-
@panos2171 said in Posts προς Θεσσαλονικείς:
Ανετα!
Άνετα κιόλας;
@monman2 said in Posts προς Θεσσαλονικείς:
Που λέτε πριν πολλές δεκαετίες οταν δεν υπήρχαν κινητά είχα χάσει τα ίχνη μιας παλιάς γνωριμίας έλειπα απο την Αθήνα ενα δίμηνο δεν την έβρισκα πουθενά .
Δανείζομαι το οτομπιάνκι ,Α112 abarth παρακαλώ για ενα ΣΚ και έψαχνα όλα τα στέκια ,φάση "αυτή η νύκτα μένει " αλλα περιορισμένη η αναζήτηση στο λεκανοπέδιο.
Μιλάμε έκαψα 20.000 δρχ σε βενζίνη έκαιγε το ρημάδι
πόσο θα ήθελα να υπήρχαν υβριδικά τότε...
Γνώρισα μια άλλη κοπέλα στην συναυλία του Κηλαηδόνη αλλα το οτομπιάνκι πολύ άβολο ρε φίλε ... αρε YC να σε είχα τότε!Αυτά τα ξέρει η Λίτσα;
-
@realzeus said in Posts προς Θεσσαλονικείς:
@panos2171 said in Posts προς Θεσσαλονικείς:
Ανετα!
Άνετα κιόλας;
Δεν τις ξέρεις τι ανάποδες είναι; Είναι μοδάτο άρα τσιμπάνε. Όπως σε mini, tesla, yaris.
Μετά έρχονται τα premium και cabrio. Για ακριβά sport/supercars νταξεί είναι δεδομένο. -
-
Πρέπει να είναι Μ3! Θα πήγαινε μαλλιοκούβαρα...
-
Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά γίνεται κανονικό, επιλεκτικό, πογκρόμ από την τροχαία/δημοτική αστυνομία. Σήμερα στην Αριστοτέλους, εκεί που είναι το τμήμα Λ. Πύργου μας έγραψαν το υπηρεσιακό αυτοκίνητο και τα τρία υπηρεσιακά αυτοκίνητα του ΕΦΚΑ, τα κεντρικά γραφεία του οποίου στεγάζονται εκεί (τέως ΙΚΑ Αριστοτέλους). Με μια βόλτα τριγύρω είχαν γράψει ακόμα και τα παρκαρισμένα μηχανάκια.
-
Ναι μιλάμε για τις ίδιες υπηρεσίες που δεν βλέπουν την μόνιμη κατάληψη των λεωφορειοδρόμων στην Λ. Στρατού και αλλού, τα μόνιμα παρκαρισμένα στην Τσιμισκή κ.λ.π.
-
Ανακάλυψα φέτος ότι οι κόκκινες στάσεις του ΚΤΕλ Χαλκιδικής έχουν ηλιακό πάνελ το οποίο βγάζει θέσεις φόρτισης USB.
https://www.in.gr/2022/09/14/politics/aftodioikisi/nees-staseis-leoforeion-energeiaki-aytonomia-sti-nea-propontida/ -
Ε ρε κλάμα που θα πέσει με τις κυκλοφοριακές συμφορήσεις μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο...Εδώ δοκιμές κάνανε και έπηζε το σύμπαν, σκέψου να αρχίσουν πραγματικές εργασίες.
https://www.protothema.gr/greece/article/1407359/flyover-dromos-pano-apo-ton-dromo-allazei-ti-thessaloniki/ -
@famas said in Posts προς Θεσσαλονικείς:
Ε ρε κλάμα που θα πέσει με τις κυκλοφοριακές συμφορήσεις μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο...Εδώ δοκιμές κάνανε και έπηζε το σύμπαν, σκέψου να αρχίσουν πραγματικές εργασίες.
https://www.protothema.gr/greece/article/1407359/flyover-dromos-pano-apo-ton-dromo-allazei-ti-thessaloniki/Άστα βράστα...
Όπως όταν ξεκίνησαν να κάνουν τα έργα για το μετρό πριν 20 χρόνια άρχισαν να κλείουν Εγνατιές, Μαρτίου κλπ... -
Miα συνήθεια είναι όλα , έζησα τα έργα στο Τιταν επι δυο χρόνια
-
Εδώ λέμε ότι θα είναι κλειστή η μία λωρίδα κυκλοφορίας. Ένα ατύχημα γίνεται και κλείνει η μία λωρίδα και βουλιάζει το σύμπαν, όχι να είναι κλειστή για άγνωστο καιρό η μία λωρίδα. Τα συζητούσαν αυτά στο Ράδιο Θεσσαλονίκη κι έψαχναν τρόπους διοχέτευσης της κυκλοφορίας μέσω των δήμων.
