -
Μεταφορικά μέσα: Lada Samara 1.3 μτχ, πολύ προσεγμένο. 1999-2004, το πρώτο μου αυτοκίνητο, έμεινε στην οικογένεια έως το 2008 για τριτοτέταρτο.
Opel corsa b 1,4 16v. 2010-2017. Όχημα ειδικού σκοπού για να βγουν τα μνημόνια. Αka παλαιοcorsa αφού καταζητείται από όλα τα συνεργεία. Επικά σκηνικά αδιαφορίας από μεριάς μου σε σημείο αηδιας αλλά...άντεξε! Ο θεός της αυτοκίνησης με τιμώρησε βέβαια αμέσως μετά."Κανονικά" αυτοκίνητα: Ford SportKA καινούργιο, 2004-2008. Τιμήθηκε (ΟΚ, ξεζουμιστηκε) τα πρώτα 2,5 χρόνια, πιο χαλαρά μετά. Μεγάλη αγάπη.
ΜG ZR 160, 2017-2021. Αγοράστηκε με πολλή όρεξη, όμως απογοητευε διαρκώς στο κάτι παραπάνω (πίστα). Στο "ιδιαίτερο" commuting μου όμως έδινε πόνο και κάπως έτσι σώθηκε η παρτίδα. Κατά τα άλλα κερασα κόσμο όταν το πούλησα.Αγωνιστικά: Peugeot 106 Rallye 1.3 (ψευτο)A/5. 2006-2010. Μόνο χαρές αλλά μηδέν κούπες αφού χρησιμοποιήθηκε εναντίον των 1600ριων σε πίστα οπότε καλά κρασιά. Όμως έτρεξε παντού (Μεγαρα-Σερρες-Τριπολη-Ροδο-Τατοι, μόνο ένα Τυμπάκι έχασε), δεν έμεινε ποτέ. Αν το είχα κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια θα είχε γίνει αεροπλάνο και θα είχα μπόλικα κυπελακια από αναβάσεις και ασφάλτινα ράλι. Έκανα μόνο μια Ριτσώνα, έτσι για την καλτιλα.
Οpel Kadett GSi 16v E/11, 2010-2017. O έρωτας. Όμως δυστυχώς η κρίση δεν άφησε όχι μόνο εμένα να το ολοκληρώσω αλλά ούτε και το πρωτάθλημα ταχύτητας να γίνεται για χρόνια. Κάπως έτσι, πουλήθηκε "ατιμωτικα" ως μια καλή βάση για project και τωρα είναι στα χέρια γνωστής οπελοικογενειας.
Citroen Saxo N/2, 2021-... Από ΙΧ, φτιαγμένο από το μηδέν. Το σαξοραλλο παραμένει η νταμαροκολωνα του ελληνικού motorsport στην ασφαλτο, οπότε αν θες να ασχοληθεις αυτά τα 20 χρονακια αποτελεί την μόνη entry level λύση.Όνειρα; Δεν έχουμε δικαίωμα γι'αυτα πια.
Κάποτε έλεγα μια οποιαδήποτε 911. Ήρθε η κρίση, τέλος. Μετά έλεγα οποιοδήποτε Caterham. Ήρθε το brexit. Θα έλεγα οποιαδήποτε μη SUV Porsche αλλά άστο μην έρθει κανας πόλεμος... -
2005 corsa c 1.4 twinport 3d
2009 fiesta mk7 1.4 titanium
2019 scala 1.0tsi 95
2022 i30 160 N line
2030 ΚΙΑ ΕV6 GT
Ποιο αγαπησα περισσοτερο; Ισως το χειροτερο απο ολα, το corsa, γιατι πολυ απλα ημουν νεος και ηταν το 1ο μου.
-
Έχεις το ev6 και δεν λες τίποτα;
Εμένα πάλι το scala μου αρέσει από τα θερμικά
Τι αυτοκίνητο έχουμε;