-
Να μάθουν να οδηγούν οι Θεσσαλονικείς ...
Την προηγούμενη Παρασκευή κατα τις 12:00 ήμουν στον Λόφο πάνω απο το τούνελ του περιφερειακού , μια κλούβα σταματάει τέρμα δεξιά στο ανηφορικό κομμάτι πριν μπει στο τούνελ , βλάβη ή έμεινε απο πετρέλαιο...
Τέρμα δεξιά λέμε δεν ενοχλούσε, σε μισή ώρα με το ρολόι το μποτιλιάρισμα είχε φτάσει μεχρι την διασταύρωση για Τριανδρία όλοι μα όλοι φρέναραν για να δούνε τι παιζόταν.
Οι επιβαίνοντες εντωμεταξύ είχαν ανέβει 20 μέτρα στο πρανές και κάθονταν στην σκιά ενός δέντρου , είχαν απλώσει και ενα πανί να τσιμπήσουν κάτι
-
Τα εργα ειναι προσωρινά η ταλαιπωρία μόνιμη
-
Πολλές φορές περνούσα και έβλεπα το κτίριο να στέκεται εγκαταλειμμένο σε τόσο κεντρικό σημείο. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου τελικά.
https://www.typosthes.gr/oikonomia/327990_telis-mystakidis-polyteles-estiatorio-plano-gia-ktirio-fileto-sti-thessaloniki -
Νομίζω οι συναντάκηδες έχουμε περάσει εκεί(πλην Tsarda...)
https://www.lifo.gr/tropos-zois/gefsi/gia-perifimo-mpifteki-toy-snack-express-grill-kanoyn-oyres-ap-oli-ti-thessaloniki -
Απο το ΜΟΝΕ στο ΕΞΠΡΕΣ ενα τσιγάρο δρόμος , το κανονίζουμε για την άλλη Παρασκευή; σε βλέπω ψήνεσαι για καρβουνίλα Μπίλι
-
Απο το ΜΟΝΕ στο ΕΞΠΡΕΣ ενα τσιγάρο δρόμος , το κανονίζουμε για την άλλη Παρασκευή; σε βλέπω ψήνεσαι για καρβουνίλα Μπίλι
Το ξέρεις ότι δεν είμαι της πολυτέλειας, αλλά αυτό μου θύμισε βρώμικο της Ε.Ο., μετά από τελειωμένο μπουζουξίδικο, στα '90s. Μόνον η μπουλντόζα του Ηλία λείπει...
Επίσης ο γύρος είναι καμένος, αλλά δεν θέλω να κρίνω από μια εικόνα μόνο. -
@realzeus said in Posts προς Θεσσαλονικείς:
Το ξέρεις ότι δεν είμαι της πολυτέλειας, αλλά αυτό μου θύμισε βρώμικο της Ε.Ο., μετά από τελειωμένο μπουζουξίδικο, στα '90s. Μόνον η μπουλντόζα του Ηλία λείπει...
Επίσης ο γύρος είναι καμένος, αλλά δεν θέλω να κρίνω από μια εικόνα μόνο.Πάμε αναγνωριστικά για ενα τυλιχτό στο χέρι βλέπουμε εντεροστομαχικές αντιδράσεις , αυτά τα χαρμάνια μπαχαρικών με ανησυχούν , αν όλα καλά πάμε για καλτσόνε γύρου την επομένη ...
-
Είπα τον Στέλιο χθες και πήγε. 8 η ώρα κι όλα τα τραπέζια ΕΞΩ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ήταν πιασμένα. Οριακά πρόλαβε μια γωνιά. Δεν νομίζω για τους επόμενους 6 μήνες να πάμε, καθότι μέσα τραπέζια δεν υπάρχουν. Όταν είχα δοκιμάσει γύρο πάντως ήταν εξαιρετικός.
-
Συναντάκηδες … ούτε εν μέσω πανδημίας δεν είχαμε κανονίσει συνάντηση με γύρο στο όρθιο/ παγκάκι…
Posts προς Θεσσαλονικείς